35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Prezentu nie bedzie
wysikalam piekna 1 kreche
Kisia, o 3 sikalas? To nie tak, że jak północ wybije to można, to ma być skoncentrowany sik po całej nocy.
Ja i tak życzę sobie prezentu na urodziny w postaci 3 cyfr! I juz!stara.krycha, ania.g, Mega, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kisia, przykro mi, że się rozczarowałaś
Myślę, że musisz powtórzyć test, albo spojrzeć na niego jeszcze raz, może może (chociaż wiem, że się nie powinno)
Trzymaj się kochana i nie poddawajWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 10:53
Arwena, Mega, Krakonka, kapturnica, stara.krycha, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kisia, o 3 sikalas? To nie tak, że jak północ wybije to można, to ma być skoncentrowany sik po całej nocy.
No właśnie jak ty o trzeciej robiłaś testa to spaprałaś sprawę. Hyhy test do powtórki.caffe, Arwena, Mega, kapturnica, malgos741, stara.krycha, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bo ona chyba się mnie posłuchała... Kkisia, ja se żartowałam
No właśnie jak ty o trzeciej robiłaś testa to spaprałaś sprawę. Hyhy test do powtórki.
Kisia , bądź dobrej myśli.ania.g, Krakonka, Magdala, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Gosia, córka ma zabójczy uśmiech
To ten fotelik do 18 kg?gosia7122, Zofia8, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj taki upał, że Małgosia o 11.30 wdrapala się na kanapę, przytuliła do kocyka i zasnęła sama z siebie. Zwykle trzeba jej powiedzieć, że czas spać i przytulić na chwilkę. Zasypia 12.30-13.
Bidulka, też jest zmęczona pogodą.Mega, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A gdzie Asiula?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 12:18
Krakonka, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie wydaje mi się żeby spaprała. Ja ją rozumiem. Chciała zrobić niespodziankę m, a poza tym pozytywny test by wyszedł. Z tym, że może rzeczywiści to za wcześnie. Mnie pozytyw wyszedł w 9 lub 10 dpo.
Kisia , bądź dobrej myśli.stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kissia, dzis 8 dpt ???
Krakonka, Mega, ania.g, gretka, Zofia8, malgos741, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Dzisiaj taki upał, że Małgosia o 11.30 wdrapala się na kanapę, przytuliła do kocyka i zasnęła sama z siebie. Zwykle trzeba jej powiedzieć, że czas spać i przytulić na chwilkę. Zasypia 12.30-13.
Bidulka, też jest zmęczona pogodą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 12:27
Krakonka, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie wydaje mi się żeby spaprała. Ja ją rozumiem. Chciała zrobić niespodziankę m, a poza tym pozytywny test by wyszedł. Z tym, że może rzeczywiści to za wcześnie. Mnie pozytyw wyszedł w 9 lub 10 dpo.
Kisia , bądź dobrej myśli.stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość