35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJot wrote:Chodziłam do kliniki, ale bardzo się zawiodłam na moim lekarzu prowadzącym, nawet nie chcę do tego wracać... Lekarz świetny, o szerokiej wiedzy, bardzo kompetentny...ale niestety soda uderzyła mu tak do głowy, że stracił gdzieś po drodze tzw. "etykę lekarską".
MoBo, Jot lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej dziewczynki
jestem juz po pierwszej wizycie, przeszczesliwa i cala w skowronkach moja kruszynka ma juz aż 7mm oczywiscie tysiac pytan bylo i lekarz uspokoil mnie zeby zyc i jesc jak wczesniej i wsluchiwac sie w cialo ze ono bedzie mi podpowiadac co jest dobre a co zle no i ze ciaza jest naturalna wiec silna i sie nie martwic i nie czytac glupot w necie bo to niepotrzebny stres. No i oczywiscie poratulowal nam po usgjamaica -
Dziewczynki sprostowanie te 7mm to wielkosc pecherzyka hehe dopiero na zdjeciu przeczytalam a zarodek mniej niz 2mm. Nie ma to jak zakochana mamusia i rzeczy docieraja po czasie i wiem o co sie nie zapytalam nastepna wizyta bedzie juz bardziej na trzeźwo myslaca
Skupilam sie bardzo na tym czy dzidzia jest na swoim miejscu i czy zdrowo rosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:56
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dziewczynki sprostowanie te 7mm to wielkosc pecherzyka hehe dopiero na zdjeciu przeczytalam a zarodek mniej niz 2mm. Nie ma to jak zakochana mamusia i rzeczy docieraja po czasie i wiem o co sie nie zapytalam nastepna wizyta bedzie juz bardziej na trzeźwo myslaca
Skupilam sie bardzo na tym czy dzidzia jest na swoim miejscu i czy zdrowo rosnieMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:patrz na wartosci CRL (wielkosc zarodka) i spokojnie sama sie pomylilam na poczatku
Problem w tym ze nie mam na zdjeciu podanych tych wartosci i to mnie wkurza a patrzylam sie dzisiaj caly dzien bo moze slepa jestem no ale nie ma widze zadnego CRL. Mam tylko GS ale kojarze jak mowil o zarodku hmm no trudno tylko dziwne to ze kazda ma podane na zdjeciu a ja nie. Mam jakies inne cyferki i moze je powinnam rozszyfrowac ale w sumie takich nie znalazlam w necie w opisach usg. -
Jot w jakim mieście się leczysz?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Problem w tym ze nie mam na zdjeciu podanych tych wartosci i to mnie wkurza a patrzylam sie dzisiaj caly dzien bo moze slepa jestem no ale nie ma widze zadnego CRL. Mam tylko GS ale kojarze jak mowil o zarodku hmm no trudno tylko dziwne to ze kazda ma podane na zdjeciu a ja nie. Mam jakies inne cyferki i moze je powinnam rozszyfrowac ale w sumie takich nie znalazlam w necie w opisach usg.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Moje bolace jajniki to przygotowanie do ovulki, teraz tez mnie pobolewaja ale lekarz mowi ze to normalne nie mialam takich boli wczesniej dopiero w tym roku sie zaczely moze przygotowywaly sie ostro do ciazy
Jot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jot wrote:Ja jestem chwile po owulce i lewy mnie strasznie kuje...szczególnie jak chodzę.
Dobry objaw musi zaowocowac na zielonoMoBo lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se...byłabym bardzo szczęśliwa...ale w tym cyklu, przytulaliśmy się 2 dni przed owu, więc nie wiem czy są jakieś sznase...no i nie wiem dalej co jest nie tak...
Margaret.Se lubi tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:Margaret.Se...byłabym bardzo szczęśliwa...ale w tym cyklu, przytulaliśmy się 2 dni przed owu, więc nie wiem czy są jakieś sznase...no i nie wiem dalej co jest nie tak...
Kochana wystarczy raz a porzadnie sie przytulac ja tez bylam pewna i to teraz w milionie % ze dupa a jednak stal sie cud!Jot, MoBo, aszka lubią tę wiadomość