35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:czy Ty przypadkiem nie projektujesz tu czegoś? he?
moremi, iwcia77, macduska, gretka, Mega, efcia, paszczakin, SolarPolar, Magdala, Magda*, Krakonka, stara.krycha, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
buahahahahahha
nie chciałam zrobić tego po prostu z ukrycia - nie wiedziałbyś kto Cię posunął....
poczekałam na ujawnienie i dopiero wtedy...ale Ty taka puszczalska...że dałaś się innej wcześniej....iwcia77, caffe, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurcze, tak mnie naprawde naszlo ostatnio... Takie mile i ladne dzieci mam... A moze tak jeszcze jedno... Mialabym 3 szklanki wody na starosc...
iwcia77, Dziobak, Mega, efcia, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:buahahahahahha
nie chciałam zrobić tego po prostu z ukrycia - nie wiedziałbyś kto Cię posunął....
poczekałam na ujawnienie i dopiero wtedy...ale Ty taka puszczalska...że dałaś się innej wcześniej....co miałam zrobić? jeszcze się dobrze nie nachyliłam, a ona już skończyła
Bozia3, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziopki - ja z innej beczki - jakie macie ogrodzenia wokół domu - siatka, drewniane rancza, gabiony? Wa mać....nic mi sie do końca nie podoba, albo za drogie albo coś jeszcze...co z Waszej perspektywy jest praktyczne? Bo chyba skończę na taniej wersji siatka plus tuje....
efcia lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:
ok - no to niech będzie - że niby się ten pierwszy raz nie liczy....skoro się tylko nachyliłaś i już po wszystkim....caffe lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziopki - ja z innej beczki - jakie macie ogrodzenia wokół domu - siatka, drewniane rancza, gabiony? Wa mać....nic mi sie do końca nie podoba, albo za drogie albo coś jeszcze...co z Waszej perspektywy jest praktyczne? Bo chyba skończę na taniej wersji siatka plus tuje....
Nad tujami bym się zastanowiła. Ja nie chcę ich, bo kiedyś u nas na jednej ulicy jak poszla zaraz, to wymiotło nawet 4 metrowe tuje i ich już nie odratujesz. Tzn. nie uschną, ale będą takie "powygryzane".
Pomyśl nad innymi roślinami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:12
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no właśnie - tak mi się coś wydaje...ja tez myślę o tych trzech szklankach, ale jak mnie młody budzi o 3 w nocy - to zmieniam natychmiast zdanie...
Bozia3, caffe, Mega, efcia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja pierdziu padnę dziś....
ok - no to niech będzie - że niby się ten pierwszy raz nie liczy....skoro się tylko nachyliłaś i już po wszystkim....nie wiedziałam, że az tak lubisz lody
Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jak jesteś niezdecydowana, to weź siatkę. Może z czasem coś Ci się spodoba. Puścisz bluszcza na siatkę i Ci zagai widok.
Nad tujami bym się zastanowiła. Ja nie chcę ich, bo kiedyś u nas na jednej ulicy jak poszla zaraz, to wymiotło nawet 4 metrowe tuje i ich już nie odratujesz. Tzn. nie uschną, ale będą takie "powygryzane".
Pomyśl nad innymi roślinami.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja pierdziu padnę dziś....
ok - no to niech będzie - że niby się ten pierwszy raz nie liczy....skoro się tylko nachyliłaś i już po wszystkim....Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:
ja lubie szybkie niezapowiedziane numerki
Bozia3, caffe, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..a ja jak mysle o porodzie ...http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-help.gif
poza tym Ty rodziłaś w znieczuleniu - to co Ty tam wiesz o zabijaniu...caffe, Mega, efcia, Dziobak, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie popoludniem
Kkisia jak tam sprawy sie maja?
Iwcia widze ma nowe zajecie zdazyc z niechujkami:-)
Co do wczorajszego dnia nie zdazylam luknac Marty zdjec i oczywiscie zycze
WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE
przepraszam ale musialam dac akcent duzymi literkami wybaczcie
Morek wrocil no nareszcie fajny awatarek buzka;-)
Ide czytac poki mam czas
iwcia77, Mega, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia - ale rodzi się tylko kilka godzin..a wstajesz do dziecka i ze dwa lata, co noc....
poza tym Ty rodziłaś w znieczuleniu - to co Ty tam wiesz o zabijaniu...efcia lubi tę wiadomość