35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moooni wrote:hej dziewczyny
Można dołaczyc mam świezo 34 lata, staramy się od kilkunastu miesiecy o pierwsze dziecko...Nie wiem co zle robimy...
Witamy napisz nam coś o sobie eg ile się starasz, co stosujesz i w czym masz problem.
U mnie 11 miesiecy a już 13 cykl. Walczę z krótką faza lutealna. Byłam na ziołach a od tego cyklu pierwsze clo. Doktor mój to dupa ale go już nie zmieniam żeby wysłał mnie do kliniki niepłodności na IUI we wrześniu -
sylwia1977 wrote:Lekarka tak zlecila, 7 lat temu tak samo bralam i zaszlam po 2 cyklach (niestety poronilam w 11tyg), nio wtedy bylam duzo mlodsza.
hej Sylwia
Ja dopiero pierwszy cykl wiec słabo jeszcze wiem. Dużo czytałam o clo i wszędzie jak moremi pisze najpóźniej 5-9 widziałam. Jest jakaś przyczyną czemu ci tak kazała? Krwawienia są wymienione jako skutki uboczne dla clo. Byłaś na monitoringu po clo? Jak tempki takie wysokie to może beta?
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Jot wrote:MoBo a próbowałaś zażywać witaminę H ?
Jot biotyna jest w pantogar. Trzeba zrobić nim kuracje min 3 miesięczna 3×1 dziennie. Ja robie raz do roku.
jest też w moich ziołowych wynalazkach
Co słychać?Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1977 wrote:Lekarka tak zlecila, 7 lat temu tak samo bralam i zaszlam po 2 cyklach (niestety poronilam w 11tyg), nio wtedy bylam duzo mlodsza.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:hej Sylwia
Ja dopiero pierwszy cykl wiec słabo jeszcze wiem. Dużo czytałam o clo i wszędzie jak moremi pisze najpóźniej 5-9 widziałam. Jest jakaś przyczyną czemu ci tak kazała? Krwawienia są wymienione jako skutki uboczne dla clo. Byłaś na monitoringu po clo? Jak tempki takie wysokie to może beta?MoBo lubi tę wiadomość
-
Moooni witaj skrobnij cosik o sobie
Dziewczyny, napisalam prace, wyslalam i to dzien wczesniej Jeszcze sie tak nie zdarzylo
Teraz mam labe, ale trzeba nad kolejna myslec, termin za 2 tyg.
Wogole to zeby mnie dzis bola, sa bardzo wrazliwe, czy to mozna zaliczyc jako wczesny objaw ciazy urojonej?Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Moooni witaj skrobnij cosik o sobie
Dziewczyny, napisalam prace, wyslalam i to dzien wczesniej Jeszcze sie tak nie zdarzylo
Wogole to zeby mnie dzis bola, sa bardzo wrazliwe, czy to mozna zaliczyc jako wczesny objaw ciazy urojonej?
Tak kochana my przeciez zaliczamy wszystko do naszych ciąż urojonych
Moooni witamy serdecznie napisz o sobieMoBo, She Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Tak kochana my przeciez zaliczamy wszystko do naszych ciąż urojonych
Od razu jestem spokojniejszaMoBo, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Wiedziałam że Cię zadowole tą odpowiedzią
She Wolf, milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:najlepsza grupa ever!!! Babki jesteście boskie!!!
Szkoda mi się będzie rozstawać, ale będę czytać i lajkować i hejtować
Stoimy z Aszką w kolejce i czekamy! Nie zapominajcie!
Milka a ty kochana zapomnij że Cię stąd wypuścimy, z nami nie jest łatwo i trzeba cierpiec i bedziemy dalej pisac jak juz nasze dzieci będa miały po 20lat hahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 22:14
milka1, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Moooni witaj skrobnij cosik o sobie
Wogole to zeby mnie dzis bola, sa bardzo wrazliwe, czy to mozna zaliczyc jako wczesny objaw ciazy urojonej?Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:najlepsza grupa ever!!! Babki jesteście boskie!!!
Szkoda mi się będzie rozstawać, ale będę czytać i lajkować i hejtować
Stoimy z Aszką w kolejce i czekamy! Nie zapominajcie!
A kiedy masz wizyte u lekarza? Ja jutro ide na 1 usg.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Milka a ty kochana zapomnij że Cię stąd wypuścimy, z nami nie jest łatwo i trzeba cierpiec i bedziemy dalej pisac jak juz nasze dzieci będa miały po 20lat hahahha
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Moooni witaj skrobnij cosik o sobie
Wogole to zeby mnie dzis bola, sa bardzo wrazliwe, czy to mozna zaliczyc jako wczesny objaw ciazy urojonej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny