X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Dziewczynki a jaka dawka alko podnosi tempke? Bo mam ochote na małe piwko i nie wiem czy pic :D

Ja nie wiem.

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Wow gratulacje Jamaica :) tylko pozazdroscic braku staran bo tak to mozna nazwac :) miesiac to nawet nie chwila ;) zazdraszczam na maxa :*
    Taka to ma szczescie ehhh :)
    no nie bede dziekowac zobaczymy czy wszystko bedzie oki bo przy moich miesniakach moze byc roznie , w razie czego juz sobie mysle ze chocaiz z zajsciem nie ma problemu :) za tydz ide do lekarza ale jak narazie sie stresuje i jeszcze nie wierze nadal szok .

milka1, dleyk lubią tę wiadomość

jamaica
  • Lore Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica gratulacje ogromne :) teraz dbać o siebie i fasolinkę.
    Ale fajnie tak od razu zaskoczyć a nie 2 lata się "męczyć" :)

aszka lubi tę wiadomość

I will live my life!!!
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki wam tez sie uda ja to wiem :)

aszka lubi tę wiadomość

jamaica
  • Ania1602 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica gratulacje:)

jamaica lubi tę wiadomość

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Dziewczynki a jaka dawka alko podnosi tempke? Bo mam ochote na małe piwko i nie wiem czy pic :D
    tez nie wiem :)

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamaica gratulacje :D

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    dziewczynki wam tez sie uda ja to wiem :)
    na pewno innego wyjscia nie ma ;)

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko na chwilkę, życzyć miłego weekendu i uciekam nad morze na tydzień, więc mam nadzieję, że jak wrócę i poczytam, to same dobre wieści tutaj będą :-*

Buziaki!

aszka, MoBo, dleyk, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udanego wypoczynku:)

aszka, milka1 lubią tę wiadomość

jamaica
  • dleyk Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widzicie - reguły nie ma Jedne szybko inne późno Jedne ze wspomaganiem lekarza - inne przy własnych staraniach Jedne z nadwagą inne bez żadnych dolegliwości Nie ma na to reguły Jak wspomniałam wcześniej moim koleżankom pomogła dieta warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej My przede wszystkim zrobimy to dla siebie Wiele osób mówi mi wyluzujcie Przestań się obserwować, mierzyć temperaturkę i zachowuj się jak nastolatka i rób swoje - czyli starajcie się. Ja tak do końca tego zdania nie podzielam Macierzyństwo to dar, prezent Każdy otrzymuje je we właściwym czasie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:21

aszka, MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

20140815650123.png

dleyk
  • dleyk Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamaica gratulacje :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:20

aszka, MoBo, jamaica, Margaret.Se lubią tę wiadomość

20140815650123.png

dleyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dleyk wrote:
    Jak widzicie - reguły nie ma Jedne szybko inne późno Jedne ze wspomaganiem lekarza - inne przy własnych staraniach Jedne z nadwagą inne bez żadnych dolegliwości Nie ma na to reguły Jak wspomniałam wcześniej moim koleżankom pomogła dieta warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej My przede wszystkim zrobimy to dla siebie Wiele osób mówi mi wyluzujcie Przestań się obserwować, mierzyć temperaturkę i zachowuj się jak nastolatka i rób swoje - czyli starajcie się. Ja tak do końca tego zdania nie podzielam Macierzyństwo to dar, prezent Każdy otrzymuje je we właściwym czasie

i81xxqpk0qb5o6c0.png
    ja tez nie podzielam zebym miala takie podejscie do tej pory bym sie starala.

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie porażka! @ przyszła juz :(
    Fl tylko 7 dni :( tak krótkiej jeszcze w życiu nie miałam. Jedno jest pewne od zeszlego cyklu nie brałam żadnych ziół i było tylko clo, wiec albo stymulacja tak wzburzyla moje hormony albo jakieś przemęczenie związane z przeprowadzka.
    Zobaczymy co zrobią ze mną w klinice nieplodnosci po laparo.

Przynajmniej @ jakas lekka.

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    A u mnie porażka! @ przyszła juz :(
    Fl tylko 7 dni :( tak krótkiej jeszcze w życiu nie miałam. Jedno jest pewne od zeszlego cyklu nie brałam żadnych ziół i było tylko clo, wiec albo stymulacja tak wzburzyla moje hormony albo jakieś przemęczenie związane z przeprowadzka.
    Zobaczymy co zrobią ze mną w klinice nieplodnosci po laparo.

Przynajmniej @ jakas lekka.
    wspolczuje Ci, bo u mnie jak faszerowali hormonami to tak mialam jak opisujesz, w ogole @ co 20-25 dni, zeby przyspieszyc.

MoBo lubi tę wiadomość

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U MBIE NARAZIE 29 cyklu , wiec to wszysyko jeszcze wczesnie choc z moich obliczen to jakis poczatek 3 tyg , martwi mnie tylko kompletny brak objawow , wczoraj brzuch mnie uciskal ale to chyba normalne dzis juz nic z zyje raaczej aktywnie nawet mi sie spac nie chce chocaiz staram sie przesypaic jakies 9 godzin , wrecz jestem nadpobudliwa , i czasem na faceta pokrzycze i psy :) dziewczynki milo mi ze gratulujecie nie bede dziekowac zeby nie zapeszyc :)) caly czas trzymam za was kciuki i kazda mocno sciskam , wierze ze kazdej sie uda :)

MoBo, aszka, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    U MBIE NARAZIE 29 cyklu , wiec to wszysyko jeszcze wczesnie choc z moich obliczen to jakis poczatek 3 tyg , martwi mnie tylko kompletny brak objawow , wczoraj brzuch mnie uciskal ale to chyba normalne dzis juz nic z zyje raaczej aktywnie nawet mi sie spac nie chce chocaiz staram sie przesypaic jakies 9 godzin , wrecz jestem nadpobudliwa , i czasem na faceta pokrzycze i psy :) dziewczynki milo mi ze gratulujecie nie bede dziekowac zeby nie zapeszyc :)) caly czas trzymam za was kciuki i kazda mocno sciskam , wierze ze kazdej sie uda :)
    spokojnie bedziesz miec jeszcze objawy, ja mialam w 3 tygodniu a pozniej od 5 dalej cały czas. Teraz mam tez przewaznie ciagle, sa takie co nie maja i jest ok.

MoBo, jamaica lubią tę wiadomość

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie to tumacze tylko ja jestem z natury panikara i juz sie martwie , wiem nie powinnam ale ....hehe:)we wtorek ide do endokrynologa zobaczymy co z tym moim tsh . a jak myslicie robic drugi raz betaa hcg zeby zobaczyc czy uroslo ?

Margaret.Se lubi tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    tak sobie to tumacze tylko ja jestem z natury panikara i juz sie martwie , wiem nie powinnam ale ....hehe:)we wtorek ide do endokrynologa zobaczymy co z tym moim tsh . a jak myslicie robic drugi raz betaa hcg zeby zobaczyc czy uroslo ?
    jak masz byc spokojna to zrob.

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:

Jasne rób bete znowu, do któregos tygodnia ciązy trzeba robic, chyba jak urośnie jakos do 2000. Aszka dokładnie Tobie to opisze zapewne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:18

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ