35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:margaret zrob AMH, to koszt około 150 zł mozna znalezc w wawie. Wiem ze cmp med na Ursynowie w soboty ma znizki na wszystkie chyba badania do 50% ale nasienia nie robia. Nasienie zrob w klinice ale podstawowe, jak wyjdzie zaburzone to wtedy zrobisz z morfologia. Nasienie podstawowe około 120, a reszte badan zrobisz po znizkach podaje Ci link http://cmp.med.pl/pl/opieka-dla-ciebie/cennik i na ursynowie w sobote jest 50% taniej. Tam sobie masz wyniki online:)
Aszka tys jest super pomocna babka
Margaret.Se, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:margaret zrob AMH, to koszt około 150 zł mozna znalezc w wawie. Wiem ze cmp med na Ursynowie w soboty ma znizki na wszystkie chyba badania do 50% ale nasienia nie robia. Nasienie zrob w klinice ale podstawowe, jak wyjdzie zaburzone to wtedy zrobisz z morfologia. Nasienie podstawowe około 120, a reszte badan zrobisz po znizkach podaje Ci link http://cmp.med.pl/pl/opieka-dla-ciebie/cennik i na ursynowie w sobote jest 50% taniej. Tam sobie masz wyniki online:)
Ooo dziekuje kochana :* moj dopiero co robił badanie nasienie ale morfologia chyba jest ale podstawowa, a ta co ma zrobic to MSOME to badanie pod duzym powiekszeniem i to koszt 150zł a to dna to teraz nawet nie ma szansy zebysmy zrobili za 500zł -
Mam zrobic AMH + inhibina B a to koszt całosciowy to 290zł i myslisz ze to drugie jest zbędne ??? wystarczy samo AMH ?? -
MoBo wrote:Aszka tys jest super pomocna babka
a mówią ze nie ma ludzi niezastapionych heheh przykład Aszki mówi całkowicie na odwrót dziekuje kotek :* juz zerkam i organizuje wyprawemilka1, MoBo, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:a mówią ze nie ma ludzi niezastapionych heheh przykład Aszki mówi całkowicie na odwrót dziekuje kotek :* juz zerkam i organizuje wyprawe
no widzisz jeden wpis Aszki i już Ci się micha cieszy już Ci obniżkę 50% załatwiła
Brawo Aszka!aszka, MoBo, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Nie wiem czy Wam pisałam ale ja wydałam na wszystko z 15 tysiecy. Spłacamy teraz pozyczke niestety.
ale czyż nie było warte? myślę, że jak usłyszałaś bicie serduszka to aż przyjemniej taką pożyczkę spłacaćaszka, MoBo, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Nie wiem czy Wam pisałam ale ja wydałam na wszystko z 15 tysiecy. Spłacamy teraz pozyczke niestety.
Ło matko kupa kasy, ale teraz wiesz ze sie opłaciło kwoty straszne a powinno byc to wszystko za darmo. Tak panstwo chce zeby było wiecej dzieci a za wszystko trzeba bulic i to ogromne kwoty
Ten link co mi dałas to AMH samo kosztuje 207zł strasznie drogo no ale jak 50% taniej to 103 wychdziMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Mam zrobic AMH + inhibina B a to koszt całosciowy to 290zł i myslisz ze to drugie jest zbędne ??? wystarczy samo AMH ??
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Ło matko kupa kasy, ale teraz wiesz ze sie opłaciło kwoty straszne a powinno byc to wszystko za darmo. Tak panstwo chce zeby było wiecej dzieci a za wszystko trzeba bulic i to ogromne kwoty
Ten link co mi dałas to AMH samo kosztuje 207zł strasznie drogo no ale jak 50% taniej to 103 wychdziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:46
MoBo, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak PIS dojdzie do władzy albo Kukiz to upadnie program invitro. A prywatne 1 podejscie to koszt 15 tysiecy, bo o to chodzi, ze kliniki sie chytrza i w programach po 8 tys. nie chca mrozic zarodków. Takze jak chcesz miec zamrozone to musisz płakac i płacić. Z drugiej strony wtedy 2 podejscie to juz koszt bez punkcji itd czyli 3-4 tys. A jak kobieta nie ma mrozakow to znowu 15 tysiecy.
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:sadze ze na tym etapie zbedne, AMH wazniejsze. Jak facet ma w miare dobre nasienie a Twoj chyba ma cos kojarze to mozecie poczekac, lekarzowi powiedz ze na razie musi sie opierac na tych wynikach co macie, bo na ten etap Was nie stac. I tyle. Jak wyjdzie AMH złe to wtedy mozna zrobic inhibine B, ja mialam dobre AMH i mi nie kazali robic inhibiny.
Pisałam do Ani a propos tych badań mojego i odpisała mi zdziwiona ze po co te badania i daczego nie zaproponował insemki. od razu stwierdziła czy byłam w Invicie ze tam na dzien dobry chyba daja te badania, chore to jest
Dobre mówisz i tak zrobie AMH i mojego ta morfologie najwyzej i musi N. sie tym zadowolicMoBo lubi tę wiadomość
-
Ja robilam AMH w diagnostyce i zaplacilam jakos 57 zl, ale wiem ze nawet ceny w tym samym miescie miedzy diagnostykami sie roznia.
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
aszka wrote:widzisz to i tak taniej bo najtaniej w Wawie jest chyba 150 zł. Tylko tam sie trzeba wczesniej zapisac. http://cmp.med.pl/pl/aktualnosci/2706-akcja-promocyjna-sobotnie-ciecie-cen-w-przychodni-centrum-medyczne-cmp-ursynow
Ju to zrobiłamMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Pisałam do Ani a propos tych badań mojego i odpisała mi zdziwiona ze po co te badania i daczego nie zaproponował insemki. od razu stwierdziła czy byłam w Invicie ze tam na dzien dobry chyba daja te badania, chore to jest
Dobre mówisz i tak zrobie AMH i mojego ta morfologie najwyzej i musi N. sie tym zadowolicMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Jak PIS dojdzie do władzy albo Kukiz to upadnie program invitro. A prywatne 1 podejscie to koszt 15 tysiecy, bo o to chodzi, ze kliniki sie chytrza i w programach po 8 tys. nie chca mrozic zarodków. Takze jak chcesz miec zamrozone to musisz płakac i płacić. Z drugiej strony wtedy 2 podejscie to juz koszt bez punkcji itd czyli 3-4 tys. A jak kobieta nie ma mrozakow to znowu 15 tysiecy.[/QUOTE
No niestety jedyny minus Kukiza ale nie ma nic gorszego niż cały rząd PO który juz ledwo zipie, ale co sie nachapali to teraz do konca zycie nic robic nie musza -
She Wolf wrote:Ja robilam AMH w diagnostyce i zaplacilam jakos 57 zl, ale wiem ze nawet ceny w tym samym miescie miedzy diagnostykami sie roznia.
To ja rozumiem to jest cena normalna która bez zadnego problemu mozna wydacShe Wolf, MoBo lubią tę wiadomość