35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Magi gratulacje kotek gdzie tu jakie zdjęcie pierscioneczka ja się pytam?
No co planujecie ślub? Teraz czy po porodzie?
Phyllis to ja kciukam za te laparo, no i super urlopiku gdzie wybywacie?Phyllis, aszencja, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Jagna
Dziekowac Kotek tak planujemy slub ale w nastepnym rokuMoko, Jagna 75, Dani lubią tę wiadomość
-
Jagna, Mobo, dziękuję
Mobo, my już na urlopie, ale oczywiście forum podczytuję, a jakże Od wczoraj jesteśmy we Włoszech, w Alpach i dziś już zaliczyliśmy dzień na nartach. Śniegu mnóstwo, warunki do jeżdżenia wspaniałe, czego chcieć więcej?
Pozdrawiam cały wątekMoBo, aszencja, Ania1602, Moko, bulkaasia, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
-
Przyjemności Phyllis, wypoczywaj i laduj baterie,a może po prostu strzelcie sobie z mężem po bombardinio i zaszalejcie ) i kto wie-jakis Mario albo Monika Bellucci wam się trafi ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 18:29
Phyllis lubi tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Jurkowa, dziękuję. Bombardinio było oczywiście, szaleć w sumie też możemy ale problem taki, ze jutro mam termin @ Po laparo sobie odbijemy
Jurkowa lubi tę wiadomość
-
Phyllis super urlopiku wypoczywaj i wracaj do Nas szybciutko rewelacja wakacyjki zimowe. Bawcie sie i zaszalejcie tak jak pisze Jurkowa na urlopach cuda sie dzieja
Phyllis lubi tę wiadomość
-
Margaret chwal sie pierscionkiem, moj do tej pory wypomina ze jestem jedyna babka w otoczeniu jego kolegów, ktora sama sobie wybrała pierscionek, haha. Ja to dopiero mam gust, ze nie trafisz...i byłby nie trafił, wiec lepiej ze mi tego szakaradzienstwa nie wybrał haha, ale Twoj na pewno piekny
Margaret.Se lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
aszencja wrote:Margaret chwal sie pierscionkiem, moj do tej pory wypomina ze jestem jedyna babka w otoczeniu jego kolegów, ktora sama sobie wybrała pierscionek, haha. Ja to dopiero mam gust, ze nie trafisz...i byłby nie trafił, wiec lepiej ze mi tego szakaradzienstwa nie wybrał haha, ale Twoj na pewno piekny
Hehehe no u mnie bylo tez ciekawie bo pokazywalam mojemu ktore mi sie podobaja a on po jakims czasie pyta sie a taki a ja przeciez taki pokazywalam ze nie no i tak w kolko bylo hehe potem byla cisza bo nic nie ogladalismy i jak dostalam to sie okazalo ze chyba najladniejszy bo ma prosta korone, czyli bardziej nietypowy a klasyczny i delikatny jak chcialam idealnie to kazdej obraczki bedzie pasowałWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 23:23
aszencja, Moko lubią tę wiadomość
-
Margaret, co ja tu pacze! Gratulacje, kochana! Kiedy ten ślub i czy załapią się ciotki na torta weselnego?
Ależ u Ciebie w życiu rewolucje pozytywne! 2017 jest super
Phyllis! Bombardino koniecznie za moje niejeżdżenie na nartach wypij! Ależ fajnie masz! Jak ja lubiłam takie wypady na tydzień w Alpy na narty! W jakim regionie jesteście?
Wyszalej się tam, kochana i naoddychaj prawdziwym powietrzem!
Margaret.Se, Phyllis, aszencja lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Liuliu79 wrote:Ylya dzięki za info i jak będziesz mogła to wypisz mi listę tych badań
Proszę, Liuliu, oto ta moja wymiętolona lista sprzed dwóch lat.
Pozdrawiam Cię!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a07475ffb6a.jpghashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:Margaret, co ja tu pacze! Gratulacje, kochana! Kiedy ten ślub i czy załapią się ciotki na torta weselnego?
Ależ u Ciebie w życiu rewolucje pozytywne! 2017 jest super
Dziekuje słonko no mowilam ze ten rok to dopiero poczatek pasma sukcesow i szczescia
Myslimy o slubie w 2018roku i raczej tylko z najblizsza rodzina ale jak wygramy w totka miliony to wtedy zaprosze kazdego kogo znamYlya, Phyllis, aszencja, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Aszencja, dziękuję
Ylya, oczywiście wypiję za Ciebie bombardinio Jesteśmy w Maso Corto, region Bolzano. Wczoraj jeździliśmy na lodowcu, a dziś na pobliskich stokach, bo śnieżyca ogromna. Najważniejsze jednak, ze powietrze super i nie ma smoguYlya, aszencja, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:Aszencja, dziękuję
Ylya, oczywiście wypiję za Ciebie bombardinio Jesteśmy w Maso Corto, region Bolzano. Wczoraj jeździliśmy na lodowcu, a dziś na pobliskich stokach, bo śnieżyca ogromna. Najważniejsze jednak, ze powietrze super i nie ma smoguPhyllis lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Wiekie gratulacje Margaret!!! Oswiadczyny to taki mega romantyczny moment, cudowne przezycie. Tak sie ciesze, ze same wspaniale niespodzianki ostatnio u Ciebie!
Phyllis - Alpy, suuper, bawcie sie dobrze!
Ja czekam na brata (ktory mieszka w PL, a ja mieszkam w innym kraju) wiec cala podekscytowana jestem, przyjezdza odwiedzic mnie na 2 tygodnie, pojezdzimy sobie po pustyni ktora teraz kwitnie. I dzieki temu czas szybciej zleci do marca kiedy mam przestac brac te hormony ktore biore.
Milego dnia dziewczyny!
Margaret.Se, Phyllis, Moko, aszencja lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Vera przykro mi bardzo, badz silna i nie lam sie. Zajdziesz znowu napewno. Tule.
ana167, VeRa77 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Wiekie gratulacje Margaret!!! Oswiadczyny to taki mega romantyczny moment, cudowne przezycie. Tak sie ciesze, ze same wspaniale niespodzianki ostatnio u Ciebie!
Phyllis - Alpy, suuper, bawcie sie dobrze!
Ja czekam na brata (ktory mieszka w PL, a ja mieszkam w innym kraju) wiec cala podekscytowana jestem, przyjezdza odwiedzic mnie na 2 tygodnie, pojezdzimy sobie po pustyni ktora teraz kwitnie. I dzieki temu czas szybciej zleci do marca kiedy mam przestac brac te hormony ktore biore.
Milego dnia dziewczyny!
Dziękuje kochana czekam na cudowne wiesci od Ciebie a do marca to czas szybko zleci a potem to juz kwestia minimalnego czasu i bedziemy sie cieszyc z Twojej fasoleczki tego zycze Tobie :***Dani lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, macie jakieś domowe sposoby na zbijanie gorączki i ból głowy? leżę od wczoraj i umieram, do tego paw za pawiem, chwyciłam chyba w pociągach jakiegoś wirusa. Boję się o maleństwo... Lekarz kazał tylko dużo pić i leżeć, a jak powyżej 38 to paracetamol. Ale już go wzięłam i spadło do 37,7 ale boję się, że jak lek przestanie działać to znowu podskoczy a drugiego już nie chcę brać..hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017