35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:A ja wyczytalam ze wszyscy nosimy w sobie efekt wierszyka Murzynek Bambo w Afryce mieszka i na tym opieraja sie nasze opinie o ludziach czarnego koloru. W wierszyku murzynek przedstawiony jest jako gluptas i to jak ich teraz odbieramy moze byc tego skutkiem.
Przyznam, cos w tym jest.
Wmowili nam, ze murzynki sa glupiutkie. (A on sie boi ze sie wybieli. W kapieli).nie chce generalizowac ale jednak wiekszosc to cwaniacy niz gluptasy ...
Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziopki - ja z innej beczki - jakie macie ogrodzenia wokół domu - siatka, drewniane rancza, gabiony? Wa mać....nic mi sie do końca nie podoba, albo za drogie albo coś jeszcze...co z Waszej perspektywy jest praktyczne? Bo chyba skończę na taniej wersji siatka plus tuje....
Od drogi, takie najbardziej widoczne drewniany plot wys 1,5. Od lasu siatka obsadzona zielenina rozna.Bozia3 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJeszcze nie doczytałam....
ale ale
Paszcza wszystkiego naj naj dużo radości i samego słoneczka dla Ciebie
Mega szybkiego powrotu do zdrowia!
A ja zlitowałam się nad prasowaniem... ech ale tym ściągniętym ze sznurków wrrriwcia77, efcia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pierdziele gapiąc się w lapka
co zrobiłam..............
spaliłam bluzkę swoją hahahaha
Edit: to trza mieć na imię Ela hahaha
na szczęście nie była moją ulubionąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:01
peppapig, iwcia77, Magdala, moremi, efcia, Bozia3, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurdeż nie zdążyłam poczytać ale u doktórki byłam
badania wypisała i jaka grzeczna...hoho
Ktoś pytał o ogrodzenie więc ją mam siatkę i tuje.. no nie wiem czy tak tanio mnie wyszły bo jest ich dobre 50 sztuk plus 50 donic kamiennych.
A i coś o lodach było? Wczoraj machnelam lody z serka mascarpone nie próbowałam,dam znać później czy dobre. Znowu pośpiech wrrr dobrego wieczora!
iwcia77, Mala79, Aasiula, Mega, ania.g, dorbie, Bozia3, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
dziewczyny- serdecznie dziekuje za wszytkie zyczenia!
uciekam, bo moje dziecko mnie dzis przekonuje, ze jednak nie potrzebuje tyle snu.. nie nadazamiwcia77, peppapig, Mala79, Aasiula, gretka, Mega, efcia, kapturnica, caffe, Sabina, ania.g, Simba, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dziewczyny- serdecznie dziekuje za wszytkie zyczenia!
uciekam, bo moje dziecko mnie dzis przekonuje, ze jednak nie potrzebuje tyle snu.. nie nadazammua!
paszczakin, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupilam sobie 4 zolte bluzki i paczke fajek
za chwile zaczynam prasowanie i jaranie do pozygania
Ktoras dolaczy ?Aasiula, iwcia77, gretka, Magda*, efcia, peppapig, Bozia3, caffe, stara.krycha, Sabina, Simba, malgos741, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kupilam sobie 4 zolte bluzki i paczke fajek
za chwile zaczynam prasowanie i jaranie do pozygania
Ktoras dolaczy ?
ale bez fajekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:13
efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość