35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:MoBo w polandzie pogoda sie troche zepsuła i zimnawo...ale znowu maja byc niedlugo upały, rany z ta pogoda.
Aszka w jakis 70% to mamy te sama pogode. Czasem my mamy wiecej deszczu/sniegu bo gory zatrzymaja chmury. Ja regularnie z mama na skypie rozmawiam i ona lubi mnie o kazdym deszczu i slonku poinfomrowac
Teraz tez zimno i czekamy na fale goraca. Wiesz dla mnie pogody troche sie przyda bo obiecalam mojemu, ze go zabiore na jakies wedrowki w bieszczady - od nas rzut beretem...i cholera pamieta nie odpusci mi....hahah
Margaret.Se, Eltasz, aszka, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
hej bylam dzis u lekarza na usg jeszcze nic nie widac oprocz kropka wiec mam orzyjsc za tydzien bo juz lada dzien ma byc widac , dostalam luteine 3 razy dziennie dowcipnie , bo poweidzialam ze ten brzuch mnie bolal , nie jestem za bardzo za braniem lekow ''na wszelki wypadek '' no ale cos nie zaszkodzi moze zobaczym co bedzie w piatek "_
MoBo, Margaret.Se, aszka, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
jamaica -
milka1 wrote:dziękuję dziewczyny za gratulacje. Ja dzisiaj odetchnęłam, bo jestem po prenatalnych i wszystko ok. Przesunęli mi termin porodu na 1 luty, więc jestem już w 14 tygodniu a nie 13. Najważniejsze, że wszystko dobrze.
Super Milka ze wsio jest ok, to najwazniejsze :* -
aszka wrote:pewnie to najwazniejsze Dla mnie tez przyspiesza na usg, ja ide jutro to zobacze co i jak.
Zdaj relacje Aszka -
Hehehe to było wczesniej a nie dzisiaj i relacje juz zobaczyłam pózniej
Dobrze ze na usg wyszło ze ok i czekamy na ten wynik za dwa tygodniemilka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Przepraszam ze sie nie odzywam, nie mam jakos weny. Dalej jestem na antybiotyku dowcipnym i mam nadzieje, ze wylecze to do konca cyklu, bo chce w koncu sie zalapac na HSG
Milka, Aszka super ze po badaniach wszystko ok
Jamaica, obys jutro zobaczyla serduszko. Bierz lutki i nospe, jak radzi Aszka, bo lepiej te bole troche zmniejszyc :*
Mobo szkoda, ze owu po niedroznej, ale nie odpuszczaj, juz nie takie cuda slyszalam, a potem byla ciaza :*
Margaret czekam na Twoja zielona kropke, bo tempka jest piekna :*
Lore, cos sie nie mozecie zgrac z Twoim chlopem SzkodaMoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Aaa i Milka gratuluje Ale Ci zrobil niespodzianke
Dlejk, widze, ze mialas mega krotki cykl, chyba tutaj trzeba isc do lekarza i porobic badnia, bo od razu widac ze sa jakies zaburzeniaaszka, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej dziewczynki :*
Dzisiaj mialam niezle sny snilo mi sie okienko tempki i pokazalo 37,11 potem mialam duze bole brzucha takie kłucie polaczone z miesiaczkowym i jakas dziewczyna mowi mi ze to objawy ciazy i ze w jestem w ciazy. Budze sie i mierze tempke i zgadnijcie jaki wynik byl w okienku? 37,11 nie 37,10czy 37.12 ale taki jak we snie i bole takie tez miewam ale mniejsze. Se siknelam dzisiaj i tak sie trzeslam ze masakra i patrze jedna wredna kreska i odlozylam test po minucie lub dwoch wzielam drugi raz i patrze ze jest cien cienia minimalny drugiej kreski to dopiero sie zatrzeslam i poryczalam. Moj dzisiaj w nocy sie obudzil i spojrzal na mnie i zobaczyl na mojej twarzy buzienke dziecka normalnie jaja jak berety. Jade do roboty ale sie cala trzese caly czas. Dzisiaj jedziemy do babci na wies i jutro nie testuje i nie mierze tempki. W poniedzialek wracam do gry
Co u Was dziewczynki? :*She Wolf, aszka, Eltasz, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Myalalam sobie ze moze ten cien mi sie wydaje ze juz mam narabane w glowie ale skoro Moj tez to zobaczyl to musi byc to prawda. Moze tescior klamie hmm boje sie strasznie dziewczynki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 10:14
aszka, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Margaret po cichu gratuluje
Margaret.Se, aszka, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Margaret po cichu gratuluje
Slonko za wczesnie bo boje sie ze lipa z testem -
Margaret.Se wrote:Slonko za wczesnie bo boje sie ze lipa z testem
Dlaczego mialaby byc lipa? Cien jest i to w miare szybko sie pojawil, wiec bedzie dobrze
Kup test na jutro i zobaczysz ze bedzie znowu pozytywnyaszka, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
Margaret kciukam mocno, oby, oby.
Mnie wczoraj jajnik rąbał, że aż miło i oczywiście mojego nie ma
Jeszcze dziś i jutro do pracy a w nocy wyjazd. Szkoda, ze po ptokach będzie, ale może trochę się odstresuję i się uda w następnym cyklu utrafić
Jak wrócę z urlopu to chcę widzieć same szczęśliwe ciężarówkiMargaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki :*
Dzisiaj mialam niezle sny snilo mi sie okienko tempki i pokazalo 37,11 potem mialam duze bole brzucha takie kłucie polaczone z miesiaczkowym i jakas dziewczyna mowi mi ze to objawy ciazy i ze w jestem w ciazy. Budze sie i mierze tempke i zgadnijcie jaki wynik byl w okienku? 37,11 nie 37,10czy 37.12 ale taki jak we snie i bole takie tez miewam ale mniejsze. Se siknelam dzisiaj i tak sie trzeslam ze masakra i patrze jedna wredna kreska i odlozylam test po minucie lub dwoch wzielam drugi raz i patrze ze jest cien cienia minimalny drugiej kreski to dopiero sie zatrzeslam i poryczalam. Moj dzisiaj w nocy sie obudzil i spojrzal na mnie i zobaczyl na mojej twarzy buzienke dziecka normalnie jaja jak berety. Jade do roboty ale sie cala trzese caly czas. Dzisiaj jedziemy do babci na wies i jutro nie testuje i nie mierze tempki. W poniedzialek wracam do gry
Co u Was dziewczynki? :*
I lec na bete bedzie wiadomo na 100%. Trzymam kciuki zeby sie udało.Margaret.Se, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki trzymajcie kciuki bardzo mocno :* w poniedzialek tez se nasikam a we wtorek polece na bete.
Aszka nie zrobie fotki bo nie bede miala teraz kiedy nawet, nie wiem czy cos byloby widac na fotce w ogoleShe Wolf, aszka, milka1, MoBo lubią tę wiadomość