35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:no widzisz jeden wpis Aszki i już Ci się micha cieszy już Ci obniżkę 50% załatwiła
Brawo Aszka!
hehehe no co dwie głowy lub kilka to nie jednaMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:to musisz mieszkac w innym miescie
hehehe to juz nie wiem gdzie mam mieszkac w moim rodzinnym tez takie ceny jak w Wawie, wiec zadna róznica. Mój jak robił badanie w grudniu w Szczecinie to płacił 150zł a w invicie 120zł koszt, wiec nawet drozej hehehe -
aszka wrote:to musisz mieszkac w innym miescie
Albo podjechac do innego miasta na badania
Ja roblam w Koszalinie, wiec troche od Was daleko, ale zrobilam tam wiele badan, bo mieli bardzo tanio, nawet taniej niz w moim miasteczku w labie.Margaret.Se, MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Albo podjechac do innego miasta na badania
Ja roblam w Koszalinie, wiec troche od Was daleko, ale zrobilam tam wiele badan, bo mieli bardzo tanio, nawet taniej niz w moim miasteczku w labie.
Jestes z Łeby? super byłam tam na wakejszyn dwa lata temu, bardzo sie nam spodobało i wszyscy znajomi mysleli ze fotki z ciepłych krajów są bo takie tam wydmy boskieMoBo, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Magaret hihi nie Łebie tylko labie (laboratorium) hihi ale to prawda, że Łeba jest super i te wydmy też ja zrobiłam spacer 16 km, w jedną stronę rezerwatem a w drugą plażą
MoBo, aszka, Margaret.Se, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualny
-
Lore wrote:Magaret hihi nie Łebie tylko labie (laboratorium) hihi ale to prawda, że Łeba jest super i te wydmy też ja zrobiłam spacer 16 km, w jedną stronę rezerwatem a w drugą plażą
To juz leganda o mnie ze widze słowo i sobie je tak przekształcam zeby dopasowac je do moich mysli hahhaha zamiast sie dopatrzec co faktycznie jest napisane hahah a to ze jestem ślepa to juz wiecie przecieMoBo, aszka, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaret udana jestes. Ja sie zastanawialam, jak Ty wywnioskowalas ze ja jestem z Leby Nie, niestety nie jestem z Leby
Lore gdzie bylas jak Cie nie bylo?aszka, Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Margaret udana jestes. Ja sie zastanawialam, jak Ty wywnioskowalas ze ja jestem z Leby Nie, niestety nie jestem z Leby
Lore gdzie bylas jak Cie nie bylo?
heheh mówiłam Ci że jestem wyjatkowa hehehhe
Ja tak mam, że czytam cos ale tylko pierwsze litery w słowie a reszte sobie sama dopisuje hehehhe i dlatego czesto takie głupoty mi wychodzą, to pewnie stąd że jestem marzycielkąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 08:13
MoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:ja ślepa bez okularów
Aszka a Ty kochana co spac nie możesz?? po czwartej rano pisze sobie jakby to była szesnastaMoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Ty moza ona w ciazy
No jednak w ciąży bo po nocach sie objadaMoBo, She Wolf lubią tę wiadomość