35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret super:) Beta przyrasta dobrze.
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
MoBo wrote:Wlasnie zrobilam male sprzatanko w pracy przd urlopem. Zgadnijcie ile mozna nazbierac szali w pracy?
12 Chyba mam ich za duzo skoro w domu mi ich nie brakujeMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dziewczynki wczorajsza beta 481,30 przyrost o 87,8% wiec chyba ok bo jakis tam kalkulator belly podal mi ze w normie cieszem sie ojjjj
A to nie wiedziałam ze maja teraz takie kolejki w Invikcie, bo ostatnio było 5 osob na krzyz chyba im te kwalifikacje ruszyły. Pewnie idz do Neu. w czwartek, lepiej zawsze szybciej. J. ok, ale Neu, tez spoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:29
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:dobry.
A to nie wiedziałam ze maja teraz takie kolejki w Invikcie, bo ostatnio było 5 osob na krzyz chyba im te kwalifikacje ruszyły. Pewnie idz do Neu. w czwartek, lepiej zawsze szybciej. J. ok, ale Neu, tez spoko.
Aszka ja tak sie zapisalam bo chcialam ten termin ale teraz stwierdzilam ze tak dlugo nie wytrzymam.jeszcze termin wazny zebysmy ja z moim sie dopasowali na wizyte. J. to lekarz a N. to Dr n.med i ma tez rowne certfikaty i byl wiele lat ordynatorej w szpitalu we Wroclawiu. Moze malo mowny ale tez lepsze i dluzsze doswiadczemie ma bo 28lataszka lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczynki :* ciesze sie strasznie ze beta idzie do gory i prawidlowo
Jot, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka ja tak sie zapisalam bo chcialam ten termin ale teraz stwierdzilam ze tak dlugo nie wytrzymam.jeszcze termin wazny zebysmy ja z moim sie dopasowali na wizyte. J. to lekarz a N. to Dr n.med i ma tez rowne certfikaty i byl wiele lat ordynatorej w szpitalu we Wroclawiu. Moze malo mowny ale tez lepsze i dluzsze doswiadczemie ma bo 28lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:50
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:a kiedy przyjezdzasz? W Pl mega upały, istna Afryka kolezanka napisała ze dzis u niej na termometrze w słoncu 55+.
Dotrę w poniedziałek, pierwsze wesele koleżanki kolo Bratysławy. Komary nas zjedzą żywcem bo to koło jeziora
Dobra czas malować paznokcie na imprezę bo jutro nie będzie kiedy..ufff
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dotrę w poniedziałek, pierwsze wesele koleżanki kolo Bratysławy. Komary nas zjedzą żywcem bo to koło jeziora
Dobra czas malować paznokcie na imprezę bo jutro nie będzie kiedy..ufffWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:50
-
MoBo wrote:Dotrę w poniedziałek, pierwsze wesele koleżanki kolo Bratysławy. Komary nas zjedzą żywcem bo to koło jeziora
Dobra czas malować paznokcie na imprezę bo jutro nie będzie kiedy..ufff
Baw sie super kotek zrelaksuj sie i nie mysl o niczym buziakiEltasz, aszka lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:MoBo ja juz chyba pisałam własnie ja mam siatki co za ulga, oczywiscie nie we wszystkich oknach ale w wiekszosci, zadnych robali nie ma Moze laparo cos wyjasni, a moze pomoze bo podobno przy laparo usuwaja tez jakies np. nieprawidłowosci jak sa małe. Musi byc dobrze
Jamaica a u Ciebie to który tydzien juz?jamaica -
nick nieaktualnyjamaica wrote:u mnie 7 teraz maam malego krwiaka le podobno jest pod plodemi nie zagraza mu bezposrednio , powinien sie wchlonac , nie stresuje sie za bardzo bo podobno te krwiaki czesto sie zdrzaj naa poczatku ciazy
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny wakacyjne rozprezenie zaowocowało dwiema kreskami Tak jestem w ciąży czekam jeszcze na dzisiejszy wynik bety czy przyrasta a jutro wizyta u giną nie zaglądałam tutaj z 2 miesiące i widzę że się pozmieniało gdzieniegdzie
MARGARET gratuluję
aszka, Margaret.Se, Eltasz, Jot, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymappi wrote:Cześć dziewczyny wakacyjne rozprezenie zaowocowało dwiema kreskami Tak jestem w ciąży czekam jeszcze na dzisiejszy wynik bety czy przyrasta a jutro wizyta u giną nie zaglądałam tutaj z 2 miesiące i widzę że się pozmieniało gdzieniegdzie
MARGARET gratulujęMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
mappi wrote:Cześć dziewczyny wakacyjne rozprezenie zaowocowało dwiema kreskami Tak jestem w ciąży czekam jeszcze na dzisiejszy wynik bety czy przyrasta a jutro wizyta u giną nie zaglądałam tutaj z 2 miesiące i widzę że się pozmieniało gdzieniegdzie
MARGARET gratuluję
Dziekuje kochana :* Tobie rowniez Wielkie Gratulacje! -
aszka wrote:a krwawisz czy nie? Pewnie jezeli lekarz monitoruje i jest ok to jest ok.
Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
jamaica -
mappi wrote:Cześć dziewczyny wakacyjne rozprezenie zaowocowało dwiema kreskami Tak jestem w ciąży czekam jeszcze na dzisiejszy wynik bety czy przyrasta a jutro wizyta u giną nie zaglądałam tutaj z 2 miesiące i widzę że się pozmieniało gdzieniegdzie
MARGARET gratulujęMargaret.Se lubi tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualnyjamaica wrote:no wlasnie nie krwawie ani plamki biore luteine dowcipnie 3 razy dziennie lekarka mi powiedziala ze albo sie wchlonie albo moge pokrwawic lekko , ale jakos sie nie zapowiada , w kazdym razie nie zagraza plodowi bezposrednio . staram sie nie przejmowac , zobaczymy co bedzie
-
mappi gratulacje.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Cześć Dziewczyny
Widzę, że ciąże nam kwitną to cudowne wiadomości!
Mappi gratuluję :*
Margaretko jak się czujesz?
She czemu nie ma jeszcze temp dzisiejszej na wykresie ?
MoBo udanego odpoczynku
A mnie ten cykl ciągnie się w nieskończoność jeszcze tydzień do @ . Ciekawa jestem czy się to moje dziadostwo wchłonęło..Jeszcze jeszcze 5 dni Orgametrilu, po którym nie czuję się za dobrze echh.
Miłego dnia Kochanemilka1, aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
Eltasz