35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ja dzis poszłam do ziajki. Otworzyli sklep z mega promocjami, kupiłam scrub gruboziarnisty do ciała o zapachu czekolady. Juz z niego skorzystałam, 12 zł za wielki pojemnik. Naprawde sie sprawdził
I tak bez zlizywania dalas rade?
Eltasz, milka1, Adelajda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Ty to masz zycie teraz Kiedy idziesz na jakies badania? Robisz 2ga bete?
Tak ogolnie to pokazalabys wykresik kolezankom
MoBo nie moge udostepnic -bo mowiłam ze raz mierze raz nie i jak klikam udostepnij to mam komunikat: za mało wypełnionych temperatur. Ale nie masz czego załowac mi zle i tak zaznaczył bo jakos 7 dni(mniej wiecej, pisze z pamieci) owulacje, haha, a juz dawno byłam po inseminacji, wiec ten wykres nie jest w ogole prawidłowy
Zrobiłam w poniedzialek było koło 500 a dzis powtórka, pozniej juz do wizyty lekarza do 11 czerwca nie robieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:24
MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:MoBo nie moge udostepnic -bo mowiłam ze raz mierze raz nie i jak klikam udostepnij to mam komunikat: za mało wypełnionych temperatur. Ale nie masz czego załowac mi zle i tak zaznaczył bo jakos 7 dni(mniej wiecej, pisze z pamieci) owulacje, haha, a juz dawno byłam po inseminacji, wiec ten wykres nie jest w ogole prawidłowy
Zrobiłam w poniedzialek było koło 500 a dzis powtórka, pozniej juz do wizyty lekarza do 11 czerwca nie robie
No dobra dobra
Beta super!!! To trzymam za dzisiejsza betke
A ja ide siknac jeszcze raz bo z dupy tempka do gory dzis poszla i nie wiadomo o co chodzi -
nick nieaktualny
-
Mobo co jest z tym Twoim cyklem? Ladne tempki i negatyw? To nie tak mialo byc
Aszka odpoczywaj ile wlezie w koncu jak nie teraz to kiedy?
Co tu tak cicho ostatnio?
Moja owulka sie bawi ze mna w chowanego, ale dzis wygrzebalam sobie troche lekko rozciagliwego sluzu, wiec moze jest juz bliskoMoBo lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Mobo co jest z tym Twoim cyklem? Ladne tempki i negatyw? To nie tak mialo byc
Aszka odpoczywaj ile wlezie w koncu jak nie teraz to kiedy?
Co tu tak cicho ostatnio?
Moja owulka sie bawi ze mna w chowanego, ale dzis wygrzebalam sobie troche lekko rozciagliwego sluzu, wiec moze jest juz blisko
Ja tam jestem bardzo zadowolona z mojego cyklu Nie zawsze tylko ciaza moze cieszyc.
Widzisz przez kolejnych 10 cykli mialam do dupy tempki, cykle nawet po 19 dni, faze lutealna po 10 dni a nawet raz 9, plamienia itd,
Wtedy ciezko jest uwierzyc, ze sie zajdzie w ciaze
Natomiast od poprzedniego cyklu fl 12, w tym tez dluzsza, myslalam ze to tylko progesteron ja utrzymal, ale smiem twierdzic ze nie bo jakos sie trzyma jeszcze a juz trzeci dzien bez. I do tej pory zero plamien ...juuppiiiii
No a w przyszlym zachodze
Mnie sie owulka kijowaci jak cos popije, albo nocke zerwe na jakims party.
Wlasnie co tu tak cicho
She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
Mobo no wlasnie widzialam, ze poprzednie cykle mialas srednie, a tu taki ladny wykres i nic
Ale wiem ze male rzeczy ciesza. Ja tez mialam od lat plamienia przed i po @, a odkad mialam zabieg na szyjce, plamienia sa maksimum jeden dzien przed i jeden dzien po @ i tez sie strasznie ciesze
U mnie owu zazwyczaj miedzy 12 a 15dc a tu nic. Czasem mam jakis dluzszy cykl max 35 dni, wiem moze to wlasnie taki mi sie trafil. Wiec czekam 'cierpliwie'
MoBo lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMoBo nie dziwie sie, ze jetes zadowolona to dobrze jak sie stabilizuje
Shewolf czekaj moze sie przedłuzył. Ale w tym czasie z facetem bo a nuż.
Tak a ja wypoczywam, ale gorąco, najpierw ludzie narzekali że ciągle deszcz a teraz że ciagle upałMoBo lubi tę wiadomość
-
Aszka, zazdroscze pogody! U nas bylo tak zimno, ze jeszcze przedwczoraj mialam wlaczone ogrzewanie. Dzisiaj juz w mare fajnie, ale jeszcze nie to co lubie.
Co do mojej owulki, to chyba jednak idzie. Teraz zrobilam test i jest prawie tak samo intensywna druga kreska a tak sie martwilam.MoBo, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Aszka, zazdroscze pogody! U nas bylo tak zimno, ze jeszcze przedwczoraj mialam wlaczone ogrzewanie. Dzisiaj juz w mare fajnie, ale jeszcze nie to co lubie.
Co do mojej owulki, to chyba jednak idzie. Teraz zrobilam test i jest prawie tak samo intensywna druga kreska a tak sie martwilam.
Tak pogoda dobra ale straszy upał, dlatego ja tylko rano chodze, bo tylko rano znosnie.She Wolf lubi tę wiadomość
-
Bedzie, bedzie sie dzialo hahaha
Upaly sa bardziej uciazliwe niz chlody a jednak zazdraszczamMoBo lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty