35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret super:) Beta przyrasta dobrze.
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
MoBo wrote:Wlasnie zrobilam male sprzatanko w pracy przd urlopem. Zgadnijcie ile mozna nazbierac szali w pracy?
12Chyba mam ich za duzo skoro w domu mi ich nie brakuje
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dziewczynki wczorajsza beta 481,30 przyrost o 87,8% wiec chyba ok bo jakis tam kalkulator belly podal mi ze w normie
cieszem sie ojjjj
A to nie wiedziałam ze maja teraz takie kolejki w Invikcie, bo ostatnio było 5 osob na krzyz chyba im te kwalifikacje ruszyły. Pewnie idz do Neu. w czwartek, lepiej zawsze szybciej. J. ok, ale Neu, tez spoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:29
-
aszka wrote:dobry.
A to nie wiedziałam ze maja teraz takie kolejki w Invikcie, bo ostatnio było 5 osob na krzyz chyba im te kwalifikacje ruszyły. Pewnie idz do Neu. w czwartek, lepiej zawsze szybciej. J. ok, ale Neu, tez spoko.
Aszka ja tak sie zapisalam bo chcialam ten termin ale teraz stwierdzilam ze tak dlugo nie wytrzymam.jeszcze termin wazny zebysmy ja z moim sie dopasowali na wizyte. J. to lekarz a N. to Dr n.med i ma tez rowne certfikaty i byl wiele lat ordynatorej w szpitalu we Wroclawiu. Moze malo mowny ale tez lepsze i dluzsze doswiadczemie ma bo 28lataszka lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczynki :* ciesze sie strasznie ze beta idzie do gory i prawidlowo
Jot, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka ja tak sie zapisalam bo chcialam ten termin ale teraz stwierdzilam ze tak dlugo nie wytrzymam.jeszcze termin wazny zebysmy ja z moim sie dopasowali na wizyte. J. to lekarz a N. to Dr n.med i ma tez rowne certfikaty i byl wiele lat ordynatorej w szpitalu we Wroclawiu. Moze malo mowny ale tez lepsze i dluzsze doswiadczemie ma bo 28lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:50
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:a kiedy przyjezdzasz? W Pl mega upały, istna Afryka kolezanka napisała ze dzis u niej na termometrze w słoncu 55+.
Dotrę w poniedziałek, pierwsze wesele koleżanki kolo Bratysławy. Komary nas zjedzą żywcem bo to koło jeziora
Dobra czas malować paznokcie na imprezę bo jutro nie będzie kiedy..ufff
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dotrę w poniedziałek, pierwsze wesele koleżanki kolo Bratysławy. Komary nas zjedzą żywcem bo to koło jeziora
Dobra czas malować paznokcie na imprezę bo jutro nie będzie kiedy..ufffinaczej mozna sie usmazyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:50
-
MoBo wrote:Dotrę w poniedziałek, pierwsze wesele koleżanki kolo Bratysławy. Komary nas zjedzą żywcem bo to koło jeziora
Dobra czas malować paznokcie na imprezę bo jutro nie będzie kiedy..ufff
Baw sie super kotekzrelaksuj sie i nie mysl o niczym
buziaki
Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:MoBo ja juz chyba pisałam własnie ja mam siatki co za ulga, oczywiscie nie we wszystkich oknach ale w wiekszosci, zadnych robali nie ma
Moze laparo cos wyjasni, a moze pomoze bo podobno przy laparo usuwaja tez jakies np. nieprawidłowosci jak sa małe. Musi byc dobrze
Jamaica a u Ciebie to który tydzien juz?maam malego krwiaka le podobno jest pod plodemi nie zagraza mu bezposrednio , powinien sie wchlonac , nie stresuje sie za bardzo bo podobno te krwiaki czesto sie zdrzaj naa poczatku ciazy
jamaica -
nick nieaktualnyjamaica wrote:u mnie 7 teraz
maam malego krwiaka le podobno jest pod plodemi nie zagraza mu bezposrednio , powinien sie wchlonac , nie stresuje sie za bardzo bo podobno te krwiaki czesto sie zdrzaj naa poczatku ciazy
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
wakacyjne rozprezenie zaowocowało dwiema kreskami
Tak jestem w ciąży czekam jeszcze na dzisiejszy wynik bety czy przyrasta a jutro wizyta u giną
nie zaglądałam tutaj z 2 miesiące i widzę że się pozmieniało gdzieniegdzie
MARGARET gratuluję
aszka, Margaret.Se, Eltasz, Jot, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymappi wrote:Cześć dziewczyny
Tak jestem w ciąży czekam jeszcze na dzisiejszy wynik bety czy przyrasta a jutro wizyta u giną
MARGARET gratulujęMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
mappi wrote:Cześć dziewczyny
MARGARET gratuluję
Dziekuje kochana :* Tobie rowniez Wielkie Gratulacje! -
aszka wrote:a krwawisz czy nie? Pewnie jezeli lekarz monitoruje i jest ok to jest ok.
Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
jamaica -
mappi wrote:Cześć dziewczyny
MARGARET gratulujęMargaret.Se lubi tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualnyjamaica wrote:no wlasnie nie krwawie ani plamki biore luteine dowcipnie 3 razy dziennie lekarka mi powiedziala ze albo sie wchlonie albo moge pokrwawic lekko , ale jakos sie nie zapowiada , w kazdym razie nie zagraza plodowi bezposrednio . staram sie nie przejmowac , zobaczymy co bedzie
-
mappi gratulacje.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Cześć Dziewczyny
Widzę, że ciąże nam kwitnąto cudowne wiadomości!
Mappi gratuluję :*
Margaretko jak się czujesz?
She czemu nie ma jeszcze temp dzisiejszej na wykresie?
MoBo udanego odpoczynku
A mnie ten cykl ciągnie się w nieskończonośćjeszcze tydzień do @ . Ciekawa jestem czy się to moje dziadostwo wchłonęło..Jeszcze jeszcze 5 dni Orgametrilu, po którym nie czuję się za dobrze echh.
Miłego dnia Kochanemilka1, aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
Eltasz