X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • dleyk Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym mieć takie odruchy z Twojego powodu, a nie rotawirusa ;)Ale db robisz - zarażasz nas I na nas przyjdzie czas :)

aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

20140815650123.png

dleyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dleyk wrote:
    Chciałabym mieć takie odruchy z Twojego powodu, a nie rotawirusa ;)Ale db robisz - zarażasz nas I na nas przyjdzie czas :)
    łapcie 0heart.gif na pewno przyjdzie, innej opcji nie ma :)

MoBo, dleyk, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :)

To ja wczoraj trawem kosilam a taka tu pogaducha byla :)

Ze slabym humorem sie dzis obudzilam, jakies pol nocy slychac bylo bzyczacy odglos i wiesz, ze to komar krwiozerca atakuje.
    Zakryjesz sie to goraco, odkryjesz to po minucie wszystko swedzi, a najgorsze jak kolo ucha krazy i tylko zzzzz zzzzz zzzz zzz

Chyba se musze kawe strzelic choc nie pilam od jakis 2ch lat chyba!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:46

aszka, Lore, Margaret.Se lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Aszka i Milka, a Wy suwaczki wrzucicie dzień przed porodem?
    Wstyd, panie, wstyd ;-)

ja bym dodała, ale nawet nie wiem jak - więc masz rację moremi - wstyd!

MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zobaczmy, czy się udało mi wkleić

i udało się, już nie czuję się zacofaną forumowiczką ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:51

MoBo, aszka, moremi, Lore, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dzien dobry dziewczynki :)

To ja wczoraj trawem kosilam a taka tu pogaducha byla :)

Ze slabym humorem sie dzis obudzilam, jakies pol nocy slychac bylo bzyczacy odglos i wiesz, ze to komar krwiozerca atakuje.
    Zakryjesz sie to goraco, odkryjesz to po minucie wszystko swedzi, a najgorsze jak kolo ucha krazy i tylko zzzzz zzzzz zzzz zzz

Chyba se musze kawe strzelic choc nie pilam od jakis 2ch lat chyba!
    tez nie cierpie tych komarów, ja mam siatki w oknach, wydałam kupe kasy na to ale przynajmniej spokoj. :) Zawsze nie moglam wytrzymac musialam wstac i to zatłuc.

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    tez nie cierpie tych komarów, ja mam siatki w oknach, wydałam kupe kasy na to ale przynajmniej spokoj. :) Zawsze nie moglam wytrzymac musialam wstac i to zatłuc.

No Wlasnie czeka mnie wydatek :P
    Ale bedzie warto!

Margaret.Se lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:

U mnie jakos nie ma komarow i jeszcze zadnemu nie zrobilam dobrze moja krwia ;) hmm dziwne bo one tak mnie kochaja :D

aszka, milka1 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    U mnie jakos nie ma komarow i jeszcze zadnemu nie zrobilam dobrze moja krwia ;) hmm dziwne bo one tak mnie kochaja :D

ciesz sie! ja jestem w centki :P

aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • dleyk Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    łapcie 0heart.gif na pewno przyjdzie, innej opcji nie ma :)

Dziewczyny W ramach naszego urlopu i inwestowania w siebie podjęliśmy kolejny krok Słyszałam od znajomych i czytałam na rożnych forach, że nawet jak się ma troszkę kg za dużo - wyższe BMI może to być problem do zajścia w ciążę Moje BMI 31 - czyli nadwaga Znam matki z ogromną nadwagą - normalnie rodzące Ja postanowiłam "zaryzykować" bo mam potwierdzenie od 2 moich koleżanek z pracy DIETA WARZYWNO-OWOCOWA DR. DĄBROWSKIEJ Otóż ponoć 2 tygodnie na turnusie + minimum 6 tygodni stosowania w domu po powrocie i są rezultaty Ponoć po pół roku jest szansa po oczyszczeniu organizmu Próbujemy dla naszego zdrowia (mąż spora nadwaga) i dla powołania nowego życia Macie takie doświadczenia w tym kierunku? Moim koleżankom p. dr powiedziała: Pół roku potrzeba i będzie się pani spodziewać dziecka Pół roku radykalizmu ale też coś kosztem czegoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:22

milka1, MoBo lubią tę wiadomość

20140815650123.png

dleyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dleyk wrote:
    Dziewczyny W ramach naszego urlopu i inwestowania w siebie podjęliśmy kolejny krok Słyszałam od znajomych i czytałam na rożnych forach, że nawet jak się ma troszkę kg za dużo - wyższe BMI może to być problem do zajścia w ciążę Moje BMI 31 - czyli nadwaga Znam matki z ogromną nadwagą - normalnie rodzące Ja postanowiłam "zaryzykować" bo mam potwierdzenie od 2 moich koleżanek z pracy DIETA WARZYWNO-OWOCOWA DR. DĄBROWSKIEJ Otóż ponoć 2 tygodnie na turnusie + minimum 6 tygodni stosowania w domu po powrocie i są rezultaty Ponoć po pół roku jest szansa po oczyszczeniu organizmu Próbujemy dla naszego zdrowia (mąż spora nadwaga) i dla powołania nowego życia Macie takie doświadczenia w tym kierunku? Moim koleżankom p. dr powiedziała: Pół roku potrzeba i będzie się pani spodziewać dziecka Pół roku radykalizmu ale też coś kosztem czegoś

i81xxqpk0qb5o6c0.png

ja wrecz mialam niedowage, mam nadczynnosc tarczycy i nigdy nie mialam problemu z odchudzaniem sie, za kolei moja siostra ma niedoczynnosc i wielka nadwage i zaszla z ta wielka nadwaga w ciaze od razu w 1 mcu staran. To chyba jak wszystko, jedne zachodza mimo tego ze jakos nad soba nie pracuja,maja zawyzone wyniki itd, a drugie sie staraja, biora leki i nic. Ale dobry pomysl :) jak macie z mezem nadwage to jezdzcie razem na turnus, wypoczniecie, raczej chyba taka dieta jakos nie zaskodzi o ile nie bedzie przesadnego rygoru. Tylko czy wytrzymacie bez miesa? Zawsze mozna sprobowac, o ile jest to prowadzone pod kontrola lekarza czy dietetyka :) Fajny suwaczek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:51

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    u mnie w poprzednim mieszkaniu tez nie było, a tutaj masa -tez sa rozne robaczki brrr.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    ciesz sie! ja jestem w centki :P
    to na szczescie :D

• MoBo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dleyk nie dla ciąży a dla siebie to zróbcie :)

Ja też nigdy nie miałam problemów z nadwagą jak Aszka, ale mam problemy z trawieniem od jakiegos czasu. Przeczytałam w pewnej książce ze przeciążona wątroba nie produkuje odpowiedniej ilości hormonów. Od początku tego cyklu testuje dietę na równowagę hormonów - mniejsze porcję a częściej, posilki o rownej porze i nie dojadanie pomiedzy, dużo naturalnej Wit c etc.
    No zobaczymy czy to jakoś zadziała na moja fazę lutealna :P

moremi, milka1, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dleyk wrote:
    4x poprawiałam i też mi się udało z suwaczkiem Zacofanie - powiadacie :D

Czyli jeszcze raz wklejam

i81xxqpk0qb5o6c0.png
    No i nie wyszło do końca ;-)
    Musisz wejść w ustawienia (na samej górze po prawej stronie), wybrać zakładkę społeczność i tam powinno być okienko "podpis".
    Tam, gdzie masz napisane "dleyk". Nie będziesz musiała tego suwaka przeklejać z jednego do drugiego postu.

MoBo lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Lore Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :)
    Wracam do kolejki. Temperatura zrobiła wielkie bum i nie zostało już nic, tylko czekać na @. Niby wiedziałam, że nic z tego ale jakieś takie ukłucie żalu się pojawiło, że nie zdarzył się cud. Teraz nastawiam się już w 100% na plażing, smażing i tyle :) Może morskie powietrze zdziała cuda, chociaż przez podróże i zmiany klimatu moje cykle zawsze wariują, więc wszystko w rękach Boga :D

MoBo, milka1, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Wracam do kolejki. Temperatura zrobiła wielkie bum i nie zostało już nic, tylko czekać na @. Niby wiedziałam, że nic z tego ale jakieś takie ukłucie żalu się pojawiło, że nie zdarzył się cud. Teraz nastawiam się już w 100% na plażing, smażing i tyle :) Może morskie powietrze zdziała cuda, chociaż przez podróże i zmiany klimatu moje cykle zawsze wariują, więc wszystko w rękach Boga :D

Lajka daje za plazowanie, a nie z @ wizyty! zeby bylo jasne :P
    Ponoc urlop dziala cuda :) jeszcze tylko 2 tygodnie i 4 dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 11:14

milka1, Lore, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dleyk nie dla ciąży a dla siebie to zróbcie :)

Ja też nigdy nie miałam problemów z nadwagą jak Aszka, ale mam problemy z trawieniem od jakiegos czasu. Przeczytałam w pewnej książce ze przeciążona wątroba nie produkuje odpowiedniej ilości hormonów. Od początku tego cyklu testuje dietę na równowagę hormonów - mniejsze porcję a częściej, posilki o rownej porze i nie dojadanie pomiedzy, dużo naturalnej Wit c etc.
    No zobaczymy czy to jakoś zadziała na moja fazę lutealna :P
    to własnie trzeba tak jesc, bo to zdrowo.

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    zazdraszczam :) wypoczywaj sie sie smażinguj.

• MoBo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    to własnie trzeba tak jesc, bo to zdrowo.

Zdam relacje pod koniec cyklu :P
    Ja niestety mam problem z podjadaniem :P to orzeszka, to bananek, jogurcik i jakby tak caly dzien zliczyl to dochodzi dodatkowy posilek :D

Jedno jest pewne brzuszek plaski, wiec wygrzebalam moje 'mniejsze' rozmiarowo sukienki :P

milka1, aszka, Margaret.Se, jamaica lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ