X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Lore Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adelajda, byłam w Wieliczce z racji mojej patronki ;) cudownie jest :3
    Taka piękna pogoda w Wy mnie pod ziemię posyłacie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 12:32

Adelajda, aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Adelajda Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to posyłam Cię do ogrodu botanicznego we Wrocławiu - też fajny i na świeżym powietrzu... :) A byłaś w Krynicy? Może mało atrakcji, ale ładne otoczenie, pijalnia wód, ładny park, ławeczki...klimat emeryta, ale mnie pasował bo się troszkę wyciszyłam ;)

aszka, Eltasz, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

Adelajda
  • Adelajda Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Ze mnie raczej waleczna istota :)
    Działaj Kochana! Trzymam kciuki.

aszka, Eltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość

Adelajda
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Oświęcimia, oczywiście nie weszliśmy bo ludzi w ciu....l :/ ( w drodze widziałam jednego boćka :-) ) z powrotem pokłóciłam się z M, coś we mnie wstąpiło tak mnie wkurzył że masakra. Pół dnia się nie odzywaliśmy, wieczorem mi mówi, że ma nadzieje że te moje humory to tylko sprawka tych prochów które łykam.... fakt chodzę nabuzowana jakoś ostatnio i też się trochę przeraziłam że tak reaguje... Oszczegłam go tylko że w ciąży może być gorzej hihi
    Dziś pojechał na działeczkę do rodziców to sobie nadrobię oglądanie "Gra o tron"
    Miłego dnia dziewczynki :*

aszka, MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

Eltasz
  • Lore Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz trzeba było wstąpić na kawę, mieszkam 20 km od Oświęcimia :D

aszka, MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bukowina też jest fajna i termy, ale polecam ją w zimie , bo w taki gorąc w termach siedzenie to tylko masochista by se zafundował :D

Eltasz
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore o widzisz :P

Eltasz
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam wybierzemy się jeszcze raz, tym razem zarezerwujemy bilety przez neta

aszka lubi tę wiadomość

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz lubie to za boćka :) a humory a kto ich nie ma, faceci to nawet mają gorsze humory niekiedy niż kobiety :) :)

Fajnie, że sobie jeździcie :) My już po spacerku wróciliśmy szybko bo mega upał, a w domu przyjemy chłodek. Przy okazji kupiliśmy truskawki :)

Eltasz, Lore, MoBo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore na południu to się nie znam, jeżeli chodzi o stolicę to mogę wiele miejsc polecic :) Współczuje tej pracy w niedzielę, mój też pracuje czasami w weekendy, wiem że to uciążliwe.

Lore lubi tę wiadomość

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj też miałam kupić truskawki na powrocie, ale że mój się uniósł to z truskawek dupa. ( wieczorem za to zabrał mnie na lody)
    Obiecał że dziś mi przywiezie, śmietane i jogurt na koktajl kupiłam :)

MoBo lubi tę wiadomość

Eltasz
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wyjazdów , mamy zarezerwowany termin na Grecję (sami jeździmy samochodem)
    Ale ... no właśnie ... w tym miesiącu insemka, i jak się uda zapowiedział że nie pojedziemy .. buuuuu... bo nie chce żeby się coś żle podziało gdybym tak "przypadkiem" w końcu zaskoczyła ;)

Lore, MoBo lubią tę wiadomość

Eltasz
  • Lore Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka stolicę znam jak własną kieszeń, mam wielu znajomych. Najciekawszy obiekt dla mnie w stolicy znajduje się na Łazienkowskiej 3 czyli stadion Legii <3 :D

aszka, milka1 lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    aszka stolicę znam jak własną kieszeń, mam wielu znajomych. Najciekawszy obiekt dla mnie w stolicy znajduje się na Łazienkowskiej 3 czyli stadion Legii <3 :D
    :D

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jestem po USG , wyhodowałam 4 piękne jajeczka, trzy w prawym, jeden w lewym każdy po 14 mm na 9 dc :). Pregnyl zakupiłam, w poniedziałek kolejne usg, potem mi powie kiedy zastrzyk robić i prawdopodobnie w środę IUI 0yahoo.gif 46dance.gif
    oklaski.gif

MoBo, aszka, Margaret.Se, Lore, milka1 lubią tę wiadomość

Eltasz
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Hej
    Jestem po USG , wyhodowałam 4 piękne jajeczka, trzy w prawym, jeden w lewym każdy po 14 mm na 9 dc :). Pregnyl zakupiłam, w poniedziałek kolejne usg, potem mi powie kiedy zastrzyk robić i prawdopodobnie w środę IUI 0yahoo.gif 46dance.gif
    oklaski.gif

super :) Trzymam kciuki <3

Eltasz lubi tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Hej
    oklaski.gif
    ekstra pewnie w poniedziałek kaze Ci zastrzyk zrobic jak podrosna a mogą albo max we wtorek :) Trzymam kciukaski 0clapping.gif

Eltasz lubi tę wiadomość

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś, bez stymulacji brałam Pregnyl. Po 7 dniach kazał mi zrobić progesteron, w życiu nie miałam tak wysokiego jak wtedy chyba 28, na drugi dzień miałam zrobić bete, wyszła 12... . Pamiętam to uczucie jak się cieszyłam, że coś ruszyło.Ale znowu kazał zrobić bete i wyszła 8.... pregnyl jeszcze się utrzymywał. Teraz będę się strasznie bała że pozostałości po zastrzyku jeszcze będą.Najgorsze 2 tygodnie ;)

Margaret.Se lubi tę wiadomość

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Kiedyś, bez stymulacji brałam Pregnyl. Po 7 dniach kazał mi zrobić progesteron, w życiu nie miałam tak wysokiego jak wtedy chyba 28, na drugi dzień miałam zrobić bete, wyszła 12... . Pamiętam to uczucie jak się cieszyłam, że coś ruszyło.Ale znowu kazał zrobić bete i wyszła 8.... pregnyl jeszcze się utrzymywał. Teraz będę się strasznie bała że pozostałości po zastrzyku jeszcze będą.Najgorsze 2 tygodnie ;)
    minimum trzeba 12 dni po robic. A tak sobie przypomniałam, ze wlasnie u mnie po letro szybko rosły wiec jest szansa ze w poniedziałek ten zastrzyk załadujesz :)

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak myślę, dlatego kazał mi go wziąść na wizyte rano.

aszka lubi tę wiadomość

Eltasz
‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ