35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka parter skończony czyli pomalowany, 1 piętro będziemy pokój po pokoju w tym BAD przyszłym miesiącu - jak siła będzie
W sobotę przenieśliśmy wszystko z poprzedniego mieszkania, dzięki znajomym bo w sumie było nas 10 tka i poszło super szybko
Teraz mam 2 tygodnie wysprzatanie mieszkania przed oddaniem kluczy - a tu w Szwajcarii sprawdzają nawet uszczelki w lodówkach wiec musze je 'wylizac'
Ale już w nowym domkuMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto mozna na poczatek zrobic AMH, sprawdza ile zostalo rezerwy jajnikowej. A tarczyce masz ok? Ja tez mialam takie długie cykle z winy tarczycy.
-
nick nieaktualnycatlady wrote:SheWolf ja mam 35 skończone, mam nadzieję, że się ułoży jakoś i że będziemy mogli zostać rodzicami, a przede wszystkim, żeby zdrowy był potomek dlatego boję się swojego wieku i męża też, tyle się osłuchałam i oczytałam, że mam dość....
catlady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:to swietnie, byle do przodu. Troche Ci zazdroszcze ale chyba juz tu pisałam tego mieszkania ale w sensie pozytywnym oczywiscie. Jednak wiecej miejsca to wiecej miejsca
Ja tam wolalabym w cIONzy siedziec niz remontowacmilka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Patrzcie a nasz Amelcia juz w 6 miesiacu https://bellybestfriend.pl/pamietnik/projekt-quot-zuzek-quot-w-trakcie-realizacji,1747.html
Bylam obwachalam
Zajebiscie co tu duzo mowic!!!Amelcia, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki. Żyję po imprezie, mój M zadowolony bo fajnie było : ) Miałam zaszaleć okrutnie ale gdzieś przypomniały mi się wasze słowa i skończyło się na dwu babskich piwkach ale za to pożarłam jak niedźwiedź i rano mięta do picia była
milka1, MoBo, aszka, catlady lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Kochane koleżanki,
Wróciłam na dobre do żywych, jakiś czas temu rozpoczęłam nowy cykl, od którego rozpoczęłam starania. Ponadto wykonałam rozliczne badania z krwi (wydałam ok. 1500 zł...) i póki co wszystkie wyniki są w porządku. Czekam jeszcze na kariotyp.
No i zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić, żeby nie doświadczyć straty kolejny raz...
Pod koniec tygodnia jadę sobie na urlopmilka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLore wrote:hej dziewczynki. Żyję po imprezie, mój M zadowolony bo fajnie było : ) Miałam zaszaleć okrutnie ale gdzieś przypomniały mi się wasze słowa i skończyło się na dwu babskich piwkach ale za to pożarłam jak niedźwiedź i rano mięta do picia była
MoBo, milka1, Lore lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:Kochane koleżanki,
Wróciłam na dobre do żywych, jakiś czas temu rozpoczęłam nowy cykl, od którego rozpoczęłam starania. Ponadto wykonałam rozliczne badania z krwi (wydałam ok. 1500 zł...) i póki co wszystkie wyniki są w porządku. Czekam jeszcze na kariotyp.
No i zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić, żeby nie doświadczyć straty kolejny raz...
Pod koniec tygodnia jadę sobie na urlopMoBo lubi tę wiadomość
-
Ależ bym już pojechała na urlop a tu jeszcze 3 tygodnie Od 3 dni jestem jakoś tak dziwnie zmęczona, łapię zadyszkę a wyjście po schodach u teściowej to jak wyprawa w Himalaje. Marzę już tak bardzo, żeby się wyłożyć na piachu
milka1, catlady lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Aszka, wszystko robiłam wypisałam wszystkie badania jakie znalazłam w necie, podejrzewam że połowa nie była potrzebna
milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny