35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:co Ty ja tam nic dzieciom nie pokaze co tu wypisuje bo mnie sie wypra
To masz jedynke hehehhe przestań nie pkażesz im co wypisywałysmy, tajemnica musi byc przecieaszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Ja dałam Aszka Tobie lubie i nie lubie i weszło
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:wez mnie hejntnij bo te zero to mnie denerwuje..jak w tej piosence mnieeej niiizz zeroooo...(spadaj cholero
A kiedy masz wizyte u lekarza? Ja jutro ide na 1 usg.
Chyba Margaret mnie wyprzedziła z nie lubię dla Ciebiewięc Ci nie będę dokładać
Ja mam wizytę 19 czerwca (cytologia mi zrobi, nie chciała teraz, żebym w razie gdyby troche krwi było nie panikowała) a usg mam 22 czerwca (będę musiała przełożyć, bo mój tez chce być, a wtedy akurat wyjeżdża. Moja gin mi powiedziała, że najlepiej po 2- 3 tygodniach, więc już kropek zacznie 8 tydzień, a przełoże chyba na 7 tydzień.
Za to mało dzisiaj nie umarłam jak odebrałam wyniki ogólne i patrzę na toksoplazmozę i prawie zemdlałam, patrze mam wynik pozytywny - ludzie, aż mną zatrzęsło. W końcu patrzę a tam są dwa wyniki jeden ujemny a jeden dodatni, i się doczytałam, że ten pozytywny to antyciała (czyli byłam kiedyś chora, mam antyciała i chronię dzidzię przed powtórnym zakażeniem) ufff.
Bo moim zdaniem, to kurka (przynajmniej mnie) pobrać, krew - zrobić co mają zrobić, żebym nawet nie wiedziała co, lekarz to odbiera i dopiero mi mówi. A tak to ja się stresuję, a to nie jest wskazaneno ale poczytalam i jest ok.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Milka a ty kochana zapomnij że Cię stąd wypuścimy, z nami nie jest łatwo i trzeba cierpiec i bedziemy dalej pisac jak juz nasze dzieci będa miały po 20lat hahahha
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margaret.Se wrote:Ja dałam Aszka Tobie lubie i nie lubie i weszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 23:46
MoBo lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
milka1 wrote:Chyba Margaret mnie wyprzedziła z nie lubię dla Ciebie
więc Ci nie będę dokładać
Ja mam wizytę 19 czerwca (cytologia mi zrobi, nie chciała teraz, żebym w razie gdyby troche krwi było nie panikowała) a usg mam 22 czerwca (będę musiała przełożyć, bo mój tez chce być, a wtedy akurat wyjeżdża. Moja gin mi powiedziała, że najlepiej po 2- 3 tygodniach, więc już kropek zacznie 8 tydzień, a przełoże chyba na 7 tydzień.
Za to mało dzisiaj nie umarłam jak odebrałam wyniki ogólne i patrzę na toksoplazmozę i prawie zemdlałam, patrze mam wynik pozytywny - ludzie, aż mną zatrzęsło. W końcu patrzę a tam są dwa wyniki jeden ujemny a jeden dodatni, i się doczytałam, że ten pozytywny to antyciała (czyli byłam kiedyś chora, mam antyciała i chronię dzidzię przed powtórnym zakażeniem) ufff.
Bo moim zdaniem, to kurka (przynajmniej mnie) pobrać, krew - zrobić co mają zrobić, żebym nawet nie wiedziała co, lekarz to odbiera i dopiero mi mówi. A tak to ja się stresuję, a to nie jest wskazaneno ale poczytalam i jest ok.
Jejka tez bym zwariowała jakbym zobaczyła taki wynik ale na szczescie wszystko ok :)cieszemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 23:59
MoBo lubi tę wiadomość
-
Milka a gdzie Ty myslisz ze sie wybierasz? Juz Ci sie znudzilysmy? Nigdzie nie idziesz o koniec!
Aszka mnie tez od kosci nie bola, tylko sa wrazliwe jakbym zjadla cos kwasnego. Szkliwo mnie boliTo na bank ciaza
No mam troche luzu i w nagrode zamowilam sobie dwie fajne bluzeczki a dopiero co dzis przyszla przesylka z wczesniejszym zamowieniemMoj jakby zobaczyl to by mi dal
Juz wszystko ladnie pochowalam
Moremi, to prawda, tylko ciezko jest sie wbic w stary jak swiat watek, szczegolnie jak pisze w nim kilkanascie jesli nie kilkadziesiat dziewczyn
MoBo, Eltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyJa już po
Wszystko w porządku. Tydzien wg usg -5. Widziałam taki kijankowaty kształt
To moje dziecko!!! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif Takiego miałam stracha czy dobrze umieszczone, ale już ten krok za mna
Dostałam zdjecie
i wypis badan i następna wizyta w lipcu.
Fotka dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:29
MoBo, milka1, Margaret.Se, She Wolf, Eltasz lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Wogole to zeby mnie dzis bola, sa bardzo wrazliwe, czy to mozna zaliczyc jako wczesny objaw ciazy urojonej?
tak mnie po kolei każdy bolal, na chwile
aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ja już po
To moje dziecko!!! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif Takiego miałam stracha czy dobrze umieszczone, ale już ten krok za mna
Dostałam zdjecie
Bardzo sie ciesze Aszkawrzucaj zdjecie!
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ja już po
Dostałam zdjecie
Fotka dziecka
Super kochana, piekne te dzieciątkoaszka lubi tę wiadomość
-
Aszka piekne bobo
zazdraszczam
A ja dzis sie czuje jakas wymemlana i niewyspana. Pogoda w miare, trzeba zrobic pranie itp.
Milego dnia kobietki :*Margaret.Se, MoBo, milka1, aszka lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:BRAWO ASZKA !!! Ja jeszcze przed i strasznie stracham (bo ja panikara straszna) ! Super mini bobo
)))
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Eltasz gdzie zaginelas? Jak bylo?
Ja sie smazeale super jest
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty