35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargaret na pewno bedzie plusik Wawa Atrium Targówek, jeszcze kupiłam sobie kilka rzeczy bo mieli czesc obnizek i na dodatek za zakupy dostałam 2 antyperspiranty gratis, pełno probek i maly krem do rak
milka1, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
To musze sie kiedys tam wybrac na zakupki
Aszka i Milka uzywacie kosmetykow dla kobiet w ciazy czy to co wczesniej? Bo wiem ze powinno sie kremy do ciala zmienic bo moga szkodzic -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Maragret ja nie, uzywam to co zawsze, nie zamierzam jakos drastycznie sposobu zycia zmieniac. Jak raz kupiłam jakis olejek dla kobiet w ciazy to dostałam wyprysków na ciele i mi sie juz odechciało
Hehe to niezle, najwazniejsze zeby nie mialo w sobie parabenow i za duzo chemii. Ja mysle ze cos tam zmienie ale tez nie bez przesady a brzuch to oliwa z oliwr bym smarowala zeby tez nawilzyc skore dobrzeaszka lubi tę wiadomość
-
Aszka a jak Twoja rocznica? Mam nadzieje ze super dzien mieliscie
aszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki moje kochana
Kreska jest ale słaba no ale jest i ciemniejsza niz ostatni sobotni cien cienia jutro lece na bete i wtedy zaznacze plusika jak bede pewna juz w 100%
Trzese sie cała i dzisiaj ani nie ryknełam ani sie nie ucieszyłam, trzese sie jak galaretaEltasz, milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane
Wróciłam z urlopu i już mogę tu czynnie działać
Margaret.Se dołączam się oczywiście do kciuków !!!
Jeśli o mnie chodzi, to póki co, wszystkie wyniki (łącznie z kariotypem) mam prawidłowe. Nie mam już plamień przed okresem jak miałam wcześniej (przynajmniej 3 dni) i jest on dużo bardziej obfity. Mam nadzieję, że to dobrze wróży jeśli chodzi o endo. Na dniach wybiorę się jeszcze do gina żeby zajrzał do mnie i ostatecznie dał nam zielone światło...choć wciąż nie wiem co jest przyczyną moich niepowodzeń
MoBo, milka1, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
N0oooooo kciukasy za bete!!! Margaret bedzie dobrze
Jot kochana witamy jak widzisz wirusza nam foruma i sie wykluwaja powolutku ciaze
teraz po wakacjach to bedziesz super extra plodna wiec tylko czekac na kropka
Aszka ty biedaku oby szybko to przeszlo.
U mnie niby tempka idzie do gory ale to slabiusio wszystko, zaczne dzis ten progesteron zeby znow mnie okres nie zaskoczyl szybko. Do laparo 18 dni, ciekawe kiedy zacznie mi sie stres.
Od piatku mam wakajszon tygoniowy ale dobre i tomilka1, Jot, Eltasz lubią tę wiadomość
-
No ja widzę, że nam całkiem dobrze idzie W sumie od momentu naszego wzajemnego poznania się minęło niewiele czasu, a w każdym miesiącu praktycznie nowy kropek się pojawia
Eltasz, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
Pozdrawiam z turnusu rehabilitacyjno - zdrowotnego u Haliny w Gołubiu Jest super, chociaż pierwsze 2 dni masakrycznie się czułam Ból głowy i nerwowość z powodu diety Dziś pierwszy dzień ćwiczeń Wszystko razem bardzo pomaga Martwię się tylko strasznie o siebie Tydzień temu pojawiły mi się po 2 tygodniach rozpoczęci cyklu plamienia które przerodziły się w okres Zaznaczyłam je jako nowy cykl, ale trwa to już tydzień i niestety nadal okres jest Chyba będę musiała skonsultować to z ginekologiem, bo wieczorem czasem jest minimalny, zaczyna się w dzień itd Czasem z rana krew żywo czerwona
Obecny wykres
Poprzedni wykres -
nick nieaktualnyEltasz wrote:A co tam już wkrótce dołączymy
dleyk poszukaj tam gina i idz na usg, trzeba sprawdzic czy cos sie dzieje. Miłego i spokojnego turnusu
Jot to przynajmniej dobrze ze wyniki w porzadku. Trzeba probowac.
Dziewczyny ja wierze ze wszystkie dołaczycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 15:33
milka1, MoBo, dleyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaret dawaj tu wynik Trzymam kciuki :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty