35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:co Ty ja tam nic dzieciom nie pokaze co tu wypisuje bo mnie sie wypra
To masz jedynke hehehhe przestań nie pkażesz im co wypisywałysmy, tajemnica musi byc przecieaszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Ja dałam Aszka Tobie lubie i nie lubie i weszło
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:wez mnie hejntnij bo te zero to mnie denerwuje..jak w tej piosence mnieeej niiizz zeroooo...(spadaj cholero
A kiedy masz wizyte u lekarza? Ja jutro ide na 1 usg.
Chyba Margaret mnie wyprzedziła z nie lubię dla Ciebie więc Ci nie będę dokładać
Ja mam wizytę 19 czerwca (cytologia mi zrobi, nie chciała teraz, żebym w razie gdyby troche krwi było nie panikowała) a usg mam 22 czerwca (będę musiała przełożyć, bo mój tez chce być, a wtedy akurat wyjeżdża. Moja gin mi powiedziała, że najlepiej po 2- 3 tygodniach, więc już kropek zacznie 8 tydzień, a przełoże chyba na 7 tydzień.
Za to mało dzisiaj nie umarłam jak odebrałam wyniki ogólne i patrzę na toksoplazmozę i prawie zemdlałam, patrze mam wynik pozytywny - ludzie, aż mną zatrzęsło. W końcu patrzę a tam są dwa wyniki jeden ujemny a jeden dodatni, i się doczytałam, że ten pozytywny to antyciała (czyli byłam kiedyś chora, mam antyciała i chronię dzidzię przed powtórnym zakażeniem) ufff.
Bo moim zdaniem, to kurka (przynajmniej mnie) pobrać, krew - zrobić co mają zrobić, żebym nawet nie wiedziała co, lekarz to odbiera i dopiero mi mówi. A tak to ja się stresuję, a to nie jest wskazane no ale poczytalam i jest ok.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Milka a ty kochana zapomnij że Cię stąd wypuścimy, z nami nie jest łatwo i trzeba cierpiec i bedziemy dalej pisac jak juz nasze dzieci będa miały po 20lat hahahha
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margaret.Se wrote:Ja dałam Aszka Tobie lubie i nie lubie i weszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 23:46
MoBo lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
milka1 wrote:Chyba Margaret mnie wyprzedziła z nie lubię dla Ciebie więc Ci nie będę dokładać
Ja mam wizytę 19 czerwca (cytologia mi zrobi, nie chciała teraz, żebym w razie gdyby troche krwi było nie panikowała) a usg mam 22 czerwca (będę musiała przełożyć, bo mój tez chce być, a wtedy akurat wyjeżdża. Moja gin mi powiedziała, że najlepiej po 2- 3 tygodniach, więc już kropek zacznie 8 tydzień, a przełoże chyba na 7 tydzień.
Za to mało dzisiaj nie umarłam jak odebrałam wyniki ogólne i patrzę na toksoplazmozę i prawie zemdlałam, patrze mam wynik pozytywny - ludzie, aż mną zatrzęsło. W końcu patrzę a tam są dwa wyniki jeden ujemny a jeden dodatni, i się doczytałam, że ten pozytywny to antyciała (czyli byłam kiedyś chora, mam antyciała i chronię dzidzię przed powtórnym zakażeniem) ufff.
Bo moim zdaniem, to kurka (przynajmniej mnie) pobrać, krew - zrobić co mają zrobić, żebym nawet nie wiedziała co, lekarz to odbiera i dopiero mi mówi. A tak to ja się stresuję, a to nie jest wskazane no ale poczytalam i jest ok.
Jejka tez bym zwariowała jakbym zobaczyła taki wynik ale na szczescie wszystko ok :)cieszemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 23:59
MoBo lubi tę wiadomość
-
Milka a gdzie Ty myslisz ze sie wybierasz? Juz Ci sie znudzilysmy? Nigdzie nie idziesz o koniec!
Aszka mnie tez od kosci nie bola, tylko sa wrazliwe jakbym zjadla cos kwasnego. Szkliwo mnie boli To na bank ciaza
No mam troche luzu i w nagrode zamowilam sobie dwie fajne bluzeczki a dopiero co dzis przyszla przesylka z wczesniejszym zamowieniem Moj jakby zobaczyl to by mi dal Juz wszystko ladnie pochowalam
Moremi, to prawda, tylko ciezko jest sie wbic w stary jak swiat watek, szczegolnie jak pisze w nim kilkanascie jesli nie kilkadziesiat dziewczyn
MoBo, Eltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyJa już po Wszystko w porządku. Tydzien wg usg -5. Widziałam taki kijankowaty kształt To moje dziecko!!! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif Takiego miałam stracha czy dobrze umieszczone, ale już ten krok za mna Dostałam zdjecie i wypis badan i następna wizyta w lipcu.
Fotka dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:29
MoBo, milka1, Margaret.Se, She Wolf, Eltasz lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Wogole to zeby mnie dzis bola, sa bardzo wrazliwe, czy to mozna zaliczyc jako wczesny objaw ciazy urojonej?
aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ja już po Wszystko w porządku. Tydzien wg usg -5. Widziałam taki kijankowaty kształt To moje dziecko!!! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif Takiego miałam stracha czy dobrze umieszczone, ale już ten krok za mna Dostałam zdjecie i wypis badan i następna wizyta w lipcu.
Bardzo sie ciesze Aszka wrzucaj zdjecie!
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ja już po Wszystko w porządku. Tydzien wg usg -5. Widziałam taki kijankowaty kształt To moje dziecko!!! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gif Takiego miałam stracha czy dobrze umieszczone, ale już ten krok za mna Dostałam zdjecie i wypis badan i następna wizyta w lipcu.
Fotka dziecka
Super kochana, piekne te dzieciątkoaszka lubi tę wiadomość
-
Aszka piekne bobo zazdraszczam
A ja dzis sie czuje jakas wymemlana i niewyspana. Pogoda w miare, trzeba zrobic pranie itp.
Milego dnia kobietki :*Margaret.Se, MoBo, milka1, aszka lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:BRAWO ASZKA !!! Ja jeszcze przed i strasznie stracham (bo ja panikara straszna) ! Super mini bobo )))
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Eltasz gdzie zaginelas? Jak bylo?
Ja sie smaze ale super jestMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty