Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Ekspertka

Wysłany: 12 maja, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Just00 wrote:
    Przytulasek,fajnie,ze sie odzywasz,dawno Cie tu nie widzialam. Dokladnie rok temu bylam po kwalifikacji do ivf i zaczynalam stymulację,a w czerwcu transfer,ktory przerodzil sie w spelnione marzenie. Niech i u Ciebie ten miesiac okaze sie szczesliwy ✊️Mam nadzieje ze bedziesz pisac jak wyglada sytuacja.

Just 🤗Faktycznie rzadko zaglądałam- musiałam przeboleć nieudany transfer ,bo jakoś za bardzo nastawiliśmy się na happy end , no bo za 3 stymulacją w końcu zarodek ,jeszcze Mąż urodziny to będzie prezent eh...Dzięki za dobrą energię i kciuki ❤️ obyś miała rację z tym czerwcem 😊
    U Ciebie widzę mamine problemy i wyzwania 🫂 na pewno to minie i trzymam kciuki by w końcu było więcej przestrzeni na spokojne i radosne chwile 🙂 I absolutnie masz prawo marudzić, być zmęczona, nawet mieć czasem dość i to nic nie zmienia w tym ,że jesteś Wspaniałą Mamą , bo dajesz z siebie wszystko😉

Mroczek87🤗 witaj miło
    Co do amh to z tym jest różnie , możesz w moim suwaczku zobaczyć wahania mojego. Lekarka mi kiedyś powiedziała, że zmiana stylu życia, poziom Wit.D nawet też ma na to wpływ. Trzymam kciuki za Twoją stymulację - bądź dobrej myśli i pamiętaj też , że liczy się nie tylko ilość , ale i jakość 😉

Qlka🤗 ja też Cię pamiętam zaczynałam podobnie pierwszą stymulację . Przykro mi czytać to ,co piszesz 😒 Nie wiem , co się podziało , ale przytulam mocno🫂

Marysiu 🤗 myślę, jak u Ciebie i wiem ,że nie ja jedna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:48

👧 39 🧑‍🦱40

Starania od 2020r.
    Laparoskopia 2021r.
    Problem : słabe nasienie
    AMH 1, 2 ( 2021) 0,7 ( 06 .2025) 1,7 ( 11.2025) . , niskie żelazo i ferrytyna
    Kariotypy ✔️
    Kir Bx , większość implantacyjnych ✔️
    Drożność jajowodów ✔️
    03.2025 Angelius Provita MP
    1️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    02.06 .25 początek stymulacji
    💉menopur , puregon , orgalutran
    Punkcja 16.06 ❌️ nie udało się nic pobrać 🥲
    07.07 Histeroskopia
    Sierpień na 3 miesiące Omnitrope i androtop
    2️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    14.11.25 początek stymulacji
    💉 gonal ,omnitrope , Menopur , orgalutran
    Punkcja : 8🥚--> 4 dojrzałe --> 2
    zapłodnione --> 3 doba ❌️
    3️⃣ Procedura IVF. Krótki protokół
    06.03 💉rekovelle
    9.03 orgalutran , Menopur
    18.03 punkcja - 4🥚-> 2🥚- 1 zarodek 3AB

23.03 I FET 3AB -
    b7dpt 3,6 9dpt 2,0 ❌️
    01.06
    4️⃣Procedura IVF
‹‹ 1377 1378 1379 1380 1381
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ