35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Prezentu nie bedzie
wysikalam piekna 1 kreche
Kisia, o 3 sikalas? To nie tak, że jak północ wybije to można, to ma być skoncentrowany sik po całej nocy.
Ja i tak życzę sobie prezentu na urodziny w postaci 3 cyfr! I juz!
stara.krycha, ania.g, Mega, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kisia, przykro mi, że się rozczarowałaś
Myślę, że musisz powtórzyć test, albo spojrzeć na niego jeszcze raz, może może (chociaż wiem, że się nie powinno) 
Trzymaj się kochana i nie poddawaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 10:53
Arwena, Mega, Krakonka, kapturnica, stara.krycha, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bo ona chyba się mnie posłuchała... Kkisia, ja se żartowałampaszczakin wrote:Kisia, o 3 sikalas? To nie tak, że jak północ wybije to można, to ma być skoncentrowany sik po całej nocy.

No właśnie jak ty o trzeciej robiłaś testa to spaprałaś sprawę. Hyhy test do powtórki.
caffe, Arwena, Mega, kapturnica, malgos741, stara.krycha, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie wydaje mi się żeby spaprała. Ja ją rozumiem. Chciała zrobić niespodziankę m, a poza tym pozytywny test by wyszedł. Z tym, że może rzeczywiści to za wcześnie. Mnie pozytyw wyszedł w 9 lub 10 dpo.ComeToMeBaby wrote:Bo ona chyba się mnie posłuchała... Kkisia, ja se żartowałam

No właśnie jak ty o trzeciej robiłaś testa to spaprałaś sprawę. Hyhy test do powtórki.
Kisia , bądź dobrej myśli.
ania.g, Krakonka, Magdala, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, uśmiech taki szelmowski maania.g wrote:Gosia, córka ma zabójczy uśmiech

To ten fotelik do 18 kg?
gosia7122, Zofia8, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj taki upał, że Małgosia o 11.30 wdrapala się na kanapę, przytuliła do kocyka i zasnęła sama z siebie. Zwykle trzeba jej powiedzieć, że czas spać i przytulić na chwilkę. Zasypia 12.30-13.
Bidulka, też jest zmęczona pogodą.
Mega, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Lansuje sie we WarszawieKrakonka wrote:A gdzie Asiula?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 12:18
Krakonka, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
To bardzo szybko Ci wyszedl.Mi w 12 ledwo cien cieniowaty cienia pokazalo rano.caffe wrote:Nie wydaje mi się żeby spaprała. Ja ją rozumiem. Chciała zrobić niespodziankę m, a poza tym pozytywny test by wyszedł. Z tym, że może rzeczywiści to za wcześnie. Mnie pozytyw wyszedł w 9 lub 10 dpo.
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Policzylam na wykresie. Dziś ósmy dzień po transferze. Kkisia nie martw się, może faktycznie za wcześnie na drugą kreskę. Szkoda, że się nie pokazała dziś na prezent ale jak się już pokaże to i tak się liczy. Trzymam kciuki za powodzenieZofia8 wrote:Kissia, dzis 8 dpt ???
Krakonka, Mega, ania.g, gretka, Zofia8, malgos741, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
To ja jak mała Małgo.Tez o 11 położyłam , zwinęłam wkłębek i tyle mnie było. Masakruje mnie to ciepło po prostu.Krakonka wrote:Dzisiaj taki upał, że Małgosia o 11.30 wdrapala się na kanapę, przytuliła do kocyka i zasnęła sama z siebie. Zwykle trzeba jej powiedzieć, że czas spać i przytulić na chwilkę. Zasypia 12.30-13.
Bidulka, też jest zmęczona pogodą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 12:27
Krakonka, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość

-
No dopiero teraz policzyłam dni. Poszłam za wami falą namawiania na sikanie. Kkisię to rozumiem, bo byłoby fajnie dziś na prezent. Dała się ponieść emocjom. Pewnie też by mnie poniosło. Ale namawiać do sikania to zaraz tu się będzie trzy dni po zapłodnieniu. Bez przesady. Jestem na nie.caffe wrote:Nie wydaje mi się żeby spaprała. Ja ją rozumiem. Chciała zrobić niespodziankę m, a poza tym pozytywny test by wyszedł. Z tym, że może rzeczywiści to za wcześnie. Mnie pozytyw wyszedł w 9 lub 10 dpo.
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość