35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja pojechałam się odstresować na miasto Udałam pół wypłaty na duperele na wczasy ale przynajmniej mam torbę do której się spakuję bez problemu a teraz się zacznę stresować co mój M powie na taką rozrzutność ps. objawów ciąży brak i to dobrze
aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:ja się strasznie denerwuje za każdym razem ale co zrobic. Lekarz mi mówi ze spokojnie, ale zaraz dodaje ze cieżarówy to takie panikary są
i tak mnie zmotywowałaś, że jeszcze dzisiaj byłam na usg i jest kropek, w macicy, jeszcze słabo widoczny ale żywy powtórzenie usg, za 11 dni, powiedział, że ten 22 czerwca to idealny termin bo juz wszystko pięknie będzie widać.
Ale się przynajmniej uspokiłam, sprawdził wyniki, wszystko dobrze, więc mi ulżyło.
Teraz idę mężowi obiad robić.She Wolf, MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:smaz tyle ze z filtrem
Lore co kupiłas?
Jak z filtrem? Chce sie opalic przeca Musialam doladowac wit D
Lore znam ten bol jak sie trzeba tlumaczyc. Ja to wszystko ukrywam, a jak sie pyta czy nowe, to ja mowie, ze juz z 5 lat maMoBo, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
milka1 wrote:i tak mnie zmotywowałaś, że jeszcze dzisiaj byłam na usg i jest kropek, w macicy, jeszcze słabo widoczny ale żywy powtórzenie usg, za 11 dni, powiedział, że ten 22 czerwca to idealny termin bo juz wszystko pięknie będzie widać.
Ale się przynajmniej uspokiłam, sprawdził wyniki, wszystko dobrze, więc mi ulżyło.
Teraz idę mężowi obiad robić.
Milka super Zywy, to znaczy ze widzialas serduszko?MoBo, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ja pierdziele taki interes. dwie w doma ciaza, jedna po sklepach gania, kolejna na sloncu sie wyleguje
a ja? w pierdzielonej robocie siedze
Kiedy na mnie przyjdzie czas??? Kuzwa jakas niesprawiedliwosc wyczuwam tylko kto mi je wyrzadzil
Fajnie wam zazdroscicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 16:15
Lore, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
Lore no ja wlasnie ukrywam w szafie. To nie jest tak, ze to zakopuje
Co do objawow ciazowych to ja mam multum hahaha, jak co miesiac
Mobo biedaku Ty, wez rzuc ta robote w cholere, niech Cie stary utrzymuje hahaha!
Lore, MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Milka super Zywy, to znaczy ze widzialas serduszko?
nie, jeszcze serducha nie widziałam, sam kropek pojawiał się i znikał, dosłownie pulsował cały. Teraz czekam na drugie usg.
Zresztą zaczynając usg, od razu mi powiedział, że to trochę za wcześnie i może jeszcze nic nie być widać. Ale się ujawniłMoBo, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:aszka, tooorbę wielką na 3 osoby więc się spakuje, bielizny od groma, drugi strój i takie tam a teraz będę tynk ze ściany jeść
MoBo fakt, ja już mam czasami dośc siedzenia w domu, tyle że jak mi słabo to wole już w domu
Milka bo on pływa u mnie był na gorze, pozniej na dole a pozniej na srodku Lekarzowi kazałam natrzaskac fotki Serce dopiero u wiekszosci to widac od 8 tygodnia, takze spokojnie
SheWolf jak tak czujesz to znak ze niedługo zajdzieszWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 17:32
She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:She ja tam nie ukrywam mój mnie widzi tylko w weekendy a szafę mam opasłą więc zawsze myśli, że coś z czeluści wyciągnęłam
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Ja pierdziele taki interes. dwie w doma ciaza, jedna po sklepach gania, kolejna na sloncu sie wyleguje
a ja? w pierdzielonej robocie siedze
Kiedy na mnie przyjdzie czas??? Kuzwa jakas niesprawiedliwosc wyczuwam tylko kto mi je wyrzadzil
Fajnie wam zazdroscic
A ja sobie poleguję...i się objadamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 17:37
-
Milka no wlasnie myslalam, ze maluch tak szybko rosnie Nastepnym razem zobaczysz jak bedzie fikal
Mobo, cos wymyslisz Ja tam zawsze mam jakies zajecie i to nie koniecznie obowiazki domowe
Aszka toz ja juz jestem w ciazy
Ja tez zre. A mialam sie odchudzac
Moze jak urodze to sie za siebie wezme
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 18:58
MoBo lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyLore wrote:aszka, tooorbę wielką na 3 osoby więc się spakuje, bielizny od groma, drugi strój i takie tam a teraz będę tynk ze ściany jeść
E tam Lore, jaki tynk, w końcu trzeba czasem zaszaleć i dobrze się poczuć dobrze zrobiłaś! Ciesz się każdą rzecząMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:pakuj pakuj
MoBo fakt, ja już mam czasami dośc siedzenia w domu, tyle że jak mi słabo to wole już w domu
Milka bo on pływa u mnie był na gorze, pozniej na dole a pozniej na srodku Lekarzowi kazałam natrzaskac fotki Serce dopiero u wiekszosci to widac od 8 tygodnia, takze spokojnie
SheWolf jak tak czujesz to znak ze niedługo zajdziesz
A tak, to ja wiem, i tak sukces, że się pokazał kropek jeden także śpię już spokojnie, a tak lęki, żeby był w macicy, żeby się ruszał, itd itp. -
nick nieaktualny