35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Just00 wrote:Przytulasek,fajnie,ze sie odzywasz,dawno Cie tu nie widzialam. Dokladnie rok temu bylam po kwalifikacji do ivf i zaczynalam stymulację,a w czerwcu transfer,ktory przerodzil sie w spelnione marzenie. Niech i u Ciebie ten miesiac okaze sie szczesliwy ✊️Mam nadzieje ze bedziesz pisac jak wyglada sytuacja.
Just 🤗Faktycznie rzadko zaglądałam- musiałam przeboleć nieudany transfer ,bo jakoś za bardzo nastawiliśmy się na happy end , no bo za 3 stymulacją w końcu zarodek ,jeszcze Mąż urodziny to będzie prezent eh...Dzięki za dobrą energię i kciuki ❤️ obyś miała rację z tym czerwcem 😊
U Ciebie widzę mamine problemy i wyzwania 🫂 na pewno to minie i trzymam kciuki by w końcu było więcej przestrzeni na spokojne i radosne chwile 🙂 I absolutnie masz prawo marudzić, być zmęczona, nawet mieć czasem dość i to nic nie zmienia w tym ,że jesteś Wspaniałą Mamą , bo dajesz z siebie wszystko😉
Mroczek87🤗 witaj miło
Co do amh to z tym jest różnie , możesz w moim suwaczku zobaczyć wahania mojego. Lekarka mi kiedyś powiedziała, że zmiana stylu życia, poziom Wit.D nawet też ma na to wpływ. Trzymam kciuki za Twoją stymulację - bądź dobrej myśli i pamiętaj też , że liczy się nie tylko ilość , ale i jakość 😉
Qlka🤗 ja też Cię pamiętam zaczynałam podobnie pierwszą stymulację . Przykro mi czytać to ,co piszesz 😒 Nie wiem , co się podziało , ale przytulam mocno🫂
Marysiu 🤗 myślę, jak u Ciebie i wiem ,że nie ja jedna...Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:48
👧 39 🧑🦱40
Starania od 2020r.
Laparoskopia 2021r.
Problem : słabe nasienie
AMH 1, 2 ( 2021) 0,7 ( 06 .2025) 1,7 ( 11.2025) . , niskie żelazo i ferrytyna
Kariotypy ✔️
Kir Bx , większość implantacyjnych ✔️
Drożność jajowodów ✔️
03.2025 Angelius Provita MP
1️⃣ Procedura IVF krótki protokół
02.06 .25 początek stymulacji
💉menopur , puregon , orgalutran