35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa chyba zrobilam badanie bet do wartosci powyzej 6 tys, pozniej juz nie, bo juz sie przyrostów nie bierze pod uwage bo beta wtedy tak szybko nie przyrasta, dopiero po 5 dniach, wiec bez sensu robic i sie denerwowac, lepiej isc na usg.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:chce jeszcze raz powtorzyc tak zeby sie nie stresowac w piatek mam lekarza wiec poprpsze o usg chociaz nie wiemczy jeszcze nie za wczesnie , ale chociaz sprawdze jak moje miesniaaki bo moga rosnc pod wplywem progesteronu:(
-
Cześć dziewczynki :*
Co taka cisza, nic nie piszecie? Co u Was dziewczynki?
Mi OF wyznaczył ovulacje na dzień przed moimi bólami ovulacyjnymi heheheh
Pierwszy raz znaczył mi tez czerwona przerywaną linia a wczesniej miałam ciągłą hmm co to znaczy?
Jamaica jak tam Twoja beta?MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Cześć dziewczynki :*
Co taka cisza, nic nie piszecie? Co u Was dziewczynki?
Mi OF wyznaczył ovulacje na dzień przed moimi bólami ovulacyjnymi heheheh
Pierwszy raz znaczył mi tez czerwona przerywaną linia a wczesniej miałam ciągłą hmm co to znaczy?
Jamaica jak tam Twoja beta?Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:przerywana ze za mało danych, musza byc trzy dane zeby byla linia ciagla, czyli: sluz, tempka i np. testy owu. To sie staraj :p trzymam kciuki. U mnie ostatnio wymioty, takze głownie leze.
Ja nigdy nie miałam robionego testu ovulacyjnego a mam tak samo ciagle i tyle samo danych a pierwszy raz mam przerywana linie.
To odpoczywaj kochana i lez sobie. Duzy masz już brzuszek?aszka lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja mam remont dlatego cicho siedze
Margaret, to dlatego ze masz zaznaczony sluz plodny po wyznaczonej owulacji.
Jamaica gratulujeMargaret.Se, aszka, MoBo, jamaica lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Hej
Jamaica gratuluje
Aaaa no widzisz własnie miałam jeden dzien po ovulce sluz płodny ale OF wyznaczył mi dzien wczesniej.
Kotek Ty sie szykuj na ovulke a nie tu remontujesz a co robicie w domku?MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam ze masz teraz wredna przerwe od starań wrrrrrrrr :*
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Ja nigdy nie miałam robionego testu ovulacyjnego a mam tak samo ciagle i tyle samo danych a pierwszy raz mam przerywana linie.
To odpoczywaj kochana i lez sobie. Duzy masz już brzuszek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 12:28
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Hej
Jamaica gratulujeMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:juz widze, masz mierzona tempke o 11.30. Tempke sie powinno mierzyc od 5.30 - 7.30, dlatego Ci tak zaznaczył-dlatego lepiej sie tym nie sugerować. Prawie nic nie widac, bo ja chudzinka, a teraz to jeszcze bardziej chudne.
O 8 rano jak mierze to tez jest ok
Jeszcze zdązysz przytyc wiec ciesz sie chudościaaszka lubi tę wiadomość
-
Margaret, dzialaj i mierz tempki, moze ovu Ci jeszcze zmieni dzien owulki.
No ja mam przerwe w staraniach ale to szybko zleci, bo tyle mamy roboty ze szok. Malujemy caly dom, do tego trzeba posprzatac. Mysle tez o wymianie mebli powoli. Moj jest stolarzem wiec obiecal ze sam je zrobi zobaczymy
Aszka jeszcze biore antybiotyki do piatku. Wizyte kontrolna mam jakos za dwa tygodnie. Ale poprawa jest chyba. Brzuch mniej boli
aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Margaret, dzialaj i mierz tempki, moze ovu Ci jeszcze zmieni dzien owulki.
No ja mam przerwe w staraniach ale to szybko zleci, bo tyle mamy roboty ze szok. Malujemy caly dom, do tego trzeba posprzatac. Mysle tez o wymianie mebli powoli. Moj jest stolarzem wiec obiecal ze sam je zrobi zobaczymy
Aszka jeszcze biore antybiotyki do piatku. Wizyte kontrolna mam jakos za dwa tygodnie. Ale poprawa jest chyba. Brzuch mniej boli
Jutro tez mam wolne od robotki, wiec tempke zmierze ale jak sie obudze
To macie duzo roboty ale dobrze bo nie myslisz a czas leci i szybko pojawi sie kolejny cykl
Fajowo ze Twoj zna sie na tkich rzeczach, mój niestety nie ale za to mojego dziadke nie jest stolarzem ani zadnym takim fachowcem a robi wszystko sam. Stawiał dom, remontuje łazienke, meble robił do kuchni, wszystko umie zrobic i lektryke naprawic złota rączka. W ogóle jest maniakiem i nie umie nic nie robic ( stare popkolenie), nie to co my ze lezymy i odpoczywamy. On lezy jak spi z 5gdzin max dziennie tzn w nocy heheh a tak to pracuje koło domu i jak nie ma roboty to psuje cos i pitem naprawia hahhaha i tak z babcia po 12 godzin dziennie zapieprzaja a maja powyzej 70tki Ja po 70-tce to nie bede miała siły na nic hahahhajamaica, aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. U was też taka duchota, że nic się nie chce?
Właśnie sobie obliczyłam kiedy powinnam mieć owulację no i znów wyszło, że mój będzie w trasie, grrrr no i planowanie, że z wczasów wrócimy w powiększonym składzie trafił nie napiszę coI will live my life!!!
-
aszka wrote:przerywana ze za mało danych, musza byc trzy dane zeby byla linia ciagla, czyli: sluz, tempka i np. testy owu. To sie staraj :p trzymam kciuki. U mnie ostatnio wymioty, takze głownie leze.
MoBo, Margaret.Se, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualny