35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka i Milka ile bet zrobiłyscie?
Boże nie dociera jeszcze to do mnie. Wiecie co w głebi duszy myslałam ze nigdy nie zostane mamą a tu taka cudowna niespodzianka hyyyyyyyyyy
Ja miałam tylko jedną betę, tą pierwszą. Nie miałam pojęcia jaki przyrost itp - i bardzo dobrze, bo w pierwszych tygodniach, gdyby coś się działo - to niestety i tak nic się nie da zrobić, więc po co się zastanawiać, czy za mało albo za dużo?
Niech Twój lekarz zdecyduje najlepiej. Poza tym, nie interpretuj dosłownie, dlatego, że przyrost bety też może być bardzo indywidualny.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to wolałam wiedziec ale wiadomo kazdy robi wg siebie.
Dzis rano zadzwonili z kliniki ze mam juz cały test Pappa i jest dobry. Pojechałam i odebrałam. UffWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:38
MoBo, Margaret.Se, Eltasz, moremi lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Ja to wolałam wiedziec ale wiadomo kazdy robi wg siebie.
Dzis rano zadzwonili z kliniki ze mam juz cały test Pappa i jest dobry. Pojechałam i odebrałam. Uff
Asza super teraz mozesz troszke wyluzowac
Oj nie wiem czy ta nasza Margaret wytrzyma bez betki
aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Super Aszka nie ma nic wazniejszego niz zdrowa dzidzia
MoBo slonko jak Ty dobrze mnie znasz juz hehe oczywiscie ze musze wiedziec wszystko co i jak z moją kruszynką
Dzisiaj zauwazylam zaryz pileczki podluznej na boim brzuchu jeszcze nic nie widac ale juz nie mam szansy wciagnac brzuchaaszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:Znajdź sobie dobrego lekarza, który będzie Ciebie prowadził i ciesz się każdą chwilą i nie interpretuj sama wyników, bo stres źle wpływa
Kotwk wlasnie jutro zaczynam szukac i mam nadzieje ze znajde i juz sie zapisze na pierwsza wizyte po dlugim weekendzie.
Moj ma firmowe ubezpieczenie w alianzie i najprawdopodobniej zapisze mnie tam. Musze tylko sprawdzic czy w pakiecie bede miala wszystkie badania łącznie z prenatalnymi.milka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Kotwk wlasnie jutro zaczynam szukac i mam nadzieje ze znajde i juz sie zapisze na pierwsza wizyte po dlugim weekendzie.
Moj ma firmowe ubezpieczenie w alianzie i najprawdopodobniej zapisze mnie tam. Musze tylko sprawdzic czy w pakiecie bede miala wszystkie badania łącznie z prenatalnymi.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:prenatalne to byle isc do lekarza na NFZ bo po 35 r zycia masz za freeko.
To super -
Margaret ogromne gratulacje. Strasznie się cieszę
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Margaret ogromne gratulacje. Strasznie się cieszę
Dziekuje Anulka -
Jot wrote:Ania1602, u Ciebie coś lepiej w życiu ?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
dziewczynki tzn Milka i Aszka kiedy miałyscie pierwszą wizyte?
Zastanawiam sie czy isc juz za tydzien do lekarza i bedzie to 6 tydzien czy w 8tygoniu a apisałam sie w połowie 7 tygodnia. Od teraz mam takie problemy
lodówka jak nigdy wypełniona głownie warzywami i owocami heheh same witaminki -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:dziewczynki tzn Milka i Aszka kiedy miałyscie pierwszą wizyte?
Zastanawiam sie czy isc juz za tydzien do lekarza i bedzie to 6 tydzien czy w 8tygoniu a apisałam sie w połowie 7 tygodnia. Od teraz mam takie problemy
lodówka jak nigdy wypełniona głownie warzywami i owocami heheh same witaminkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 16:26
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Margaret idź na wizytę wtedy kiedy czujesz, nie sugeruj się innymi. Ja byłam na pierwszej po skończonym 5 tygodniu, był pęcherzyk, dwa tygodnie później druga wizyta i biło serduszko. Robiłaś dzisiaj bete? Podobno powinna być ponad 1000, żeby pęcherzyk był widoczny.
Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
aszka wrote:ja mialam do razu lekarz sprawdzał czy pecherzyk ciazowy jest odpowiednio ustytuowany, pozniej miałam jakos chyba w 7 i było juz . A czujesz juz jakies objawy?
Kurcze moze ja sie umówie na za tydzien jak bedzie miejsce. Okazało sie ze allianz tzn lekarze wspólpracuje z incicta i umówiłam sie do Jeżaka ale pomysle czy jednak nie wybiore Neuberga
Czuje sie bardziej zmeczona i miałam bóle brzucha przez 4dni ale od dwóch dni juz prawie nic nie czuje i nie wiem czy dobrze czy źle. Czesto sikam tzn czesciej i jestem ciagle głodna tyle z moich objawów
Zdenerwowałam sie troche dzisiaj bo na wykresie jednej z dziewczyn przeczytałam ze beta zaczeła jej spadac i plamienia sie pojawiły a jest chyba 6tydzien ciazy brrrrrrr
boje sie wyniku jutrzejszej bety -
Ania1602 wrote:Margaret idź na wizytę wtedy kiedy czujesz, nie sugeruj się innymi. Ja byłam na pierwszej po skończonym 5 tygodniu, był pęcherzyk, dwa tygodnie później druga wizyta i biło serduszko. Robiłaś dzisiaj bete? Podobno powinna być ponad 1000, żeby pęcherzyk był widoczny.
Pytam sie bo zaczełam sie zastanawiac czy jednak wczesniej nie isc zeby jednak sprawdzic czy jest wsio ok, tak cos mnie tkneło. Tak robiłam bete ale wynik jutro dopiero -
Margaret.Se wrote:Pytam sie bo zaczełam sie zastanawiac czy jednak wczesniej nie isc zeby jednak sprawdzic czy jest wsio ok, tak cos mnie tkneło. Tak robiłam bete ale wynik jutro dopiero
milka1 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Kurcze moze ja sie umówie na za tydzien jak bedzie miejsce. Okazało sie ze allianz tzn lekarze wspólpracuje z incicta i umówiłam sie do Jeżaka ale pomysle czy jednak nie wybiore Neuberga
Czuje sie bardziej zmeczona i miałam bóle brzucha przez 4dni ale od dwóch dni juz prawie nic nie czuje i nie wiem czy dobrze czy źle. Czesto sikam tzn czesciej i jestem ciagle głodna tyle z moich objawów
Zdenerwowałam sie troche dzisiaj bo na wykresie jednej z dziewczyn przeczytałam ze beta zaczeła jej spadac i plamienia sie pojawiły a jest chyba 6tydzien ciazy brrrrrrr
boje sie wyniku jutrzejszej bety