35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki Chwilę człowieka nie ma i takie wieści
Margaret moje ogromne gratulacje :*
MoBo trzymam kckiuki za wynik bety
Ja wracam do kolejki, będąc jeszcze nad morzem nawiedziła mnie wredna @.
Wróciłam troszkę opalona i troszkę wypoczęta. Mieliśmy mały kryzysik ale chyba wyszedł nam na dobre.
Trochę się nam sytuacja życiowa pokiełbasiła i nie jest to dobry czas na myślenie o dziecku, przynajmniej przez parę miesiecy. Mam nadzieję, że wszystko się poukłada i można będzie zacząć staranka na nowoI will live my life!!!
-
Lore wrote:Hej dziewczynki Chwilę człowieka nie ma i takie wieści
Margaret moje ogromne gratulacje :*
MoBo trzymam kckiuki za wynik bety
Ja wracam do kolejki, będąc jeszcze nad morzem nawiedziła mnie wredna @.
Wróciłam troszkę opalona i troszkę wypoczęta. Mieliśmy mały kryzysik ale chyba wyszedł nam na dobre.
Trochę się nam sytuacja życiowa pokiełbasiła i nie jest to dobry czas na myślenie o dziecku, przynajmniej przez parę miesiecy. Mam nadzieję, że wszystko się poukłada i można będzie zacząć staranka na nowo
Witamy po urlopie
A powiedz mi kiedy jest dobry czas? No przecież nigdy. Starać się zawsze można jak widać zajmuje to trochę czasu. Trzeba odkielbasic i juz
-
Ojjj tam MoBo ja wiem i Ty tez wiesz kochana ze bedzie zielona az po oczkach juz daje wiec sie nie wymiguj
Lore dziekuje kochana :*
Wracaj do kolejki i juz teraz. Nie odkladaj staran bo czas leci a jak widac trwa to dluzej czesto niz nam sie wydaje. Dla mnie tez nie byl to czas bo tamto sramto ale teraz wiem ze nie czas najwazniejszy a kruszynka ktora jest we mnie i musze wszystko zrobic zeby dziecinka byla najszczesliwsza na swiecie to se pogadalam
Kochana do dziela!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 22:00
MoBo, Lore, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki wynik bety to 233
Pan lekarz wreczyl mi zdjecie mojego 'boo boo' ma 2mm
Sam lekarz zaproponowal zbadanie przyrostu, jutro i w piatek ide znow upuscic krwi.
teraz codzien magnezik, kwas foliowy i czekamy!
Lekarz usmial sie po pachy z tej mojej historii, teraz go korci niewiedza czy ten jajowod w koncu drozny czy niedrozny
Jot, Eltasz, aszka, moremi, Margaret.Se, She Wolf, Amelcia, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore u mnie tez było niewesoło z meza praca ale widzisz takie zycie, nie ma co przerywac bo i tak w kazdym momencie zycia moze byc roznie.
MoBo ładna beta, to teraz NUDNEJ ciazy,hihi.
Eltasz za wizytkeMoBo, Eltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Kotek to i tu Wielkie Gratki kochana :* nudnej jeszcze 8miesiecznej ciazy jeszcze raz to napisze WIEDZIALAM!
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Tak to bywa ze zjawia sie ciaza wtedy jak juz tracimy nadzieje albo jak wszystko mowi ze przeciez niemozliwe hahaha a jednak i to sie nazywa CUD!
MoBo lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Cześć,
A ja jeszcze dzień i wracam do gry , @ się zbliża, matko jak ja na nią czekam hehe
Wizytę juz zamówiłam na czwartek. Mam nadzieję że wszystko sie poukłada.
Miłego dnia dziewczynki
Eltasz ty nie uwierzysz ale mi sie snila Twoja wizyta u lekarza jak podgladal jajca - chyba musialam myslec o Tobie intensywnie wczoraj
I lekarz mowil ze nic nie widac
brunetke z Ciebie zrobilam w moim snieEltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny