35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jot na innym forum dziewczyny piszą, że w Krakowie nie ma dobrych specjalistów. Jeżdżą z Krakowa na śląsk, chyba Katowice i Sosnowiec, jeśli się nie mylę. Szczególnie sobie chwalą dr Paligę.
Jot lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
MoBo wrote:
Wowwwwww kotek ale jajca normalnie kolejny numer roku hehe
Cudownie! widzisz cuda sie zdarzaja jednak ten niedrozny jajnik co nieco sie przepchal! laparo idzie do lamusa hahaha
Z niecierpliwoscia czekam na wynik bety lalalalalaaaaaMoBo lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Ta dam !!! jaki piękny dzień :D:D
Całusy dla ciężarówek :*
Kochama a co Ty taka happy? Tez masz dwie kreski na tescie?
Całusy kochana dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 20:10
-
nick nieaktualny
-
Margaret.Se wrote:Wowwwwww kotek ale jajca normalnie kolejny numer roku hehe
Cudownie! widzisz cuda sie zdarzaja jednak ten niedrozny jajnik co nieco sie przepchal! laparo idzie do lamusa hahaha
Z niecierpliwoscia czekam na wynik bety lalalalalaaaaa
No zobaczymy co to jutro się stanie czy krew pobiora czy każą czekać do 8 tygodnia na serducho- bo tu tak jest. Ja to już myślę że jakoś umie testy falszowac, a nie wspomnę o szoku który nadal trwaMargaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:No zobaczymy co to jutro się stanie czy krew pobiora czy każą czekać do 8 tygodnia na serducho- bo tu tak jest. Ja to już myślę że jakoś umie testy falszowac, a nie wspomnę o szoku który nadal trwa
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
Mobo mowilam ze z tego 'niedroznego' bedzie ciaza
Bardzo mocno gratuluje :*
aszka, Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMoBo, Margaret.Se
Łaaaaał wlazłam na chwilkę i tu takie wieści
Mam straszne zaległości, czy możecie mi streścić jak tam stan kolejki ??? O ile pamiętam zapisy zbierała chyba milka1. Nie chciałabym żadnej z Was przegapić
Aszka, Jot co u Was???
aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelcia ładnie sie nam tutaj posypało ostatnio same dobre wiesci Teraz czekamy na wiecej U mnie to mnie upał wykonczy, lezakuje głownie, wymioty mam ale juz b. rzadko, mdłosci i takie rozne objawy. Jestem po pierwszych waznych badaniach i jest ok takze aby zimniej sie zrobiło, to juz byłoby dobrze, a jak Twoj brzuszek?
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
MoBo Ogromne gratulacje:)
Margaret.Se, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Amelcia wrote:MoBo, Margaret.Se
Łaaaaał wlazłam na chwilkę i tu takie wieści
Mam straszne zaległości, czy możecie mi streścić jak tam stan kolejki ??? O ile pamiętam zapisy zbierała chyba milka1. Nie chciałabym żadnej z Was przegapić
Aszka, Jot co u Was???
Amelcia musisz czesciej zagladac bo widzisz jakie Cuda sie dzieja u Nas
U mnie to juz 6tydzien i 1 dzien był to szok wielki bo juz straciłam nadzieje a tu taki suprajs czuje sie dobrze ale od dwóch dni zaczełam miec poranne, bóle piersi i to coraz bardziej nie do wytrzymania bo juz dotykac ich nie moge do tego meczenie straszne i sennosc
Jak u Ciebie? jak sie czujesz? juz pewnie masz duzy brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:35
MoBo, aszka, Amelcia lubią tę wiadomość
-
U mnie Amelciu, póki co wszystkie badania wyszły dobrze...zastanawiam się cały czas nad zmianą lekarza....i działamy dalej
MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jestem! Lekarza nie bylo a pani w recepcji ulala mi krwi zeby potwierdzic ciaze.
Jutro o 8.15 mialam miec pogadanke o laparo wiec pojde se z lekarzem pogadac i odebrac wyniki.
Z laparo oczywiscie juz nici bo nawet jak tam nic nie ma to i tak juz nie zdaze z @
aszka, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Jestem! Lekarza nie bylo a pani w recepcji ulala mi krwi zeby potwierdzic ciaze.
Jutro o 8.15 mialam miec pogadanke o laparo wiec pojde se z lekarzem pogadac i odebrac wyniki.
Z laparo oczywiscie juz nici bo nawet jak tam nic nie ma to i tak juz nie zdaze z @ -
nick nieaktualnyaszka wrote:Amelcia ładnie sie nam tutaj posypało ostatnio same dobre wiesci Teraz czekamy na wiecej U mnie to mnie upał wykonczy, lezakuje głownie, wymioty mam ale juz b. rzadko, mdłosci i takie rozne objawy. Jestem po pierwszych waznych badaniach i jest ok takze aby zimniej sie zrobiło, to juz byłoby dobrze, a jak Twoj brzuszek?
Margaret.Se wrote:Amelcia musisz czesciej zagladac bo widzisz jakie Cuda sie dzieja u Nas
U mnie to juz 6tydzien i 1 dzien był to szok wielki bo juz straciłam nadzieje a tu taki suprajs czuje sie dobrze ale od dwóch dni zaczełam miec poranne, bóle piersi i to coraz bardziej nie do wytrzymania bo juz dotykac ich nie moge do tego meczenie straszne i sennosc
Jak u Ciebie? jak sie czujesz? juz pewnie masz duzy brzuszek
U mnie wszystko jak najbardziej OK. Brzuszek mam duuuży i ogromnie kopiący co mnie oczywiście niezmiernie cieszy Jak tylko dzidziuś na jeden dzień przestaje kopać to ja od razu dostaje palpitacji serca ze strachu
Ale wszystko jest super. Jeszcze tylko trzy miesiące (niecałe) i zobaczę swój skarbek i to nie przez monitorek u lekarza Ale się cieszę...
W najbliższą środę mam wizytę i już powoli odliczam godziny ......
Strasznie mnie ucieszyły Wasze dobre wieści kobitki Oby się wszystko bardzo dobrze poukładało...
aszka, Eltasz, MoBo, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny