X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • LS Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jakoś tu u nas cicho, jak nie powiem gdzie 😄

U mnie średnio.. To mój pierwszy transfer i nie mam do czego porównywać, ale wydaje mi się, że raczej nic z tego nie będzie. Choć zawsze tli się jakaś nutka nadziei 😉 Nie czuję prawie żadnych zmian w ciele. Jutro podjadę na betę - chcę sprawdzić, czy chociaż było jakieś „muśnięcie”. Ale tak jak mówię, nastawiam się, że raczej nie. Niby brak objawów niczego nie wyklucza, ale czytam, że dziewczyny pisały o ciągnięciach, senności, kłuciach… 😫 Chciałabym się mylić.

Jutro się dowiem, bo to będzie 6dpt. A jeśli nic z tego, to powtórzę jeszcze w poniedziałek dla kliniki i tyle.

👩'89
    HSG ✔️AMH 1,4 (07.2024) -->0,99 (04.2025)
    Kariotyp✔️KIR Bx (2DS1✔️)
    Niska ferrytyna 21-->27-->20

🧔‍♂️'74
    Morfologia 1%❌
    Kariotyp ✔️
    Kwalifikacja 01.04✔️
    07.05 💉Menopur300, Rekovelle12
    20.05 - pobrano 11🥚- dojrzałych 11 - zapłodniono 10 - 3 ❄️❄️❄️ 4AB, 4BB, 4BA
    06.06 - histeroskopia✔️
    11.09 - transfer ⏳
  • STARAczka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LS wrote:
    Cześć dziewczyny, jakoś tu u nas cicho, jak nie powiem gdzie 😄

U mnie średnio.. To mój pierwszy transfer i nie mam do czego porównywać, ale wydaje mi się, że raczej nic z tego nie będzie. Choć zawsze tli się jakaś nutka nadziei 😉 Nie czuję prawie żadnych zmian w ciele. Jutro podjadę na betę - chcę sprawdzić, czy chociaż było jakieś „muśnięcie”. Ale tak jak mówię, nastawiam się, że raczej nie. Niby brak objawów niczego nie wyklucza, ale czytam, że dziewczyny pisały o ciągnięciach, senności, kłuciach… 😫 Chciałabym się mylić.

Jutro się dowiem, bo to będzie 6dpt. A jeśli nic z tego, to powtórzę jeszcze w poniedziałek dla kliniki i tyle.
    Toteż ja czekam na Twój wynik z ogromnym zaciekawieniem, bądąc w czwartej dobie po trasnferze i czując jedno wielkie NIC. Jedyne, co mi doskwiera, to tony białego śluzu wyływające po cyclogeście, który pewnie po prostu nie jest do niczego potrzebny, skoro transfer się nie udał. Z doświadczenia powiem Ci, bo to już chyba mój szósty transfer, że bywało różnie z objawami, ale w udanych transferach miałam jakiekolwiek objawy: ból z boku piersi, zatkany nos, biegunki. W pozostałych brak objawów oznaczał niepowodzenie. No, może raz się pomyliłam, bo czułam kłucia jakich mało! Jednak okazało się, że nażarłam się jabłek i to były klasyczne wzdęcia!:) Od tego czasu przestałam być naiwna.

Mimo wszystko trzymam kciuki za cud!

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:43

LS lubi tę wiadomość

‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ