35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:u mnie 7 teraz maam malego krwiaka le podobno jest pod plodemi nie zagraza mu bezposrednio , powinien sie wchlonac , nie stresuje sie za bardzo bo podobno te krwiaki czesto sie zdrzaj naa poczatku ciazy
Zdarzają się często, większość się wchłania, mój niestety nie, ale przynajmniej wiesz, że jest, więc w razie czego nie spanikujesz tak jak ja, a najważniejsze, że nie zagraża Twojemu kropkowi
U mnie już 16 tydzień
Trzymam kciuki aby się cholerstwo wchłonęło. -
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:Zdarzają się często, większość się wchłania, mój niestety nie, ale przynajmniej wiesz, że jest, więc w razie czego nie spanikujesz tak jak ja, a najważniejsze, że nie zagraża Twojemu kropkowi
U mnie już 16 tydzień
Trzymam kciuki aby się cholerstwo wchłonęło.milka1 lubi tę wiadomość
jamaica -
Margaret jak się czujesz? Powtarzałaś bete? Kiedy masz wizytę? Bo się pogubiłam...
Ja dzisiaj jadę do mojego dr. Ciekawe co wypatrzy i co powie... W ogóle to się boję pomyśleć jak dojadę w taki upał, chyba ugotowana:(Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
jamaica wrote:bedzie dobrze mam nadzieje ale lezec caaly czs nie moge jak zalecaja lepiej sie czuje jak pojde do stajni troche czasu na powietrzu
aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki moje kochane czuje sie dobrze tylko bardziej zmeczona jestem i te upaly mnie wykanczaja.
Ania bete robilam dwa razy i za drugim byla wyzsza o 87,8% wizyte mam we czwartek ale jest do potwierdzenia jeszcze i mam nadzieje ze dojdzie do skutku.
Aszka ja to na razie musze pracowac i na zwolnienie mysle ze od pazdziernika pojde a co do robotek domowych to moj nawet mi nie pozwala kurzy wycierac hehe takze wszystko na jego glowie teraz a ja tylko kontroluje no gotuje czasami ale to lubieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 15:02
Eltasz, aszka, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaret myślałam, że zrobisz trzeci raz:) No to czekamy do czwartku.
aszka u mnie 7dc, prawy jajnik się obija, lewy pracuje. Kłuje się od 2dc i mam to robić nadal do czwartku a w piątek drugi podgląd i zobaczymy co dalej. Do tego masa suplementów.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Aszka wiem ze jestes na zwolnieniu i niedługo ja dołącze do Ciebie
Aniu miałam zrobic trzecią bete ale jakos zrezygnowałam, poczułam ze wystarczy jutro ide zrobic progesteron i dowiem sie czy wizyta czwartkowa jest aktualna, oby bo sie wkurwieeeee
Aniu oby pomogło musi! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margaret trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na wieści.
Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyCześc, co słychać, ja wstałam w nocy zeby sprawdzić czy deszcz pada, oczywiscie wielkie jajo w Wawie, zero deszczu. Niby teraz zimniej ale wyszłam na drobne zakupy, typu mleko bo maz na wyjezdzie i juz sie robi goracawo, moze nie upalnie ale ciepło. A we wrzesniu pewnie w Pl z kolei zaraz bedzie całkiem zimno jakies 10 stopni i tyle z tej pogody...
-
Hej dziewczynki
jestem juz po pierwszej wizycie, przeszczesliwa i cala w skowronkach moja kruszynka ma juz aż 7mm oczywiscie tysiac pytan bylo i lekarz uspokoil mnie zeby zyc i jesc jak wczesniej i wsluchiwac sie w cialo ze ono bedzie mi podpowiadac co jest dobre a co zle no i ze ciaza jest naturalna wiec silna i sie nie martwic i nie czytac glupot w necie bo to niepotrzebny stres. No i oczywiscie poratulowal nam po usgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:48
aszka, Ania1602, Eltasz, Jot, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki
jestem juz po pierwszej wizycie, przeszczesliwa i cala w skowronkach moja kruszynka ma juz aż 7mm oczywiscie tysiac pytan bylo i lekarz uspokoil mnie zeby zyc i jesc jak wczesniej i wsluchiwac sie w cialo ze ono bedzie mi podpowiadac co jest dobre a co zle no i ze ciaza jest naturalna wiec silna i sie nie martwic i nie czytac glupot w necie bo to niepotrzebny stres. No i oczywiscie poratulowal nam po usgMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej dziewczynki
jestem juz po pierwszej wizycie, przeszczesliwa i cala w skowronkach moja kruszynka ma juz aż 7mm oczywiscie tysiac pytan bylo i lekarz uspokoil mnie zeby zyc i jesc jak wczesniej i wsluchiwac sie w cialo ze ono bedzie mi podpowiadac co jest dobre a co zle no i ze ciaza jest naturalna wiec silna i sie nie martwic i nie czytac glupot w necie bo to niepotrzebny stres. No i oczywiscie poratulowal nam po usgMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Margaret.Se, cudownie jej....tak się cieszę razem z Tobą
Ja póki co, zastanawiam się znów nad zmianą lekarza...Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
Chodziłam do kliniki, ale bardzo się zawiodłam na moim lekarzu prowadzącym, nawet nie chcę do tego wracać... Lekarz świetny, o szerokiej wiedzy, bardzo kompetentny...ale niestety soda uderzyła mu tak do głowy, że stracił gdzieś po drodze tzw. "etykę lekarską".Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą