35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:u mnie 7 teraz
maam malego krwiaka le podobno jest pod plodemi nie zagraza mu bezposrednio , powinien sie wchlonac , nie stresuje sie za bardzo bo podobno te krwiaki czesto sie zdrzaj naa poczatku ciazy
Zdarzają się często, większość się wchłania, mój niestety nie, ale przynajmniej wiesz, że jest, więc w razie czego nie spanikujesz tak jak ja, a najważniejsze, że nie zagraża Twojemu kropkowi
U mnie już 16 tydzień
Trzymam kciuki aby się cholerstwo wchłonęło. -
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:Zdarzają się często, większość się wchłania, mój niestety nie, ale przynajmniej wiesz, że jest, więc w razie czego nie spanikujesz tak jak ja, a najważniejsze, że nie zagraża Twojemu kropkowi
U mnie już 16 tydzień
Trzymam kciuki aby się cholerstwo wchłonęło.mam nadzieje ale lezec caaly czs nie moge jak zalecaja lepiej sie czuje jak pojde do stajni troche czasu na powietrzu
milka1 lubi tę wiadomość
jamaica -
Margaret jak się czujesz? Powtarzałaś bete? Kiedy masz wizytę? Bo się pogubiłam...
Ja dzisiaj jadę do mojego dr. Ciekawe co wypatrzy i co powie... W ogóle to się boję pomyśleć jak dojadę w taki upał, chyba ugotowana:(Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
jamaica wrote:bedzie dobrze
mam nadzieje ale lezec caaly czs nie moge jak zalecaja lepiej sie czuje jak pojde do stajni troche czasu na powietrzu
aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki moje kochane
czuje sie dobrze tylko bardziej zmeczona jestem i te upaly mnie wykanczaja.
Ania bete robilam dwa razy i za drugim byla wyzsza o 87,8%wizyte mam we czwartek ale jest do potwierdzenia jeszcze i mam nadzieje ze dojdzie do skutku.
Aszka ja to na razie musze pracowac i na zwolnienie mysle ze od pazdziernika pojde a co do robotek domowych to moj nawet mi nie pozwala kurzy wycierac hehe takze wszystko na jego glowie teraza ja tylko kontroluje
no gotuje czasami ale to lubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 15:02
Eltasz, aszka, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaret myślałam, że zrobisz trzeci raz:) No to czekamy do czwartku.
aszka u mnie 7dc, prawy jajnik się obija, lewy pracuje. Kłuje się od 2dc i mam to robić nadal do czwartku a w piątek drugi podgląd i zobaczymy co dalej. Do tego masa suplementów.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Aszka wiem ze jestes na zwolnieniu i niedługo ja dołącze do Ciebie
Aniu miałam zrobic trzecią bete ale jakos zrezygnowałam, poczułam ze wystarczyjutro ide zrobic progesteron i dowiem sie czy wizyta czwartkowa jest aktualna, oby bo sie wkurwieeeee
Aniu oby pomogłomusi!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margaret trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na wieści.
Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyCześc, co słychać, ja wstałam w nocy zeby sprawdzić czy deszcz pada, oczywiscie wielkie jajo w Wawie, zero deszczu. Niby teraz zimniej ale wyszłam na drobne zakupy, typu mleko bo maz na wyjezdzie i juz sie robi goracawo, moze nie upalnie ale ciepło. A we wrzesniu pewnie w Pl z kolei zaraz bedzie całkiem zimno jakies 10 stopni i tyle z tej pogody...
-
Hej dziewczynki
jestem juz po pierwszej wizycie, przeszczesliwa i cala w skowronkachmoja kruszynka ma juz aż 7mm
oczywiscie tysiac pytan bylo i lekarz uspokoil mnie zeby zyc i jesc jak wczesniej i wsluchiwac sie w cialo ze ono bedzie mi podpowiadac co jest dobre a co zle no i ze ciaza jest naturalna wiec silna i sie nie martwic i nie czytac glupot w necie bo to niepotrzebny stres. No i oczywiscie poratulowal nam po usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:48
aszka, Ania1602, Eltasz, Jot, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki
jestem juz po pierwszej wizycie, przeszczesliwa i cala w skowronkachmoja kruszynka ma juz aż 7mm
oczywiscie tysiac pytan bylo i lekarz uspokoil mnie zeby zyc i jesc jak wczesniej i wsluchiwac sie w cialo ze ono bedzie mi podpowiadac co jest dobre a co zle no i ze ciaza jest naturalna wiec silna i sie nie martwic i nie czytac glupot w necie bo to niepotrzebny stres. No i oczywiscie poratulowal nam po usg
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej dziewczynki
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Margaret.Se, cudownie
jej....tak się cieszę razem z Tobą
Ja póki co, zastanawiam się znów nad zmianą lekarza...Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
Chodziłam do kliniki, ale bardzo się zawiodłam na moim lekarzu prowadzącym, nawet nie chcę do tego wracać... Lekarz świetny, o szerokiej wiedzy, bardzo kompetentny...ale niestety soda uderzyła mu tak do głowy, że stracił gdzieś po drodze tzw. "etykę lekarską".Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą