35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczynki
To ja wczoraj trawem kosilam a taka tu pogaducha byla
Ze slabym humorem sie dzis obudzilam, jakies pol nocy slychac bylo bzyczacy odglos i wiesz, ze to komar krwiozerca atakuje.
Zakryjesz sie to goraco, odkryjesz to po minucie wszystko swedzi, a najgorsze jak kolo ucha krazy i tylko zzzzz zzzzz zzzz zzz
Chyba se musze kawe strzelic choc nie pilam od jakis 2ch lat chyba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:46
aszka, Lore, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dzien dobry dziewczynki
To ja wczoraj trawem kosilam a taka tu pogaducha byla
Ze slabym humorem sie dzis obudzilam, jakies pol nocy slychac bylo bzyczacy odglos i wiesz, ze to komar krwiozerca atakuje.
Zakryjesz sie to goraco, odkryjesz to po minucie wszystko swedzi, a najgorsze jak kolo ucha krazy i tylko zzzzz zzzzz zzzz zzz
Chyba se musze kawe strzelic choc nie pilam od jakis 2ch lat chyba!MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:tez nie cierpie tych komarów, ja mam siatki w oknach, wydałam kupe kasy na to ale przynajmniej spokoj. Zawsze nie moglam wytrzymac musialam wstac i to zatłuc.
No Wlasnie czeka mnie wydatek
Ale bedzie warto!Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:tez nie cierpie tych komarów, ja mam siatki w oknach, wydałam kupe kasy na to ale przynajmniej spokoj. Zawsze nie moglam wytrzymac musialam wstac i to zatłuc.
U mnie jakos nie ma komarow i jeszcze zadnemu nie zrobilam dobrze moja krwia hmm dziwne bo one tak mnie kochajaaszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny W ramach naszego urlopu i inwestowania w siebie podjęliśmy kolejny krok Słyszałam od znajomych i czytałam na rożnych forach, że nawet jak się ma troszkę kg za dużo - wyższe BMI może to być problem do zajścia w ciążę Moje BMI 31 - czyli nadwaga Znam matki z ogromną nadwagą - normalnie rodzące Ja postanowiłam "zaryzykować" bo mam potwierdzenie od 2 moich koleżanek z pracy DIETA WARZYWNO-OWOCOWA DR. DĄBROWSKIEJ Otóż ponoć 2 tygodnie na turnusie + minimum 6 tygodni stosowania w domu po powrocie i są rezultaty Ponoć po pół roku jest szansa po oczyszczeniu organizmu Próbujemy dla naszego zdrowia (mąż spora nadwaga) i dla powołania nowego życia Macie takie doświadczenia w tym kierunku? Moim koleżankom p. dr powiedziała: Pół roku potrzeba i będzie się pani spodziewać dziecka Pół roku radykalizmu ale też coś kosztem czegoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:22
milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydleyk wrote:Dziewczyny W ramach naszego urlopu i inwestowania w siebie podjęliśmy kolejny krok Słyszałam od znajomych i czytałam na rożnych forach, że nawet jak się ma troszkę kg za dużo - wyższe BMI może to być problem do zajścia w ciążę Moje BMI 31 - czyli nadwaga Znam matki z ogromną nadwagą - normalnie rodzące Ja postanowiłam "zaryzykować" bo mam potwierdzenie od 2 moich koleżanek z pracy DIETA WARZYWNO-OWOCOWA DR. DĄBROWSKIEJ Otóż ponoć 2 tygodnie na turnusie + minimum 6 tygodni stosowania w domu po powrocie i są rezultaty Ponoć po pół roku jest szansa po oczyszczeniu organizmu Próbujemy dla naszego zdrowia (mąż spora nadwaga) i dla powołania nowego życia Macie takie doświadczenia w tym kierunku? Moim koleżankom p. dr powiedziała: Pół roku potrzeba i będzie się pani spodziewać dziecka Pół roku radykalizmu ale też coś kosztem czegoś
ja wrecz mialam niedowage, mam nadczynnosc tarczycy i nigdy nie mialam problemu z odchudzaniem sie, za kolei moja siostra ma niedoczynnosc i wielka nadwage i zaszla z ta wielka nadwaga w ciaze od razu w 1 mcu staran. To chyba jak wszystko, jedne zachodza mimo tego ze jakos nad soba nie pracuja,maja zawyzone wyniki itd, a drugie sie staraja, biora leki i nic. Ale dobry pomysl jak macie z mezem nadwage to jezdzcie razem na turnus, wypoczniecie, raczej chyba taka dieta jakos nie zaskodzi o ile nie bedzie przesadnego rygoru. Tylko czy wytrzymacie bez miesa? Zawsze mozna sprobowac, o ile jest to prowadzone pod kontrola lekarza czy dietetyka Fajny suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:51
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:U mnie jakos nie ma komarow i jeszcze zadnemu nie zrobilam dobrze moja krwia hmm dziwne bo one tak mnie kochaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:52
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dleyk nie dla ciąży a dla siebie to zróbcie
Ja też nigdy nie miałam problemów z nadwagą jak Aszka, ale mam problemy z trawieniem od jakiegos czasu. Przeczytałam w pewnej książce ze przeciążona wątroba nie produkuje odpowiedniej ilości hormonów. Od początku tego cyklu testuje dietę na równowagę hormonów - mniejsze porcję a częściej, posilki o rownej porze i nie dojadanie pomiedzy, dużo naturalnej Wit c etc.
No zobaczymy czy to jakoś zadziała na moja fazę lutealnamoremi, milka1, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
dleyk wrote:4x poprawiałam i też mi się udało z suwaczkiem Zacofanie - powiadacie
Czyli jeszcze raz wklejam
Musisz wejść w ustawienia (na samej górze po prawej stronie), wybrać zakładkę społeczność i tam powinno być okienko "podpis".
Tam, gdzie masz napisane "dleyk". Nie będziesz musiała tego suwaka przeklejać z jednego do drugiego postu.MoBo lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry dziewczynki
Wracam do kolejki. Temperatura zrobiła wielkie bum i nie zostało już nic, tylko czekać na @. Niby wiedziałam, że nic z tego ale jakieś takie ukłucie żalu się pojawiło, że nie zdarzył się cud. Teraz nastawiam się już w 100% na plażing, smażing i tyle Może morskie powietrze zdziała cuda, chociaż przez podróże i zmiany klimatu moje cykle zawsze wariują, więc wszystko w rękach BogaMoBo, milka1, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Lore wrote:Dzień dobry dziewczynki
Wracam do kolejki. Temperatura zrobiła wielkie bum i nie zostało już nic, tylko czekać na @. Niby wiedziałam, że nic z tego ale jakieś takie ukłucie żalu się pojawiło, że nie zdarzył się cud. Teraz nastawiam się już w 100% na plażing, smażing i tyle Może morskie powietrze zdziała cuda, chociaż przez podróże i zmiany klimatu moje cykle zawsze wariują, więc wszystko w rękach Boga
Lajka daje za plazowanie, a nie z @ wizyty! zeby bylo jasne
Ponoc urlop dziala cuda jeszcze tylko 2 tygodnie i 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 11:14
milka1, Lore, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dleyk nie dla ciąży a dla siebie to zróbcie
Ja też nigdy nie miałam problemów z nadwagą jak Aszka, ale mam problemy z trawieniem od jakiegos czasu. Przeczytałam w pewnej książce ze przeciążona wątroba nie produkuje odpowiedniej ilości hormonów. Od początku tego cyklu testuje dietę na równowagę hormonów - mniejsze porcję a częściej, posilki o rownej porze i nie dojadanie pomiedzy, dużo naturalnej Wit c etc.
No zobaczymy czy to jakoś zadziała na moja fazę lutealnaMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:Dzień dobry dziewczynki
Wracam do kolejki. Temperatura zrobiła wielkie bum i nie zostało już nic, tylko czekać na @. Niby wiedziałam, że nic z tego ale jakieś takie ukłucie żalu się pojawiło, że nie zdarzył się cud. Teraz nastawiam się już w 100% na plażing, smażing i tyle Może morskie powietrze zdziała cuda, chociaż przez podróże i zmiany klimatu moje cykle zawsze wariują, więc wszystko w rękach BogaMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:to własnie trzeba tak jesc, bo to zdrowo.
Zdam relacje pod koniec cyklu
Ja niestety mam problem z podjadaniem to orzeszka, to bananek, jogurcik i jakby tak caly dzien zliczyl to dochodzi dodatkowy posilek
Jedno jest pewne brzuszek plaski, wiec wygrzebalam moje 'mniejsze' rozmiarowo sukienkimilka1, aszka, Margaret.Se, jamaica lubią tę wiadomość