35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej tez czekam na te dobre wiadomosci oby sie udalo u mine tez byla blada kreska wiec mysle ze to musi byc ciaza
tez juz po cichu gratuluje
ja narazie ok bylam na becie jeszcze raz bo usg w piatek i sie niecierpliwie czy wszystko ok i wynik 31000 wiec chyba oki
trzymam kciuki dziewczynkiaszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualny
-
Moje kochane beta 267mlU/ml
Boze trzese sie i poplakalam sie ze szczescia! Najcudowniejszy dzien mojego zycia! moj skarb najwiekszy jest juz ze mna!aszka, milka1, She Wolf, Eltasz, Jot, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaret.Se wrote:Moje kochane beta 267mlU/ml
Boze trzese sie i poplakalam sie ze szczescia! Najcudowniejszy dzien mojego zycia! moj skarb najwiekszy jest juz ze mna!
Mega wielkie gratulacje!!! Bardzo bardzo się ciesze Rośnijcie zdrowo ♡♡♡♡
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczynki :* tak sie poryczalam jak sie przytulilam do mojego ze myslal ze jednak nic z tego matko jakie emocje dziekuje za kciuki kochane :* teraz wszystkie pozostale w sierpniu no i wrzesien musicie zaciazyc!
aszka, milka1, Eltasz, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaret gratuluje jeszcze raz. Dalas mi nadzieje, ze jednak mozna zajsc w ciaze kolo 40stki Piekna beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:13
Margaret.Se, Eltasz, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziekuję dziewczynki moje kochane
My ciągle nie mozemy dowierzyc z moim nio po 40-tce i to bez wspomagaczy sie udało a płakalismy jak dostalismy liste badan do zrobienia i nie zrobilismy Teraz chciałam isc zrobic to AMH ale mam tyle pracy ze jakos odkładałam to i prosze zbedne badanie
Myslicie ze beta ładna? nie za niska? albo za wysoka heheheh
Tak sie ciesze yupiiiiiiiiiiiiiiiii Bożeeeeeeee heheheh jaki piekny dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:23
Eltasz, aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Margaret beta wskazuje na 4-5 tydzien, juz niedługo bedzie widac
Licząc od 1 dnia @ czyli 5 lipca to jestem w 5-tygodniuEltasz, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
We czwrtek ide na kolejna bete a potem w poniedziałek
Eltasz, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Aszka i Milka ile bet zrobiłyscie?
Boże nie dociera jeszcze to do mnie. Wiecie co w głebi duszy myslałam ze nigdy nie zostane mamą a tu taka cudowna niespodzianka hyyyyyyyyyyEltasz, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka i Milka ile bet zrobiłyscie?
Boże nie dociera jeszcze to do mnie. Wiecie co w głebi duszy myslałam ze nigdy nie zostane mamą a tu taka cudowna niespodzianka hyyyyyyyyyyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:08
Margaret.Se lubi tę wiadomość