35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
M1985 wrote:3 tygodnie się czeka.
3500 pierwszy zarodek.
1650 kolejne, plus za przygotowanie podłoża 500. -
M1985 wrote:Niestety.
Czasem mam wrażenie, że w invitro jedyny pewnik to koszty. -
Witam wszystkich. Jestem tu nowa. My również z mężem dopiero staramy się o pierwsze dziecko. Jesteśmy na początku naszej drogi. Póki co pierwszy cykl.... bardzo przeżywam, bo przy 27dniowych cyklach @ jeszcze nie nadeszła. Owulacja była ok 11 dnia. Wcześniej , niż zazwyczaj. Cały cykl bóle podbrzusza i piersi... nadchodzącej @ dalej nic.
29 dnia cyklu zrobiłam test, wyszedł negatywny . Albo poczekam parę dni i pójdę na betę. Jeśli nie jest to ciąża, to jakieś zawirowania w organizmie... -
NowaG wrote:Witam wszystkich. Jestem tu nowa. My również z mężem dopiero staramy się o pierwsze dziecko. Jesteśmy na początku naszej drogi. Póki co pierwszy cykl.... bardzo przeżywam, bo przy 27dniowych cyklach @ jeszcze nie nadeszła. Owulacja była ok 11 dnia. Wcześniej , niż zazwyczaj. Cały cykl bóle podbrzusza i piersi... nadchodzącej @ dalej nic.
29 dnia cyklu zrobiłam test, wyszedł negatywny . Albo poczekam parę dni i pójdę na betę. Jeśli nie jest to ciąża, to jakieś zawirowania w organizmie...
Owulacje potwierdzona testem owu czy monitoringiem? Mogła się przesunąć stad to opóźnienie, bądź …. Udany cykl! 😍Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
Rica wrote:Owulacje potwierdzona testem owu czy monitoringiem? Mogła się przesunąć stad to opóźnienie, bądź …. Udany cykl! 😍
Zazwyczaj jednak czułam owulację. Potworny bol jajnika i duża ilość śluzu. Tym razem delikatnie. Jestem po operacji usunięcia kamieni. Po operacji wypadała mi ovu i nie czułam jej pierwszy raz. Być może leki przeciwbólowe w kroplówce to spowodowały i tej też już nie czułam aż tak. Tylko śluz. I lekki ból brzucha.
Ostatnio moje cykle były regularne- 27 dni -
Przyszly nam wyniki badania embrace.
Z 4 zarodków BB w 6 dobie, jeden okazał się dobry z najwyższym wynikiem i priorytem nr 1 do transferu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2023, 19:23
Mas, Nina42, mika2, lubiekawee, Madzia35 lubią tę wiadomość
-