X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    jamaica robiłaś wszystkie bety w tym samym labo? Żeby sprawdzić wiarygodny przyrost powinno robić się w tym samym.

U mnie kiepsko... Po 1 uciekł nam "cenny" pęcherzyk. Miałam wczesną owulację, wizyta w 10 dc i już było po. Po 2 mamy kryzys małżeński i nie wiem czy w ogóle wrócimy do starań...

Ania przy tych naszych staraniach nie ciężko o kryzysy, już tu wiele ich widziałam, nasza Milka niby owulke przeoczyla bo poklocona a w ciazy skonczyla :) To znak że se trzeba z kilka dni odsapnac i bardziej na sobie skupić niż na tym naszym celu. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

catlady, milka1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś w koncu doszorowalam mieszkanie do oddania i w poniedziałek będzie przekazanie kluczy. Ciesze się jak dziecko bo 1.5 tygodnia mi to zajęło, codziennie po pracy i weekend. Aleee jest zrobione :) Można językiem po wszystkim przejechać!!!! Niech się tylko czegoś czepia do cholery :P
    W końcu jak She mogę skupić się na szukaniu mebelkow i dodatków do domku :)

She Wolf, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo zazdroszczę :) nasza działka to tylko trawą zarasta i nic się na niej nie dzieje. Mieszkam w bloku ale zawsze marzył mi się mój własny domek :) Może jak w końcu pojawi się dziecko to i domek się pojawi. Chociaż ja bym chciała być jak Judyta z Nigdy w życiu i zap***lać przy budowie :D

MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo, to co Ty tam tak brudno mialas, ze tyle sprzatania? :P

Ania bedzie dobrze, my takie kryzysy mamy srednio co tydzien ;)bo myy z tych nerwowych oboje jestesmy :P

MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Mobo, to co Ty tam tak brudno mialas, ze tyle sprzatania? :P

Ania bedzie dobrze, my takie kryzysy mamy srednio co tydzien ;)bo myy z tych nerwowych oboje jestesmy :P

She tu nawet uszczelki z pralki, lodówki, suszarki, każde drzwi i okna trza szorowac. W piekarniku ani jednej kropeczki nie ma byc :)
    Niektórzy wynajmujący wymagają firmy sprzątającej przy wyprowadzce, a tam gdzie nie trzeba to dopilnuja żeby było BARDZO dobrze posprzatane. Nasi znajomi nieraz kaucje tracili bo cos nue tak i agencje ich za firmy sprzatajace kasowali. Mój chciał wziąść firmę, ale dla mnie to takie wyzwanie żeby samemu posprzątać bo ja mam trochę 'akuku' na punkcie sprzątania :P No zobaczymy jak mi poszło :)

aszka, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania poprawi sie.
    Jamaica to dobrze ze wszystko ok.

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    She tu nawet uszczelki z pralki, lodówki, suszarki, każde drzwi i okna trza szorowac. W piekarniku ani jednej kropeczki nie ma byc :)
    Niektórzy wynajmujący wymagają firmy sprzątającej przy wyprowadzce, a tam gdzie nie trzeba to dopilnuja żeby było BARDZO dobrze posprzatane. Nasi znajomi nieraz kaucje tracili bo cos nue tak i agencje ich za firmy sprzatajace kasowali. Mój chciał wziąść firmę, ale dla mnie to takie wyzwanie żeby samemu posprzątać bo ja mam trochę 'akuku' na punkcie sprzątania :P No zobaczymy jak mi poszło :)

Kurcze, tu nie wiem jak jest teraz, ale pamietam ze jak sie do tego domu wprowadzilam, to bylo bardzo brudno. Sprzatniete tylko po wierzchu. Pierwsze co to wymienilam deske klozetowa i wymylam lazienke, bo rzygac sie chcialo. Miejmy nadzieje, ze jak sie bede wyprowadzac, to nie beda robili problemow ;)

milka1 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak weekend dziewczynki ?? u mnie powoli dwa dni temu miaalam okropny bol brzuchaa plecow taki jak zazwyczaj w okres ale zadnego plamienia nic , a juz myslalam ze to juz koniec . w czwartek ide do lekarza zobczymy:)

Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    jak weekend dziewczynki ?? u mnie powoli dwa dni temu miaalam okropny bol brzuchaa plecow taki jak zazwyczaj w okres ale zadnego plamienia nic , a juz myslalam ze to juz koniec . w czwartek ide do lekarza zobczymy:)
    widzisz masz juz objawy. U mnie weekend spokojnie, czekam teraz na przyjazd kolezanki, bedzie wynajmowac pokoj na tydzien, to bede sie towarzyskowac ;)

• catlady Znajoma

Wysłany: 27 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny, przepraszam, że mnie nie było, ale praca plus siostrzeniec skutecznie wyeliminowali mi jakikolwiek wolny czas, za 10 dni urlop trochę odsapnę :)

catlady

37l.
    AMH 3,76
  • Lore Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki tu spokój, dziewczyny odpoczywają ? :) Testuje ktoś tu, jakieś newsy dobre ?

MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    catlady wrote:
    witajcie dziewczyny, przepraszam, że mnie nie było, ale praca plus siostrzeniec skutecznie wyeliminowali mi jakikolwiek wolny czas, za 10 dni urlop trochę odsapnę :)
    to tylko czekac na wolne :)

Lore nikt sie nie przyznaje :p

Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka, może wyjdzie znów jakaś kumulacja ;) ja w tym miesiącu znów odpadam w przedbiegach, wolę uprzedzić lawinę pytań

I will live my life!!!
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :*

Straszna cisza ale wakacje i pewnie dlatego ;) hehehhe

Ja mam jeszcze czas na testowanie ale wstrzymam się z tym na kilka dni po terminie @ bo ciezko patrzec na jedna kreskę. Miałam wyznaczona ovulke na 14dc a potem mi OF zmienił na 17dc :( ehhh
    Fajnie macie ze sie urlopujecie, ja teraz zapieprzam ponad norme i jestem czesto za bardzo zmeczona i nie chce mi sie pisac ale czytam wasze wpisy :)

Aszka jak sie czujesz?

Milka Ty tez kochana jak brzusio i samopoczucie?

Jamaica robiłas bete?

She jak tam ta Twoja bakteria czy co tam to wrednego, juz lepiej?

MoBo a Ty jezykiem gdzie indziej jeżdzij a nie po wyczyszczonym mieszkanku ;) :D

Pozdrawiam reszte dziewczynek <3

MoBo, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kryzysów w zwiazku to ja własnie tez mam i ciężko to znosze, w sumie to od kilku dni od kiedy przesuneli mi ovulke na OF i wiem ze kolejny na straty poszedł a potem reszte rzeczy doszło ehhh. Od dwóch dni to juz bardzo zle jest tzn moj robi wszystko zeby było ok ale ja jestem tak bojowo nastawiona ze ciezko to idzie. Czuje sie fatalnie psychicznie a do tego jajniki mnie bolą i czasami brzuch, szyjka tez daje mi sie we znaki, od dwóch dni tez cycki mnie nawalają a dzisiaj juz lewego nie moga dotknąc z boku aaa do tego chce mi sie ryczec ciągle tak fatalnie sie czuje psychicznie. Nie pamietam kiedy miałam tak bojowe nastawienie na mojego, no cóz moze to przez starania a moze cos jest na rzeczy...
    Mam nadzieje ze u Was kochane jest lepsze samopoczucie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:26

milka1 lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie, kryzys minie. Ja z moim tez mam kryzysy i biedaka opiepszam cały czas,ale to dlatego jestem taką jedzą bo się źle czuje. Ostatnio tak mnie całe ciało bolało ze szok. I wiadomo temu sie dostaje kto jest obok :D Ale on sie trzyma i nic nie mowi, niedługo to mu aureole trzeba bedzie zawiesic nad głowa ;) (tak wiem, wredna jestem). Margaret moze to z tym bolem na owulke? Ty sie z facetem pogodz, najlepiej w lozku :D moze cos zbroicie a na dodatek jaka przyjemnosc :)

Lore co sie odwlecze to nie uciecze :p

Margaret.Se, MoBo, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Dziewczyny spokojnie, kryzys minie. Ja z moim tez mam kryzysy i biedaka opiepszam cały czas,ale to dlatego jestem taką jedzą bo się źle czuje. Ostatnio tak mnie całe ciało bolało ze szok. I wiadomo temu sie dostaje kto jest obok :D Ale on sie trzyma i nic nie mowi, niedługo to mu aureole trzeba bedzie zawiesic nad głowa ;) (tak wiem, wredna jestem). Margaret moze to z tym bolem na owulke? Ty sie z facetem pogodz, najlepiej w lozku :D moze cos zbroicie a na dodatek jaka przyjemnosc :)

Lore co sie odwlecze to nie uciecze :p

Aszka ja juz jestem po ovulce

MoBo lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Aszka ja juz jestem po ovulce
    ja juz na wykresy nie patrze, bo dla mnie to lipa. Szczegolnie po dwoch razach u mnie jak OF wyznaczył owulke a ja juz byłam raz dawno po a drugi jeszcze przed. Ale w sumie na Twoj popatrzyłam z ciekawosci, niby okres bezwglednej nieplodnosci jest do 3 dni po szczycie sluzu, wiec to by wyszło 25 lipca wiec roznie to moze byc. Kciukam :) za powodzenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:20

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boom skarby :) :) :)

Jestem!

Lore tylko 1 tydzien do urlopu :)

Margaret z takich tragicznych przypadkow wychodza ciaze takze ty sie nie stresuj, se czekaj i tam sie ladnie pogodzic prosze - metody nie narzucam jak :)

Catlady witamy again :)

Jamaica chcialas objawy to prosze :)

Aszka rocznica sie zbliza co gotujesz? czy kolacja w restauracji?

Milka cos przycichla, pewno na fioletowej siedzi :P

Ania pogodzona?

She a co u Pani?

Jeszcze nie zapomniane Jot, Adelajda co tam slychac?

A ja....a ja jestem dzis super mega zadowolona bo mieszkanie oddade i oczywiscie do nieczego sie nie przyczepili bo takam zajebista w sprzataniu (jak mi sie chce) - dwie osoby szukaly przez 45 minut ale sie poddali :P
    Teraz mam w koncu czas na przyjemne sprawy czyli urzadzanie :)
    ogolnie to mam mega hustawke nastroju i juz sama nie wiem czy przez ten caly pospiech czy przez mace ktora biore od poczatku cyklu (ponoc ma regulowac hormony) typowe plakac, smiac, wkurzona, wesola, mega szczeliwa, nerwy x3, wesola...itd
    Ide do gina w srode - wiec mam nadzieje ze wtedy juz bede wiedziala kiedy laparo i klinika. Na wszelki wezme gaz lzawiacy gdyby mnie wkurzyl!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:33

Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Boom skarby :) :) :)

Jestem!

Lore tylko 1 tydzien do urlopu :)

Margaret z takich tragicznych przypadkow wychodza ciaze takze ty sie nie stresuj, se czekaj i tam sie ladnie pogodzic prosze - metody nie narzucam jak :)

Catlady witamy again :)

Jamaica chcialas objawy to prosze :)

Aszka rocznica sie zbliza co gotujesz? czy kolacja w restauracji?

Milka cos przycichla, pewno na fioletowej siedzi :P

Ania pogodzona?

She a co u Pani?

Jeszcze nie zapomniane Jot, Adelajda co tam slychac?

A ja....a ja jestem dzis super mega zadowolona bo mieszkanie oddade i oczywiscie do nieczego sie nie przyczepili bo takam zajebista w sprzataniu (jak mi sie chce) - dwie osoby szukaly przez 45 minut ale sie poddali :P
    Teraz mam w koncu czas na przyjemne sprawy czyli urzadzanie :)
    ogolnie to mam mega hustawke nastroju i juz sama nie wiem czy przez ten caly pospiech czy przez mace ktora biore od poczatku cyklu (ponoc ma regulowac hormony) typowe plakac, smiac, wkurzona, wesola, mega szczeliwa, nerwy x3, wesola...itd
    Ide do gina w srode - wiec mam nadzieje ze wtedy juz bede wiedziala kiedy laparo i klinika. Na wszelki wezme gaz lzawiacy gdyby mnie wkurzyl!

Obys miałam racje :)

Super cieszem sie ze nie mieli sie do czego przyczepic a zes zawodowiec w sprzataniu superowy kochana, zatrudniem Cie na sprztanie u mnie ;)
    Moze ten cudac co bierzesz to sie wyreguluje jak organnizm sie przyzwyczai, czasami tak bywa no i kciukam za srodową wizyte u gina <3

She Wolf, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ