35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
FinnRasiel wrote:Hejka drogie panie
U nas niestety nadal nic
Odłożyliśmy wreszcie fundusze i niedługo przystąpimy do procedury IVF.
U znajomych i w rodzinie rodzą się dzieci...u nas cisza i smutek pod spodem a czas ucieka. W maju moje 36-te urodziny.
Zaczynamy się psychicznie przygotowywać.
Najgorsze są mądrości typu " wyjedziecie na urlop to na pewno się uda"...kiedy u LUF-owych kobiet to ma 0 znaczenia niestety.
Pozdrawiam stałe i nowe bywalczynie
Trzymajcie się dziewczyny!
Jakbyś mi te słowa wyjęła prosto ze środka głowy;))) Ja właśnie skończyłam 36 lat. Po blisko 3 latach w przyszłym miesiącu zaczynamy invitro... Pozdrawiam i trzymam kciukiZa stara by czekać, za młoda by odpuścić...
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
Dzień dobry
hmmm.. długo się zastanawiałam czy napisać,bo przecież pożegnałam się z Wami jakiś rok temu..
Od tamtej pory tu nie zaglądałam, nie jestem na bieżąco... choć, niektóre z Was śledzę na FB :* :* :* ślicznie dziewczyny Wam rosną
Teraz tak:
Po nieudanej procedurze w maju, daliśmy sobie na wstrzymanie
Od października zaczęłam mgr zaocznie
w grudniu wymyśliłam , że pójdę do innego lekarza i zmienię klinikę..
A wczoraj ... zabrałam 2 śliczne trzydniowce...i czekam...
Pozdrawiam "Starą Ekipę" i Nowe DziewczętaJastin76, Ylya, Nusieńka, agm, niezapominajka2017, Ania1602, aszencja, MoBo, Margaret.Se, Kazia, Dani, Reni, She Wolf, demelza lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Mnie czeka laparoskopia w maju ale w celu usunięcia jajowodu, na którym jest prawdopodobnie wodniak, tak samo było na drugim, który został usunięty. Wodniaki ciągle odrastają i muszę to zrobić, bo czas leci a w tym roku będę miała 37 lat. Oczywiście jak usunę to nigdy naturalnie nie zajdę w ciąże. Ale co zrobić? Myśli krążą... ale nie mam wyjścia. Po operacji będę przystępowała do IVF.
Serdecznie pozdrawiam Was wszystkie i Wesołych Świąt! -
Eltasz jak fajnie, ze jestes
Trzymam mocno kciuki za Ciebie u Twoje 3-dniowce ❤️❤️
Jaka klinika i co zmienili, ze tym razem taki ladny wynik?Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Klinika kameralna.. nadal w Krakowie. Dr postawił na jakość komórek a nie ilość. Brałam od grudnia dhea, potem krótki protokół. I decyzja że transfer w 3 dobie. Poprzednio do trzeciej maluchy nie dotarły,a ostatnio już w 3 były fragmentacje.
W głowie siedzi czy jest wszystko dobrze, czy maluchy się wgryzą... No nic poczekamy zobaczymy.
Teraz życzę Wszystkim zdrowych pogodnych świąt wielkanocnych.Ania1602, Nusieńka, ana167, aszencja, MoBo, Margaret.Se, Dani, Jastin76, Saramago lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Wesołych Świat!
Eltasz!!!! Kciuki za betę!!! Dawaj znaćEltasz lubi tę wiadomość
-
Eltasz! Ooo jak sie ciesze ze wrocilas i dobre wiesci! Powiedz, jak zmienilas stymulacje? Kciukam baardzo mocno, niech sie maluszki pieknie wgryzaja!
Eltasz lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
FinnRasiel a Ty kiedy planujesz zaczac pierwsze IVF?Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Ja dziewczyny wracam do formy fizycznej i psychicznej po mojej pierwszej IVF zakonczonej ciaza biochemiczna. Pierwsze tygodnie byly trudne dla mnie, ale powoli powoli coraz lepiej i w tym tygodniu czuje sie juz znacznie lepiej, wiadomo wiosna sprzyja, mieszkam w domu z ogrodem i wszystko mi kwitnie na ogrodzie (mieszkam w cieplym klimacie) , jest tak pieknie. Pozatym ewidentnie czulam owulke wczoraj, co mnie cieszy bo po IVF roznie bywa, czasem kobiety przez wiele miesiecy nie maja owulki po IVF. W zeszlym miesiacu chyba nie mialam, albo mialam bardzo slaba. Wiec hormony wracaja do rownowagi, a ja wracam do psychicznej rownowagi
aszencja, Nusieńka, Margaret.Se, Jastin76, ana167, MoBo, evaness, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Dani odpocznij i podejdziesz na spokojnie. Może przerwa to faktycznie dobry pomysł. A może opisz swoj przypadek na forum naszego bociana, tam lekarze radzą i mi kiedys lekarz poradził i dobrze. Uważam że Sz i D lekarze na forum naszego bociana sa ekstra specjalistami. Tu link http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum dział zapytaj eksperta.
Zazdroszcze ogrodu, teraz fajnie i ciepło. Ja jutro będe balkon sprzatac bo pełno paprochów...a ma byc 19 stopniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 14:47
Dani lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Dobry
Dziękuję Wam za ciepłe słowa :*
Dani , przykro mi z powodu Twoich przeżyć .. trzymaj się Kochana dasz rade
U mnie dziś 22dc, dr kazał mi zrobić progesteron wynik: 81,90 ng/ml. ( oczywiście z suplementacją jak przy ivf)
Ylya, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
Eltasz
-
A powiem Wam jeszcze, że mam gołębie na balkonie i dwa jajka. Nie miałam sumienia wyrzucić i mężowi też nie pozwoliłam . Wiem , że mi ufajdają balkon cóż .. już podłożyłam karton pod doniczkę w której zrobiły sobie gniazdo i póki co to jest czysto.
Mam nadzieję , że to dobra wróżbaShe Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:A powiem Wam jeszcze, że mam gołębie na balkonie i dwa jajka. Nie miałam sumienia wyrzucić i mężowi też nie pozwoliłam . Wiem , że mi ufajdają balkon cóż .. już podłożyłam karton pod doniczkę w której zrobiły sobie gniazdo i póki co to jest czysto.
Mam nadzieję , że to dobra wróżba -
Eltasz wrote:A powiem Wam jeszcze, że mam gołębie na balkonie i dwa jajka. Nie miałam sumienia wyrzucić i mężowi też nie pozwoliłam . Wiem , że mi ufajdają balkon cóż .. już podłożyłam karton pod doniczkę w której zrobiły sobie gniazdo i póki co to jest czysto.
Mam nadzieję , że to dobra wróżbaNa gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki.