35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Goya77 jest możliwe. Moja kuzynka nie ma jednego jajowodu i zaszła naturalnie* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Goya77, możliwe. Moja przyjaciółka ma 3 dzieci, mając drożny jeden jajowód.
Ja mam podobnie jak Ty - tylko u mnie lewy jajowód jest niedrożny (przynajmniej tak wyszło na hsg). Lekarz, który mnie aktualnie prowadzi, twierdzi, że hsg nie jest miarodajnym badaniem, w związku z tym szykuję się na laparoskopię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 22:49
-
Liuliu79 wrote:Ylya dzięki za info i jak będziesz mogła to wypisz mi listę tych badań
Ja chce przebadać mthfr w kierunku poronienia
m
Ok, w poniedzialek to zrobie. U Ciebie było puste jajo płodowe, tak? Przepraszam, że dopytuję. Czy mialas usg wcześniej niż w 10 tc?
W PL też zalecają, żeby badania robić dopiero po 3 por ale kto normalny bedzie czekał na takie okoliczności. Lepiej złapać byka za rogi, o ile się da.hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Hej dziewczynki no to musze sie pochwalic, wczoraj moj ukochany w koncu odwazył sie hehe i oświadczył mi sie byłam pewna ze to bedzie max na Świeta, wiec mnie zaskoczył ale przyznał sie ze odkładał zakup pierscionka bo bal sie ze mi sie nie spodoba hehe mam wybredny gust hehe ale jest piekny i az sie trzas czy mi sie spodoba i czy bedzie pasował, jest idealnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:03
Bąbelek1980, ana167, Ania1602, Liuliu79, Jurkowa, MoBo, sandzu, Ylya, Moko, Eltasz, aszencja, Dani lubią tę wiadomość
-
Margaret gratulacje
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Goya nie ustawaj w staraniu-ja mam lewy niedrozny i zaszlam.Z tego co mi powiedziano przy IUI będą celowac po prostu w miesiąc kiedy jajkowanie jest z droznego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 16:48
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Dziękujemy dziewczynki
Jurkowa no własnie we dwoje to jeszcze tylko przez chwilke a 6,5 mca trojeczka nas bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 23:07
-
Margaret to była Jurkowa a nie Jagna A mi właśnie dzisiaj Jagna chodzi po głowie... Gdzie ona się podziewa? Jagna jesteś?
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:Margaret to była Jurkowa a nie Jagna A mi właśnie dzisiaj Jagna chodzi po głowie... Gdzie ona się podziewa? Jagna jesteś?
O w morde wiem ze to Jurkowa a napisalam Jagna to juz klasyka u mnie juz zmieniam heheJurkowa lubi tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Margaret to była Jurkowa a nie Jagna A mi właśnie dzisiaj Jagna chodzi po głowie... Gdzie ona się podziewa? Jagna jesteś?
U nas ok,rosniemy na potęge,mój syn i ja
Jest coraz ciężej a to dopiero 18 tydzien,ale kto powiedział że będzie lekko,przynajmniej ciesze się że u mnie łagodne objawy ciąży bez rzyganek.
We srode mialam wizyte,znów moglam posłuchać jak bije serduszko mojego dziecka no i wazyl już 200g a ja na plusie już 4kgMoko, Jurkowa, Margaret.Se, Ania1602, aszencja, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Goja wazne ze choc jeden drozny,jeśli częściej z niego są ovu to problem nie jest tak aż duży.Jest sporo dziewczyn którym mimo jednego jajowodu udaje się zajsc nawet w miare szybko.
Vera bardzo mi przykro,ale ważne że się udało bo teraz będzie łatwiej,no i wiesz ze jest to możliwe by byc w ciązy. Ja rok temu poroniłam a dzis...ledwo się niose a to dopiero 18tydzien.Następnym razem się uda,trzeba wierzyc w to.
Phyllis udanego urlopu a potem czekamy na twoja laparoJurkowa, Phyllis, Dani lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam Kryche jeśli nas podczytuje,ciekawe co u niej,jak tam awans wplynąl w pracy,czy mąz juz doszedł do zdrowia...odezwij się kochana..bardzo brakuje tych twoich szpilek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 00:11
Jurkowa lubi tę wiadomość