X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Moze to dlatego, ze Twoj progesteron tez rosl?
    U mnie progesteron nigdy nie zmienil fl. Zawsze dostaje @ w 13dpo, wiec nie wiem jak to jest u Ciebie.

A oby się faza lutealna zaczęła tez przedłużać :)

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Właśnie to był dowcipny :/
    Dziwi mnie tylko ze 5 dni nic a późnej się zaczęło.
    Po ilu dniach od odstawienia się pojawi @?
    no to odustnie niech da. U mnie raz po 16 dniach był. Ale zazwyczaj do tygodnia.

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    no to odustnie niech da. U mnie raz po 16 dniach był. Ale zazwyczaj do tygodnia.

No to czekam :)

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis poszłam do ziajki. Otworzyli sklep z mega promocjami, kupiłam scrub gruboziarnisty do ciała o zapachu czekolady. Juz z niego skorzystałam, 12 zł za wielki pojemnik. Naprawde sie sprawdził :)

MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Ja dzis poszłam do ziajki. Otworzyli sklep z mega promocjami, kupiłam scrub gruboziarnisty do ciała o zapachu czekolady. Juz z niego skorzystałam, 12 zł za wielki pojemnik. Naprawde sie sprawdził :)

I tak bez zlizywania dalas rade?

Eltasz, milka1, Adelajda lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    I tak bez zlizywania dalas rade?
    ja tak, ale chłop chciał zjesc :D

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz siedze w domu dzis, zaliczyłam spacer, itd i teraz relaksing :)

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Juz siedze w domu dzis, zaliczyłam spacer, itd i teraz relaksing :)

Ty to masz zycie teraz :) Kiedy idziesz na jakies badania? Robisz 2ga bete?
    Tak ogolnie to pokazalabys wykresik kolezankom :P

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Ty to masz zycie teraz :) Kiedy idziesz na jakies badania? Robisz 2ga bete?
    Tak ogolnie to pokazalabys wykresik kolezankom :P

MoBo nie moge udostepnic -bo mowiłam ze raz mierze raz nie i jak klikam udostepnij to mam komunikat: za mało wypełnionych temperatur. Ale nie masz czego załowac mi zle i tak zaznaczył bo jakos 7 dni(mniej wiecej, pisze z pamieci) owulacje, haha, a juz dawno byłam po inseminacji, wiec ten wykres nie jest w ogole prawidłowy :)

Zrobiłam w poniedzialek było koło 500 a dzis powtórka, pozniej juz do wizyty lekarza do 11 czerwca nie robie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:24

MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    MoBo nie moge udostepnic -bo mowiłam ze raz mierze raz nie i jak klikam udostepnij to mam komunikat: za mało wypełnionych temperatur. Ale nie masz czego załowac mi zle i tak zaznaczył bo jakos 7 dni(mniej wiecej, pisze z pamieci) owulacje, haha, a juz dawno byłam po inseminacji, wiec ten wykres nie jest w ogole prawidłowy :)

Zrobiłam w poniedzialek było koło 500 a dzis powtórka, pozniej juz do wizyty lekarza do 11 czerwca nie robie :)

No dobra dobra :)
    Beta super!!! To trzymam za dzisiejsza betke :)

A ja ide siknac jeszcze raz bo z dupy tempka do gory dzis poszla i nie wiadomo o co chodzi O.o

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    No dobra dobra :)
    Beta super!!! To trzymam za dzisiejsza betke :)

A ja ide siknac jeszcze raz bo z dupy tempka do gory dzis poszla i nie wiadomo o co chodzi O.o
    sikaj :) moze cos wysikasz :p

• MoBo Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    sikaj :) moze cos wysikasz :p

Wysikalam negatyw! Nie było zaskoczenia.

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo co jest z tym Twoim cyklem? Ladne tempki i negatyw? To nie tak mialo byc :(

Aszka odpoczywaj ile wlezie :) w koncu jak nie teraz to kiedy?

Co tu tak cicho ostatnio?
    Moja owulka sie bawi ze mna w chowanego, ale dzis wygrzebalam sobie troche lekko rozciagliwego sluzu, wiec moze jest juz blisko :)

MoBo lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Mobo co jest z tym Twoim cyklem? Ladne tempki i negatyw? To nie tak mialo byc :(

Aszka odpoczywaj ile wlezie :) w koncu jak nie teraz to kiedy?

Co tu tak cicho ostatnio?
    Moja owulka sie bawi ze mna w chowanego, ale dzis wygrzebalam sobie troche lekko rozciagliwego sluzu, wiec moze jest juz blisko :)

Ja tam jestem bardzo zadowolona z mojego cyklu :) Nie zawsze tylko ciaza moze cieszyc.
    Widzisz przez kolejnych 10 cykli mialam do dupy tempki, cykle nawet po 19 dni, faze lutealna po 10 dni a nawet raz 9, plamienia itd,
    Wtedy ciezko jest uwierzyc, ze sie zajdzie w ciaze :(

Natomiast od poprzedniego cyklu fl 12, w tym tez dluzsza, myslalam ze to tylko progesteron ja utrzymal, ale smiem twierdzic ze nie bo jakos sie trzyma jeszcze :) a juz trzeci dzien bez. I do tej pory zero plamien ...juuppiiiii

No a w przyszlym zachodze :P

Mnie sie owulka kijowaci jak cos popije, albo nocke zerwe na jakims party.

Wlasnie co tu tak cicho O.o

She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo no wlasnie widzialam, ze poprzednie cykle mialas srednie, a tu taki ladny wykres i nic :(
    Ale wiem ze male rzeczy ciesza. Ja tez mialam od lat plamienia przed i po @, a odkad mialam zabieg na szyjce, plamienia sa maksimum jeden dzien przed i jeden dzien po @ i tez sie strasznie ciesze :D
    U mnie owu zazwyczaj miedzy 12 a 15dc a tu nic. Czasem mam jakis dluzszy cykl max 35 dni, wiem moze to wlasnie taki mi sie trafil. Wiec czekam 'cierpliwie' ;)

MoBo lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo nie dziwie sie, ze jetes zadowolona to dobrze jak sie stabilizuje :)

Shewolf czekaj moze sie przedłuzył. Ale w tym czasie <3 z facetem bo a nuż.

Tak a ja wypoczywam, ale gorąco, najpierw ludzie narzekali że ciągle deszcz a teraz że ciagle upał :D

MoBo lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka, zazdroscze pogody! U nas bylo tak zimno, ze jeszcze przedwczoraj mialam wlaczone ogrzewanie. Dzisiaj juz w mare fajnie, ale jeszcze nie to co lubie.
    Co do mojej owulki, to chyba jednak idzie. Teraz zrobilam test i jest prawie tak samo intensywna druga kreska :) a tak sie martwilam.

MoBo, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• MoBo Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Co do mojej owulki, to chyba jednak idzie. Teraz zrobilam test i jest prawie tak samo intensywna druga kreska :) a tak sie martwilam.

Uffff :)

She Wolf lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Aszka, zazdroscze pogody! U nas bylo tak zimno, ze jeszcze przedwczoraj mialam wlaczone ogrzewanie. Dzisiaj juz w mare fajnie, ale jeszcze nie to co lubie.
    to działajcie. :)

Tak pogoda dobra ale straszy upał, dlatego ja tylko rano chodze, bo tylko rano znosnie.

She Wolf lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie, bedzie sie dzialo <3 hahaha

Upaly sa bardziej uciazliwe niz chlody a jednak zazdraszczam :P

MoBo lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ