35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ale ja to carpaccio robie w formie salatki z rukola, kozim serem, orzechami i balsamico. Do tego jakies bagietki i wedliny.
Slina mi po bluzce poleciala na te wszystkie historie z serami
Przekaski git! Zupa meksykanska? No moze to dobra mysl. Chyba nie bedzie za goraco.
swoją drogą - bardzo lubię tą przekąskę...Mega, Simba, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w tym jakże chujowym dniu!
- dobrze, że ujawnili nielubiejki - może będzie mniej nieporozumień,
- caffe - daj przepis na pomidorówkę z melonem, wżynać czy wrzynać - oto jest pytanie!
- Simba daj przepis na carpaccio z buraków, opis Twojego dzisiejszego lanczu przyprawił mnie o ślinotok,
Bozia - ukradłam pomysł na przekąskę z krakersami,
Kkisia- masz już wynik bety?
Mega- zdrowiej szybciutko! Zresztą podobno w chorobie łatwiej się zachodzi.
Paszcza- najlepszego! Spotykaj na swojej drodze samych życzliwych ludzi.
Więcej nie pamiętam.
Miłego dniaBozia3, efcia, Simba, caffe, gretka, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Mala79, paszczakin, Magdala, gosia7122, stara.krycha, beates, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Simba, przykro mi ale nie pomoge. Nigdy nie przygotowywalam wolowiny.
(spiesze wyjasnic, ze mianem trupow nasza kolezanka Bursztyn - wegetarianka - nazywala miesne potrawy)efcia, Bozia3, macduska, Zofia8, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:- caffe - daj przepis na pomidorówkę z melonem,
żebym to ja miała...
przeczytam co na metce napisali
skład:
świeże pomidory
pomidory pelati
melon
papryka czerwona
dymka
czosnek
przyprawy...
macduska, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
bo nam do pracy przynoszą kanapki, obiady, desery, przekąski, napoje (poza wyskokowymi, a szkoda). Wszystko jest świeżutkie, robione chyba w nocy przed sprzedażą.
I facet mnie namówił na spróbowanie kanapki o zaskakującym jak dla mnie składzie, a mianowicie:
- pieczywo (chleb jakiś lekko ciemny, ale nie bardzo)
- pierś z kurczaka
- ogórek konserwowy
- burak pieczony
- majonez
- szpinak
- papryka czerwona
- rukola
- cebula czerwona
- przyprawy
- sól pieprz
Jest rewelacyjna.moremi, macduska, efcia, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, stara.krycha, Sabina, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:bo nam do pracy przynoszą kanapki, obiady, desery, przekąski, napoje (poza wyskokowymi, a szkoda). Wszystko jest świeżutkie, robione chyba w nocy przed sprzedażą.
I facet mnie namówił na spróbowanie kanapki o zaskakującym jak dla mnie składzie, a mianowicie:
- pieczywo (chleb jakiś lekko ciemny, ale nie bardzo)
- pierś z kurczaka
- ogórek konserwowy
- burak pieczony
- majonez
- szpinak
- papryka czerwona
- rukola
- cebula czerwona
- przyprawy
- sól pieprz
Jest rewelacyjna.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość