35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
No to posyłam Cię do ogrodu botanicznego we Wrocławiu - też fajny i na świeżym powietrzu... A byłaś w Krynicy? Może mało atrakcji, ale ładne otoczenie, pijalnia wód, ładny park, ławeczki...klimat emeryta, ale mnie pasował bo się troszkę wyciszyłam
aszka, Eltasz, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
Adelajda -
Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Oświęcimia, oczywiście nie weszliśmy bo ludzi w ciu....l ( w drodze widziałam jednego boćka ) z powrotem pokłóciłam się z M, coś we mnie wstąpiło tak mnie wkurzył że masakra. Pół dnia się nie odzywaliśmy, wieczorem mi mówi, że ma nadzieje że te moje humory to tylko sprawka tych prochów które łykam.... fakt chodzę nabuzowana jakoś ostatnio i też się trochę przeraziłam że tak reaguje... Oszczegłam go tylko że w ciąży może być gorzej hihi
Dziś pojechał na działeczkę do rodziców to sobie nadrobię oglądanie "Gra o tron"
Miłego dnia dziewczynki :*aszka, MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyEltasz lubie to za boćka a humory a kto ich nie ma, faceci to nawet mają gorsze humory niekiedy niż kobiety
Fajnie, że sobie jeździcie My już po spacerku wróciliśmy szybko bo mega upał, a w domu przyjemy chłodek. Przy okazji kupiliśmy truskawkiEltasz, Lore, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do wyjazdów , mamy zarezerwowany termin na Grecję (sami jeździmy samochodem)
Ale ... no właśnie ... w tym miesiącu insemka, i jak się uda zapowiedział że nie pojedziemy .. buuuuu... bo nie chce żeby się coś żle podziało gdybym tak "przypadkiem" w końcu zaskoczyłaLore, MoBo lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualny
-
Eltasz wrote:
super Trzymam kciuki
Eltasz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś, bez stymulacji brałam Pregnyl. Po 7 dniach kazał mi zrobić progesteron, w życiu nie miałam tak wysokiego jak wtedy chyba 28, na drugi dzień miałam zrobić bete, wyszła 12... . Pamiętam to uczucie jak się cieszyłam, że coś ruszyło.Ale znowu kazał zrobić bete i wyszła 8.... pregnyl jeszcze się utrzymywał. Teraz będę się strasznie bała że pozostałości po zastrzyku jeszcze będą.Najgorsze 2 tygodnie
Margaret.Se lubi tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:Kiedyś, bez stymulacji brałam Pregnyl. Po 7 dniach kazał mi zrobić progesteron, w życiu nie miałam tak wysokiego jak wtedy chyba 28, na drugi dzień miałam zrobić bete, wyszła 12... . Pamiętam to uczucie jak się cieszyłam, że coś ruszyło.Ale znowu kazał zrobić bete i wyszła 8.... pregnyl jeszcze się utrzymywał. Teraz będę się strasznie bała że pozostałości po zastrzyku jeszcze będą.Najgorsze 2 tygodnie