X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Ewa88 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wprawdzie mam już jedno dziecko ale staram się o drugie, czy mogłabym do Was dołączyć 😀 mam 37 lat, staramy się ok pol roku

12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
    11.2024 staramy się o rodzeństwo
  • OlgaB87 Nowa

Wysłany: 29 stycznia, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 wrote:
    Dziewczyny ja wprawdzie mam już jedno dziecko ale staram się o drugie, czy mogłabym do Was dołączyć 😀 mam 37 lat, staramy się ok pol roku

Ja też 37, tylko staram się o pierwsze :)
    Powodzenia!

Ewa88 lubi tę wiadomość

• Ewa88 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pierwszym dziecku dziecku forum było dla mnie skarbnicą wiedzy 😊 dużo informacji stąd wyciągnęłam , ale teraz już poprostu nie pamiętam...narazie zrobiłam badania w 3dc, w lutym chcę zrobić w 22c i wysłać męża na badania. Potem może drożność.

12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
    11.2024 staramy się o rodzeństwo
  • Chmurka88 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też staram się o pierwsze, to już ósmy cykl starań, do tej pory bez pomocy medycznej, jedynie raz monitoring owulacji, podczas którego wyszło, że niby wszystko ok. Powoli tracę już nadzieję, że uda się naturalnie… Fakt, że to starania o pierwsze dziecko i coraz mniej czasu z racji wieku wywołuje u mnie uczucie presji…

• MagX84 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka88 wrote:
    Ja też staram się o pierwsze, to już ósmy cykl starań, do tej pory bez pomocy medycznej, jedynie raz monitoring owulacji, podczas którego wyszło, że niby wszystko ok. Powoli tracę już nadzieję, że uda się naturalnie… Fakt, że to starania o pierwsze dziecko i coraz mniej czasu z racji wieku wywołuje u mnie uczucie presji…
    Powodzenia! To jeszcze nie tak długo:⁠-⁠)

‹‹ 1219 1220 1221 1222 1223
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ