35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj nie chcialam, żeby tu była jakaś obraza, czasem można podpytać że tak powiem 'po cichu'.
Magi ty wiesz, że to nie chodzi o brak wsparcia i z tego co skojarzyłam to Moko poleciała z pomocą, ja się słabo znam to cicho siedzę, ja bym zrobiła nifty, porównywanie wyników nic nie pomoże.
Moko lubi tę wiadomość
-
o, ja cie... co ja tu znowu pacze - sezonowe poganianie ciężarówek w krzaki To wraca jak bumerang z każdym nowym rzutem zaciążonych. Jestem tu dwa lata i jest to zjawisko powracające i zrozumiałe. Ale pierwszy raz jestem po stronie pogonionych, muszę to wziąć na klatę, bo się kurczę do Was przywiązałam.
Kochane, daję zatem nura ale będę podglądać i od czasu do czasu wynurzać łepek, żeby kolejnym pogratulować!
Powodzenia wszystkim i całuski z KrakowaBąbelek1980, Dani, Moko lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Dla mnie to raczej nie przeszkadzało ze pisano o ciążach ale moze dlatego ze ja całe zycie z dziecmi i jakos nie odczuwam tak tego jak wiekszosc babek. Lubie tez pisac o staraniach bo w sumie człowiek tyle chodził po lekarzach itd wiec wiedza w głowie została.
ana167 lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Hej dziewczynki:) nie pisac mi tu ze sie obraziłam bo tak nie jest. Zrobiło mi sie tak cholernie przykro, ze az zamurowalo. Jestem tu tak dlugo ze mysle ze to wieki i takie podsumowanie mnie rozwaliło na lopatki. Tyle przeszlysmy razem, tyle wsparcia a tu raptem cos takiego.
Ana nie dziw sie ze tak ja zareagowalam bo pewnie podobnie sama bys sie poczuła. Nie moja wina ze od jakiegos czasu zmagam sie z tym problemem, chetnie bym zamienila sie z kims na wynik pappy i nie pisac tyle o tym.
Mi tez nigdy to nie przeszkadzaly ciezarowki a dawaly nadzieje ze w koncu ja sie doczekam swojego malenstwa.
Milego dnia -
Coz ja kiedys zostałam tu sama jak palec i jakos nie panikowałam, jedyna niezaciazona ale mowie moze dlatego ze inaczej odczuwam bo czasami dzieci to mam az po czubek a pozniej doszły dziewczyny margaret, mobo, she itd.
Margaret moze poproscie rodzine o kase i zrobcie te badanie?ana167 lubi tę wiadomość
mmdw wrote:Kochane moje, mam jeszcze pytanie do Was: jakie witaminy oprócz kwasu foliowego zażywałyście jeszcze przed poczęciem maleństwa ?
Pozdrawiam Was dziewczynki:)mmdw lubi tę wiadomość
ana167 wrote:Dziewczyny juz bez fochow..jutro wracamy do normy
Dzis ogladalam jakis serial w tv gdzie laska poronila..i uzmyslowilam sobie ze 2 stycznia wyladowalam na IP po tabletki poronne.. Dawno tak się nie zryczalam..a myslalam ze mi przeszlo..
Jeszcze bedziesz sie radowac ana tulasek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 12:08
ana167 lubi tę wiadomość
Ana jak ja miaam torbiel i zle wyniki to sobie wywoływałam co 25 dni, nie wiem czy to było mądre ale przynajmniej znacznie przyspieszyło procedure IUI bo w koncu po kilku cyklach torbiel sie wchłoneła a i wyniki sie poprawiły.Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki.
-
Dziewczyny, mam nadzieję, że zostaniecie... Wątek od dawna jest swego rodzaju mixem staraniowo-ciężarówkowo-mamuśkowym i niech taki będzie To wartość sama w sobie Znamy się jakiś czas, wspieramy, nie pozwólmy tego zniszczyć
ana167, Bąbelek1980, Ylya, Dani, Moko lubią tę wiadomość
-
MoBo
Jutro u mnie ma być 16 stopni - normalnie szał ciał jak to się mówi: wiosna panie sierżancie szkoda tylko, że w poniedziałek do pracy (buuu) - po 2-tygodniowym L4 tak bardzo mi się nie chce...aszencja lubi tę wiadomość
-
MoBo, tak, sprawna Pierwszy tydzień był trudny, a teraz już ok. Na tyle jest dobrze, że na rowerze chętnie bym pojeździła
ana, uda się - pamiętaj, że pozytywne myślenie to połowa sukcesuMoBo, ana167, Bąbelek1980 lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Aniu,ciezarowka a co u Ciebie?
Ciężarówki i mamusie a może założymy oddzielny wątek, żeby nie sprawiać bólu starającym się?aszencja, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:To chyba do mnie pytanie? Przekroczyłam 12 tydzień chyba mogę być trochę spokojniejsza...
Ciężarówki i mamusie a może założymy oddzielny wątek, żeby nie sprawiać bólu starającym się?Ania1602 lubi tę wiadomość
Aniu Ależ zleciało... już 12 tc.
Co do nowego wątku... myślę, że nie ma takiej potrzeby. Ja osobiście chciałabym być nadal z Wami - niech zostanie po staremuAnia1602, Moko lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Phillis czyli najgorsze w tej kwestii za Toba? Ale pewnie jeszcze chwilę rower musi poczekać...
Zdecydowanie tak O rowerze pomyślę za miesiąc
-
ana167 wrote:Ania, czy jakos specjalnie się przygotowywalas do crio?
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka