35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret.Se wrote:Wow gratulacje Jamaica tylko pozazdroscic braku staran bo tak to mozna nazwac miesiac to nawet nie chwila zazdraszczam na maxa :*
Taka to ma szczescie ehhhmilka1, dleyk lubią tę wiadomość
jamaica -
jamaica gratulacje:)
jamaica lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak widzicie - reguły nie ma Jedne szybko inne późno Jedne ze wspomaganiem lekarza - inne przy własnych staraniach Jedne z nadwagą inne bez żadnych dolegliwości Nie ma na to reguły Jak wspomniałam wcześniej moim koleżankom pomogła dieta warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej My przede wszystkim zrobimy to dla siebie Wiele osób mówi mi wyluzujcie Przestań się obserwować, mierzyć temperaturkę i zachowuj się jak nastolatka i rób swoje - czyli starajcie się. Ja tak do końca tego zdania nie podzielam Macierzyństwo to dar, prezent Każdy otrzymuje je we właściwym czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:21
aszka, MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydleyk wrote:Jak widzicie - reguły nie ma Jedne szybko inne późno Jedne ze wspomaganiem lekarza - inne przy własnych staraniach Jedne z nadwagą inne bez żadnych dolegliwości Nie ma na to reguły Jak wspomniałam wcześniej moim koleżankom pomogła dieta warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej My przede wszystkim zrobimy to dla siebie Wiele osób mówi mi wyluzujcie Przestań się obserwować, mierzyć temperaturkę i zachowuj się jak nastolatka i rób swoje - czyli starajcie się. Ja tak do końca tego zdania nie podzielam Macierzyństwo to dar, prezent Każdy otrzymuje je we właściwym czasie
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
A u mnie porażka! @ przyszła juz
Fl tylko 7 dni tak krótkiej jeszcze w życiu nie miałam. Jedno jest pewne od zeszlego cyklu nie brałam żadnych ziół i było tylko clo, wiec albo stymulacja tak wzburzyla moje hormony albo jakieś przemęczenie związane z przeprowadzka.
Zobaczymy co zrobią ze mną w klinice nieplodnosci po laparo.
Przynajmniej @ jakas lekka. -
nick nieaktualnyMoBo wrote:A u mnie porażka! @ przyszła juz
Fl tylko 7 dni tak krótkiej jeszcze w życiu nie miałam. Jedno jest pewne od zeszlego cyklu nie brałam żadnych ziół i było tylko clo, wiec albo stymulacja tak wzburzyla moje hormony albo jakieś przemęczenie związane z przeprowadzka.
Zobaczymy co zrobią ze mną w klinice nieplodnosci po laparo.
Przynajmniej @ jakas lekka.MoBo lubi tę wiadomość
-
U MBIE NARAZIE 29 cyklu , wiec to wszysyko jeszcze wczesnie choc z moich obliczen to jakis poczatek 3 tyg , martwi mnie tylko kompletny brak objawow , wczoraj brzuch mnie uciskal ale to chyba normalne dzis juz nic z zyje raaczej aktywnie nawet mi sie spac nie chce chocaiz staram sie przesypaic jakies 9 godzin , wrecz jestem nadpobudliwa , i czasem na faceta pokrzycze i psy dziewczynki milo mi ze gratulujecie nie bede dziekowac zeby nie zapeszyc ) caly czas trzymam za was kciuki i kazda mocno sciskam , wierze ze kazdej sie uda
MoBo, aszka, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualnyjamaica wrote:U MBIE NARAZIE 29 cyklu , wiec to wszysyko jeszcze wczesnie choc z moich obliczen to jakis poczatek 3 tyg , martwi mnie tylko kompletny brak objawow , wczoraj brzuch mnie uciskal ale to chyba normalne dzis juz nic z zyje raaczej aktywnie nawet mi sie spac nie chce chocaiz staram sie przesypaic jakies 9 godzin , wrecz jestem nadpobudliwa , i czasem na faceta pokrzycze i psy dziewczynki milo mi ze gratulujecie nie bede dziekowac zeby nie zapeszyc ) caly czas trzymam za was kciuki i kazda mocno sciskam , wierze ze kazdej sie uda
MoBo, jamaica lubią tę wiadomość
-
tak sobie to tumacze tylko ja jestem z natury panikara i juz sie martwie , wiem nie powinnam ale ....hehe:)we wtorek ide do endokrynologa zobaczymy co z tym moim tsh . a jak myslicie robic drugi raz betaa hcg zeby zobaczyc czy uroslo ?
Margaret.Se lubi tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualnyjamaica wrote:tak sobie to tumacze tylko ja jestem z natury panikara i juz sie martwie , wiem nie powinnam ale ....hehe:)we wtorek ide do endokrynologa zobaczymy co z tym moim tsh . a jak myslicie robic drugi raz betaa hcg zeby zobaczyc czy uroslo ?
jamaica lubi tę wiadomość
-
jamaica wrote:tak sobie to tumacze tylko ja jestem z natury panikara i juz sie martwie , wiem nie powinnam ale ....hehe:)we wtorek ide do endokrynologa zobaczymy co z tym moim tsh . a jak myslicie robic drugi raz betaa hcg zeby zobaczyc czy uroslo ?
Jasne rób bete znowu, do któregos tygodnia ciązy trzeba robic, chyba jak urośnie jakos do 2000. Aszka dokładnie Tobie to opisze zapewneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:18
aszka, MoBo lubią tę wiadomość