Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Lore wspolczuje.

Jamaica piersi to ja bym wolała zeby mi urosły zamiast wymiotów.
    ja mam 75 i bez ciazy wiec ja podziekuje :))

jamaica
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki mam wyniki i troche sie martwie bo ;
    16.07 hcg - 57,7
    dzis 22.07 -918
    to nie za duzo troche , do Zaplodnienia musialo dojsc jakos na poczatku lipca -1-6
    kurcze no martwie sie
    a i progesteron mam 28.36
    to dobrze czy zle bo ja juz mam metlik w glowie :(

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bete najlepiej porownywac co 48 godz. na poczatku faktycznie moga byc wyzsze wyniki, pozniej sie to stabilizuje. Progsteron w normie, ale ja bym dolozyla 1 tabletke luteiny lub dhupastonu jak nic nie bierzesz.

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche mnie uspokoilas . na potrzymanmie nic nie biore tylko pol letroxu zeby zbic to tsh 4.20 jeszcze dzis mialam t4 i jest 0.66 czyli w normie chociaz dolna granica . tak pomyslalam moze ten porzyrost taki duzy bo pierwszy robilam w 26 dniu cyklu a drugi 31 czyli juzz po terminie :)

jamaica
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamaica słuchaj się Aszki i nie martw się na zapas. Ciąża podwójnie potwierdzona :) wiec jeszcze raz gratulacje <3

dleyk, aszka, jamaica, She Wolf lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postaram sie nie martwic hehe:)) oby bylo oki:)
    i dziewczynki dolnczajcie do mnie :)) czekam:)

MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    postaram sie nie martwic hehe:)) oby bylo oki:)
    i dziewczynki dolnczajcie do mnie :)) czekam:)
    wiesz martwic to sie bedziesz teraz do konca, taki los :p ale trzeba mniej wiecej starac sie pozytywnie myslec.

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rocznice slubu za dwa tygodnie prawie i tak mysle, co by zrobic na te okazje. Ale chyba zrobie romantyczna kolacje i po sprawie 02icon_mryellow.gif

MoBo, Lore lubią tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A ja mam rocznice slubu za dwa tygodnie prawie i tak mysle, co by zrobic na te okazje. Ale chyba zrobie romantyczna kolacje i po sprawie 02icon_mryellow.gif
    a ja mam urlop za niecałe 2 tygodnie i tak myślę co by zrobić na tę okazję. Ale chyba .... ZATAŃCZĘ TANIEC HULA :D :D :D

aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    a ja mam urlop za niecałe 2 tygodnie i tak myślę co by zrobić na tę okazję. Ale chyba .... ZATAŃCZĘ TANIEC HULA :D :D :D
    dla faceta czy z facetem? :D

MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka, sama i dla samej siebie, z czystej radochy, że nie muszę iść do pracy przez 2 tygodnie :D

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aale macie dobrze ja na urlop chyba dopiero na poczatku wrzesnia sie wybiore . :) a wogole jutro ide do lekarza do takiego co ciazy co prawda nie bedzie prowadzil ale chodze do niego od 20 lat , ciekawe czy juz bedzie cos widac :)
    mam pytanko nie wiecie dlaczego nie przekierowuje mnie na klendarz ciazy mam zaznczone testy pozytywne i nic :((pisalam do nich ale cisza

MoBo lubi tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamaica bo to sama musisz wejsc na forum belly i tam sobie pozaznaczac, z tego co pamietam to mnie chyba tez nie przekierowało, tylko był komunikat ze mozesz korzystac z belly.

MoBo lubi tę wiadomość

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie nie ma nic a jak wchodze na belly to mi mowi ze musze miec pozytywnetesty a mam i nic :(

jamaica
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok juz ogarnelam :)

jamaica
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :D

Ja juz po remoncie, teraz szukam zaslon na allegro, bo tu bardzo drogie ale jakos nic mi sie nie podoba :(
    Potem jeszcze musze kupic naroznik i wybrac rodzaj mebli, a moj T obiecal ze wszysto sam zrobi :D
    Powiem Wam, ze pomimo zakazu staran bylismy wczoraj niegrzeczni :P Co ma byc to bedzie ;) ale przez te antyboityki dopadla mnie znowu infekcja grzybiczna mimo brania probiotyku i globulek :( no nic, trzeba sie wykurowac :D

Co u Was? Tak tu ostatnio cicho :(

Eltasz, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie. Jakoś mi się strasznie ten dzień ciągnie.
    Hehe ja firanek nie mam do tej pory , tylko drewniane żaluzje i mam spokój z praniem ;-)

She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

Eltasz
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz widze, ze sie nie udalo :( Tulam mocno :* Glupia @ :(

Ja musze miec zaslony, nie chce inwestowac w zaluzje czy rolety, bo to nie moj dom :P

MoBo lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Ania1602 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica robiłaś wszystkie bety w tym samym labo? Żeby sprawdzić wiarygodny przyrost powinno robić się w tym samym.

U mnie kiepsko... Po 1 uciekł nam "cenny" pęcherzyk. Miałam wczesną owulację, wizyta w 10 dc i już było po. Po 2 mamy kryzys małżeński i nie wiem czy w ogóle wrócimy do starań...

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    jamaica robiłaś wszystkie bety w tym samym labo? Żeby sprawdzić wiarygodny przyrost powinno robić się w tym samym.

U mnie kiepsko... Po 1 uciekł nam "cenny" pęcherzyk. Miałam wczesną owulację, wizyta w 10 dc i już było po. Po 2 mamy kryzys małżeński i nie wiem czy w ogóle wrócimy do starań...
    bedzie dobrze ja co chwila sie z moim kloce nie jestesmy malzenstwem ale czasami mam ochote go zabic . a beta tak bylam dzis u mojego lekarza i powiedzial zze ok nie robil usg bo powiedzial ze za wczesnie ze mam przyjsc za miesiac , le wpisal mi w karte ze ciaz prawidlowa oby :) ide do lekarza w czwartek takiego ktory prawdopodobnie bedzie mi prowdzil ciaze zobaczymy moze jeszcze w pon zrobie bete

MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

jamaica
‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ