35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Zas te telefony! U mnie odbieraja a i tak nic nie zalatwiam
Nic mi nie mow, juz powoli mam dosc tego calego starania
Okazuje sie ze nie moge sie w tym cyklu starac! Znowu Jak tak dalej pojdzie, to sie doczekam, ale garba a nie dziecka25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Nic mi nie mow, juz powoli mam dosc tego calego starania
Okazuje sie ze nie moge sie w tym cyklu starac! Znowu Jak tak dalej pojdzie, to sie doczekam, ale garba a nie dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 17:22
MoBo lubi tę wiadomość
-
zrobilam dzis test bo jakos sie dziwnie czulam calty dzien i wyszedl cien drugiej kreski i nie wiem teraz co i jak chyba musze powtorzyc test za pare dni. az mi sie nie mozliwe wydalo ze udalo by sie tak po pierwszym miesiacu , ale sie nie napalam ( taa wcale stoje i woatruje sie w ten test-2 wlasciwie od godziny )poczekam do soboty jak powinnam miec okres
aszka, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
jamaica -
aszka wrote:a co za robale masz, glisty? Wezmiesz lek i wytrujesz, ale to chyba do HSG nie mozna podchodzic, chociaz w sumie nie wiem, moze mozna, w kazdym razie u mnie wszytkie badania musiały byc ok.jamaica
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:zrobilam dzis test bo jakos sie dziwnie czulam calty dzien i wyszedl cien drugiej kreski i nie wiem teraz co i jak chyba musze powtorzyc test za pare dni. az mi sie nie mozliwe wydalo ze udalo by sie tak po pierwszym miesiacu , ale sie nie napalam ( taa wcale stoje i woatruje sie w ten test-2 wlasciwie od godziny )poczekam do soboty jak powinnam miec okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 18:32
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:
????? Czy coś mnie ostatnio ominęło?????
Proszę o relację!
aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
agnb6 wrote:Witam,
mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg.. Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
Teraz mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...
ściskam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelcia wrote:????? Czy coś mnie ostatnio ominęło?????
Proszę o relację!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:25
moremi, Amelcia, milka1, Lore, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:raczej przed to nie bedzie kiedy, ale na pewno nie wczesniej jak po ukonczeniu 1 trym
Aszka, będzie dobrze. Afirmuj pozytywnie i nie wierz w zabobony.aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale to chyba na dniach
Aszka, będzie dobrze. Afirmuj pozytywnie i nie wierz w zabobony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:33
milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:(jeszcze na tygodniach).Afirmuje ale wiadomo strach jest, podobno -JAK WSZYSCY MOWIA- teraz cały czas strach bedzie az do konca zycia.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:a jak u Ciebie, widziałam ze dobrze, ale napisz czy juz imie wybrałas ?
Aszka, strasznie się cieszę, że Ci się udało.
A jak się czujesz???
U mnie, jak słusznie zauważyłaś, już minęła połowa. Będzie syn, z czego ogromnie się cieszę. Jedyny chłopak w rodzinie po stronie męża więc zakładam rozpieszczanie przez dziadków Po mojej stronie w tym roku będzie trzech chłopaków (od kuzyna młodszy od mojego o jakieś dwa tygodnie, a od kuzynki urodził się w marcu).
A, na imię będzie miał Kacper
Ja ostatnio doszłam do wniosku, że moje ciało jest wręcz przystosowane do obecnego stanu Szkoda, że dało się przekonać do niego dopiero w wieku 37 lat Nie miałam żadnych, ale to żadnych dolegliwości, czego życzę Wam wszystkim.
Mika, dla Ciebie również wielkie gratki.
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelcia super imie Synus ukochany U mnie chrzesniak tez chlopiec i fajny dzieciak. Z czuciem sie to średnio, do tej pory miałam straszne mdłosci i odruchy wymiotne wiec chudłam. Dopiero od dwóch dni cos tam jem wiecej ale tez nie za duzo, bo po prostu zaraz mnie mdli. Jak wychodze z domu to moim podstawowym ekwipunkiem jest torebka foliowa bo mam odruchy wymiotne i nie wiem czy zwymiotuje czy nie Ma to tez swoje plusy, w autobusie ludzie uciekaja i nagle sa wolne miejsca Oczywiscie nie widac jeszcze brzuszka wiec chyba kazdy mysli ze jestem nabzdryngolona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:15
moremi, shimmer_lip, dleyk, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość