X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane moje :D

Lore ja nie testuje, bo w tym cyklu nie ma sensu, tak jak u Ciebie.

Margaret, masz racje, czekaj do terminu @. Obys sie pozytywnie zdziwila :*
    A ja wyleczylam helicobaktera, ale wychodowalam bakterie na dole :( dostalam krem dowcipny na 7 dni. Teraz to juz na 100% nie mam powodu testowac :P

Mobo, Ty czyscioszku :D Jestem z Ciebie dumna :D Ciesz sie teraz nowym domkiem :D Ja ciagle szukam zaslon i firan i jeszcze nic nie wybralam :P Za duzy wybor ;)
    Powodzenia u gina :D Badz dla niego wyrozumiala ale stanowcza :D

Aszka, obys sie niedlugo lepiej poczula :*

aszka, Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo idz i tam im dokop, szkoda ze nie mieszkasz w PL i u mnie nie posprzatasz :) Ja teraz to tam przecieram głownie, a facet wiadomo pomaga ale tak ze trzeba by było poprawic ;)

She wolf jak tam wyniki, badania, ok? Krem szybko pomoze :)

My bedziemy swietowac 2 sierpnia, bo to wychodzi niedziela, tak dzis byłam w Biedronce i reklamuja japonskie jedzenie a moj lubi, ale chyba zrobie romantyczny nastrój i zamowie dla niego sushi (ja takiego jedzenia nie jadam w ogole) a sobie zrobie schabowego :D

Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    MoBo idz i tam im dokop, szkoda ze nie mieszkasz w PL i u mnie nie posprzatasz :) Ja teraz to tam przecieram głownie, a facet wiadomo pomaga ale tak ze trzeba by było poprawic ;)

She wolf jak tam wyniki, badania, ok? Krem szybko pomoze :)

My bedziemy swietowac 2 sierpnia, bo to wychodzi niedziela, tak dzis byłam w Biedronce i reklamuja japonskie jedzenie a moj lubi, ale chyba zrobie romantyczny nastrój i zamowie dla niego sushi (ja takiego jedzenia nie jadam w ogole) a sobie zrobie schabowego :D

Kochana Ty broń boze nie jedz sushi w ciązy! zakazane jest surowe mieso czy to z ryby czy zwierzecia ale to pewnie wiesz :) ja uwielbiam sushi ale drogie to cholerstwo a czasami sama robie :) ooo a co mam dyplon z kursu hehhehe

MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Hej Kochane moje :D

Lore ja nie testuje, bo w tym cyklu nie ma sensu, tak jak u Ciebie.

Margaret, masz racje, czekaj do terminu @. Obys sie pozytywnie zdziwila :*
    A ja wyleczylam helicobaktera, ale wychodowalam bakterie na dole :( dostalam krem dowcipny na 7 dni. Teraz to juz na 100% nie mam powodu testowac :P

Mobo, Ty czyscioszku :D Jestem z Ciebie dumna :D Ciesz sie teraz nowym domkiem :D Ja ciagle szukam zaslon i firan i jeszcze nic nie wybralam :P Za duzy wybor ;)
    Powodzenia u gina :D Badz dla niego wyrozumiala ale stanowcza :D

Aszka, obys sie niedlugo lepiej poczula :*

Kochana to sie wylecz, zebys w nast cyklu mogła sie juz na spokojnie starc hahah tak jakby nasze starnia odbywało sie na spokojnie ;)

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki progesteron robi sie na czczo? i najlepiej ile dni po ovu? czy nie ma to znaczenia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 21:54

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Hej dziewczynki :*

Straszna cisza ale wakacje i pewnie dlatego ;) hehehhe

Ja mam jeszcze czas na testowanie ale wstrzymam się z tym na kilka dni po terminie @ bo ciezko patrzec na jedna kreskę. Miałam wyznaczona ovulke na 14dc a potem mi OF zmienił na 17dc :( ehhh
    Fajnie macie ze sie urlopujecie, ja teraz zapieprzam ponad norme i jestem czesto za bardzo zmeczona i nie chce mi sie pisac ale czytam wasze wpisy :)

Aszka jak sie czujesz?

Milka Ty tez kochana jak brzusio i samopoczucie?

Jamaica robiłas bete?

She jak tam ta Twoja bakteria czy co tam to wrednego, juz lepiej?

MoBo a Ty jezykiem gdzie indziej jeżdzij a nie po wyczyszczonym mieszkanku ;) :D

Pozdrawiam reszte dziewczynek <3
    hej :) bete robilam dwa razy 57.7 i po 6 dnich 918 w vczwartek ide do lekarza zobaaczymy co i jak:)

Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość

jamaica
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    hej :) bete robilam dwa razy 57.7 i po 6 dnich 918 w vczwartek ide do lekarza zobaaczymy co i jak:)

Super beta :) czekam na relacje z wizyty :)

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Ania1602 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech... Ja podczytują Was, ale nie chce mi się nawet nic pisać. Mam wielkiego doła... Życie jest okropne, bynajmniej dla mnie i bardzo okrutne. Ja chyba nie mam szans na szczęśliwe życie. Od dziecka miałam porypane i nadal mam... Dlaczego tak jest? Wiem, nie ma odpowiedzi na to pytanie.

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    Ech... Ja podczytują Was, ale nie chce mi się nawet nic pisać. Mam wielkiego doła... Życie jest okropne, bynajmniej dla mnie i bardzo okrutne. Ja chyba nie mam szans na szczęśliwe życie. Od dziecka miałam porypane i nadal mam... Dlaczego tak jest? Wiem, nie ma odpowiedzi na to pytanie.

Aniu nie Ty jedna masz porypane, niestety jedni co by nie zrobili i tak los im daje wszystko co najlepsze a inni sie starja i gówno dostają :( od tyle
    Są ludzie którzy maja jeszcze gorzej i tym sie trza pocieszac, bo co innego pozostało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 23:42

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:

Ania tule mocno <3 Wlasni piszszszsz zeby sie wygadac! A to przez starania czy ogolnie?
    Ja tam silna nie jestem! tez czasem zlapie dola, ale jak ostatnio posiedzialam sobie chwilke w szpitalu i popatrzylam na sciane pelna zdjec chorych dzieci to chlasnelam sie po ryju za nie docenianie tego co mam... i nagle wszystko inne przestalo byc wazne i dalej to we mnie jest.

Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Ania tule mocno <3 Wlasni piszszszsz zeby sie wygadac! A to przez starania czy ogolnie?
    Ja tam silna nie jestem! tez czasem zlapie dola, ale jak ostatnio posiedzialam sobie chwilke w szpitalu i popatrzylam na sciane pelna zdjec chorych dzieci to chlasnelam sie po ryju za nie docenianie tego co mam... i nagle wszystko inne przestalo byc wazne i dalej to we mnie jest.

Własnie ja tez patrze jak pokazuja w wiadomosciach chore dzieci, matko brrrrr i tez sobie mysle jakie ja mam problemy? przeciez to zadne problemy bo jestem zdrowa a reszta zawsze jakos musi sie ułozyc, po prostu musi :)

MoBo lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Dziewczynki progesteron robi sie na czczo? i najlepiej ile dni po ovu? czy nie ma to znaczenia?
    obojetnie, najlepej 6-8 dni po owu.

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co mnie pociesza? Ze niektorzy maja x razy lepiej a nie potrafia docenic. Mam takich znajomych (jeden z wielu przykładów). Maja dom wart kilka mln, działke w Wawie (kilka mln), kilka samochodów, sa zdrowi obydwoje, maja dzieci, dobre pensje, a tan facet ciagle narzeka i narzeka, ze to mu żle i tam mu żle i w ogole świat jest taki zły. Jak o nich pomysle to mi od razu lepiej, co im po tym domu, kasie, dzieciach jak nie potrafia sie tym cieszyc? Te dzieci tez chyba maja tylko po to, ze tak wypada, szczegolnie ten facet jak sie ich widzi to zero zainteresowania tymi dziecmi, zreszta jego zona to samo kiedys mowiła. I to dopiero straszne-miec dobre zycie a byc wiecznym maruda.

milka1, MoBo, Margaret.Se, moremi lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    obojetnie, najlepej 6-8 dni po owu.

Dzięki kochana :* bedzie to moj 8dpo po zmianie ovulki na 17dc a jakby mi nie zmminili to byłby moj 11dpo i badz tu mądrym

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

jestem jestem, a byłam na niebieskiej ale fali nad morzem :) opaliłam się troszkę (nie za dużo, raczej pod parasolem siedziałam, żeby kropka nie przegrzać.
    Brzuchol duży już - widać, nie ukryję. Jutro mam usg prenatalne i troszeczkę się denerwuję.
    Na wyjeździe czułam się tak dobrze, że aż sie wystraszyłam, że za dobrze, bo tak to kropek dawał się we znaki. Ale wskoczyliśmy już w II trymestr, także objawy już odpuściły.
    A i mam jeszcze jednego news'a - wróciłam z urlopu jako narzeczona :-), tak, tak, oświadczył mi się - przy zachodzie słońca :-)

Margaret.Se, MoBo, aszka, moremi lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Dzień dobry,

jestem jestem, a byłam na niebieskiej ale fali nad morzem :) opaliłam się troszkę (nie za dużo, raczej pod parasolem siedziałam, żeby kropka nie przegrzać.
    Brzuchol duży już - widać, nie ukryję. Jutro mam usg prenatalne i troszeczkę się denerwuję.
    Na wyjeździe czułam się tak dobrze, że aż sie wystraszyłam, że za dobrze, bo tak to kropek dawał się we znaki. Ale wskoczyliśmy już w II trymestr, także objawy już odpuściły.
    A i mam jeszcze jednego news'a - wróciłam z urlopu jako narzeczona :-), tak, tak, oświadczył mi się - przy zachodzie słońca :-)

Gratuluję kochana :* <3 super wiesci :)
    Cudownie ze juz tak dobrze sie czujesz :) juz II trymestr? jak ten czas leci przecie dopiero zaszłas hahahah :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:40

milka1, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A wiecie co mnie pociesza? Ze niektorzy maja x razy lepiej a nie potrafia docenic. Mam takich znajomych (jeden z wielu przykładów). Maja dom wart kilka mln, działke w Wawie (kilka mln), kilka samochodów, sa zdrowi obydwoje, maja dzieci, dobre pensje, a tan facet ciagle narzeka i narzeka, ze to mu żle i tam mu żle i w ogole świat jest taki zły. Jak o nich pomysle to mi od razu lepiej, co im po tym domu, kasie, dzieciach jak nie potrafia sie tym cieszyc? Te dzieci tez chyba maja tylko po to, ze tak wypada, szczegolnie ten facet jak sie ich widzi to zero zainteresowania tymi dziecmi, zreszta jego zona to samo kiedys mowiła. I to dopiero straszne-miec dobre zycie a byc wiecznym maruda.

Masz racje Aszka w druga strone tez tak jest, ci co amja za duzo po prostu odpierdala im na maxa a szczególnie facetom ale kobitki tez maja swoje za uszami no a jak facet jak taki jak piszesz to kobieta jest nieszczesliwa bo facet ma wszystko w dupie i robi co chce ehhh tez nam i takich. Dlatego juz kiedys pisałam ze wole facetów wartosciowych i bez tego napakowane portfela bo co mi po nim jakbym była na maxa nieszczesliwa

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Dzień dobry,

Notosz szybujesz na fali szczescia :)
    Wielkie gratulacje <3

milka1, dleyk lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka ale romantyczne zareczyny :) Gratulacje :) Trzymam kciuki za badanka.

dleyk, milka1, MoBo lubią tę wiadomość

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 29 lipca 2015, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Dzień dobry,

gratulacje:))))

MoBo, milka1, aszka lubią tę wiadomość

jamaica
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ