X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Lore wspolczuje.

Jamaica piersi to ja bym wolała zeby mi urosły zamiast wymiotów.
    ja mam 75 i bez ciazy wiec ja podziekuje :))

jamaica
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki mam wyniki i troche sie martwie bo ;
    16.07 hcg - 57,7
    dzis 22.07 -918
    to nie za duzo troche , do Zaplodnienia musialo dojsc jakos na poczatku lipca -1-6
    kurcze no martwie sie
    a i progesteron mam 28.36
    to dobrze czy zle bo ja juz mam metlik w glowie :(

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bete najlepiej porownywac co 48 godz. na poczatku faktycznie moga byc wyzsze wyniki, pozniej sie to stabilizuje. Progsteron w normie, ale ja bym dolozyla 1 tabletke luteiny lub dhupastonu jak nic nie bierzesz.

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche mnie uspokoilas . na potrzymanmie nic nie biore tylko pol letroxu zeby zbic to tsh 4.20 jeszcze dzis mialam t4 i jest 0.66 czyli w normie chociaz dolna granica . tak pomyslalam moze ten porzyrost taki duzy bo pierwszy robilam w 26 dniu cyklu a drugi 31 czyli juzz po terminie :)

jamaica
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamaica słuchaj się Aszki i nie martw się na zapas. Ciąża podwójnie potwierdzona :) wiec jeszcze raz gratulacje <3

dleyk, aszka, jamaica, She Wolf lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postaram sie nie martwic hehe:)) oby bylo oki:)
    i dziewczynki dolnczajcie do mnie :)) czekam:)

MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    postaram sie nie martwic hehe:)) oby bylo oki:)
    i dziewczynki dolnczajcie do mnie :)) czekam:)
    wiesz martwic to sie bedziesz teraz do konca, taki los :p ale trzeba mniej wiecej starac sie pozytywnie myslec.

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rocznice slubu za dwa tygodnie prawie i tak mysle, co by zrobic na te okazje. Ale chyba zrobie romantyczna kolacje i po sprawie 02icon_mryellow.gif

MoBo, Lore lubią tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A ja mam rocznice slubu za dwa tygodnie prawie i tak mysle, co by zrobic na te okazje. Ale chyba zrobie romantyczna kolacje i po sprawie 02icon_mryellow.gif
    a ja mam urlop za niecałe 2 tygodnie i tak myślę co by zrobić na tę okazję. Ale chyba .... ZATAŃCZĘ TANIEC HULA :D :D :D

aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    a ja mam urlop za niecałe 2 tygodnie i tak myślę co by zrobić na tę okazję. Ale chyba .... ZATAŃCZĘ TANIEC HULA :D :D :D
    dla faceta czy z facetem? :D

MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka, sama i dla samej siebie, z czystej radochy, że nie muszę iść do pracy przez 2 tygodnie :D

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aale macie dobrze ja na urlop chyba dopiero na poczatku wrzesnia sie wybiore . :) a wogole jutro ide do lekarza do takiego co ciazy co prawda nie bedzie prowadzil ale chodze do niego od 20 lat , ciekawe czy juz bedzie cos widac :)
    mam pytanko nie wiecie dlaczego nie przekierowuje mnie na klendarz ciazy mam zaznczone testy pozytywne i nic :((pisalam do nich ale cisza

MoBo lubi tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamaica bo to sama musisz wejsc na forum belly i tam sobie pozaznaczac, z tego co pamietam to mnie chyba tez nie przekierowało, tylko był komunikat ze mozesz korzystac z belly.

MoBo lubi tę wiadomość

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie nie ma nic a jak wchodze na belly to mi mowi ze musze miec pozytywnetesty a mam i nic :(

jamaica
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok juz ogarnelam :)

jamaica
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :D

Ja juz po remoncie, teraz szukam zaslon na allegro, bo tu bardzo drogie ale jakos nic mi sie nie podoba :(
    Potem jeszcze musze kupic naroznik i wybrac rodzaj mebli, a moj T obiecal ze wszysto sam zrobi :D
    Powiem Wam, ze pomimo zakazu staran bylismy wczoraj niegrzeczni :P Co ma byc to bedzie ;) ale przez te antyboityki dopadla mnie znowu infekcja grzybiczna mimo brania probiotyku i globulek :( no nic, trzeba sie wykurowac :D

Co u Was? Tak tu ostatnio cicho :(

Eltasz, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie. Jakoś mi się strasznie ten dzień ciągnie.
    Hehe ja firanek nie mam do tej pory , tylko drewniane żaluzje i mam spokój z praniem ;-)

She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

Eltasz
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz widze, ze sie nie udalo :( Tulam mocno :* Glupia @ :(

Ja musze miec zaslony, nie chce inwestowac w zaluzje czy rolety, bo to nie moj dom :P

MoBo lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Ania1602 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica robiłaś wszystkie bety w tym samym labo? Żeby sprawdzić wiarygodny przyrost powinno robić się w tym samym.

U mnie kiepsko... Po 1 uciekł nam "cenny" pęcherzyk. Miałam wczesną owulację, wizyta w 10 dc i już było po. Po 2 mamy kryzys małżeński i nie wiem czy w ogóle wrócimy do starań...

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    jamaica robiłaś wszystkie bety w tym samym labo? Żeby sprawdzić wiarygodny przyrost powinno robić się w tym samym.

U mnie kiepsko... Po 1 uciekł nam "cenny" pęcherzyk. Miałam wczesną owulację, wizyta w 10 dc i już było po. Po 2 mamy kryzys małżeński i nie wiem czy w ogóle wrócimy do starań...
    bedzie dobrze ja co chwila sie z moim kloce nie jestesmy malzenstwem ale czasami mam ochote go zabic . a beta tak bylam dzis u mojego lekarza i powiedzial zze ok nie robil usg bo powiedzial ze za wczesnie ze mam przyjsc za miesiac , le wpisal mi w karte ze ciaz prawidlowa oby :) ide do lekarza w czwartek takiego ktory prawdopodobnie bedzie mi prowdzil ciaze zobaczymy moze jeszcze w pon zrobie bete

MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

jamaica
‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ