X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się rzuciłam na caffe, ale on już nieczysta... :( byłam druga... to juz nie to samo...;)
    ale to nie moja wina, że nie chciał Ci stanąć na czas 02icon_mryellow.gif

Bozia3, Mega, Magdala lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czy Ty przypadkiem nie projektujesz tu czegoś? he? ;)
    Kurcze, tak mnie naprawde naszlo ostatnio... Takie mile i ladne dzieci mam... A moze tak jeszcze jedno... Mialabym 3 szklanki wody na starosc...

moremi, iwcia77, macduska, gretka, Mega, efcia, paszczakin, SolarPolar, Magdala, Magda*, Krakonka, stara.krycha, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale to nie moja wina, że nie chciał Ci stanąć na czas 02icon_mryellow.gif
    buahahahahahha :)
    nie chciałam zrobić tego po prostu z ukrycia - nie wiedziałbyś kto Cię posunął....
    poczekałam na ujawnienie i dopiero wtedy...ale Ty taka puszczalska...że dałaś się innej wcześniej....;)

iwcia77, caffe, Mega, Magdala lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kurcze, tak mnie naprawde naszlo ostatnio... Takie mile i ladne dzieci mam... A moze tak jeszcze jedno... Mialabym 3 szklanki wody na starosc...
    no właśnie - tak mi się coś wydaje...ja tez myślę o tych trzech szklankach, ale jak mnie młody budzi o 3 w nocy - to zmieniam natychmiast zdanie...:)

iwcia77, Dziobak, Mega, efcia, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Rządzisz jak burdelmama cycki.gif
    eee tam burdelmama, po prostu lubie byc pierwsza ;D

caffe, Bozia3, Mega, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    buahahahahahha :)
    nie chciałam zrobić tego po prostu z ukrycia - nie wiedziałbyś kto Cię posunął....
    poczekałam na ujawnienie i dopiero wtedy...ale Ty taka puszczalska...że dałaś się innej wcześniej....;)
    ale Iwcia bierze siłą, nie czytałas ;) co miałam zrobić? jeszcze się dobrze nie nachyliłam, a ona już skończyła 035.gif

Bozia3, Mega, Magdala lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziopki - ja z innej beczki - jakie macie ogrodzenia wokół domu - siatka, drewniane rancza, gabiony? Wa mać....nic mi sie do końca nie podoba, albo za drogie albo coś jeszcze...co z Waszej perspektywy jest praktyczne? Bo chyba skończę na taniej wersji siatka plus tuje....

efcia lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale Iwcia bierze siłą, nie czytałas ;) co miałam zrobić? jeszcze się dobrze nie nachyliłam, a ona już skończyła 035.gif
    ja pierdziu padnę dziś....:)

ok - no to niech będzie - że niby się ten pierwszy raz nie liczy....skoro się tylko nachyliłaś i już po wszystkim....;)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziopki - ja z innej beczki - jakie macie ogrodzenia wokół domu - siatka, drewniane rancza, gabiony? Wa mać....nic mi sie do końca nie podoba, albo za drogie albo coś jeszcze...co z Waszej perspektywy jest praktyczne? Bo chyba skończę na taniej wersji siatka plus tuje....
    Jak jesteś niezdecydowana, to weź siatkę. Może z czasem coś Ci się spodoba. Puścisz bluszcza i Ci zagai widok.
    Nad tujami bym się zastanowiła. Ja nie chcę ich, bo kiedyś u nas na jednej ulicy jak poszla zaraz, to wymiotło nawet 4 metrowe tuje i ich już nie odratujesz. Tzn. nie uschną, ale będą takie "powygryzane".
    Pomyśl nad innymi roślinami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:12

Bozia3 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie - tak mi się coś wydaje...ja tez myślę o tych trzech szklankach, ale jak mnie młody budzi o 3 w nocy - to zmieniam natychmiast zdanie...:)
    ..a ja jak mysle o porodzie ...http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-help.gif

panic.gif

Bozia3, caffe, Mega, efcia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

ok - no to niech będzie - że niby się ten pierwszy raz nie liczy....skoro się tylko nachyliłaś i już po wszystkim....;)
    Nie, no Ty "zapowiedziałaś" i dałas kilka minut na przybranie pozycji ;) nie wiedziałam, że az tak lubisz lody grozny.gif

Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak jesteś niezdecydowana, to weź siatkę. Może z czasem coś Ci się spodoba. Puścisz bluszcza na siatkę i Ci zagai widok.
    Nad tujami bym się zastanowiła. Ja nie chcę ich, bo kiedyś u nas na jednej ulicy jak poszla zaraz, to wymiotło nawet 4 metrowe tuje i ich już nie odratujesz. Tzn. nie uschną, ale będą takie "powygryzane".
    Pomyśl nad innymi roślinami.
    dzięki - pomyślę...

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

co nie liczy! co nie liczy!!! lepiej- pamieta sie go cale zycie ;D

Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie, no Ty "zapowiedziałaś" i dałas kilka minut na przybranie pozycji ;) nie wiedziałam, że az tak lubisz lody grozny.gif
    ahahaahahahah padnę :)

iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    bo bozia lubi gre wstepna - mnie nudzi ;D ja lubie szybkie niezapowiedziane numerki ;D

Bozia3, caffe, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..a ja jak mysle o porodzie ...http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-help.gif

panic.gif
    iwcia - ale rodzi się tylko kilka godzin..a wstajesz do dziecka i ze dwa lata, co noc....
    poza tym Ty rodziłaś w znieczuleniu - to co Ty tam wiesz o zabijaniu...:)

caffe, Mega, efcia, Dziobak, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki - pomyślę...
    caffe , Bozia i krzaki..brzmi ciekawie ;D

caffe, Mega, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie popoludniem

Kkisia jak tam sprawy sie maja?

Iwcia widze ma nowe zajecie zdazyc z niechujkami:-)

Co do wczorajszego dnia nie zdazylam luknac Marty zdjec i oczywiscie zycze
    WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE :-)

przepraszam ale musialam dac akcent duzymi literkami wybaczcie

Morek wrocil no nareszcie fajny awatarek buzka;-)

Ide czytac poki mam czas

iwcia77, Mega, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    caffe , Bozia i krzaki..brzmi ciekawie ;D
    i looooody, dużo lodów 31sztatnek.gif

iwcia77, efcia, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    iwcia - ale rodzi się tylko kilka godzin..a wstajesz do dziecka i ze dwa lata, co noc....
    poza tym Ty rodziłaś w znieczuleniu - to co Ty tam wiesz o zabijaniu...:)
    ja nie rodzilam w znieczuleniu! mialam epidural w 3 rozwarciu i potem wstrzymala sie akcja i az do 10 cm oksytocyna a potem porod...no nie wiem ..przez 2 i pol dnia 2 godziny znieczulenia to wedlug ciebie jest porod w znieczuleniu ? :-O

efcia lubi tę wiadomość

‹‹ 9964 9965 9966 9967 9968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ