35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto swietnie, byle do przodu. Troche Ci zazdroszcze ale chyba juz tu pisałam tego mieszkaniaMoBo wrote:Aszka parter skończony czyli pomalowany, 1 piętro będziemy pokój po pokoju w tym BAD przyszłym miesiącu - jak siła będzie

W sobotę przenieśliśmy wszystko z poprzedniego mieszkania, dzięki znajomym bo w sumie było nas 10 tka i poszło super szybko
Teraz mam 2 tygodnie wysprzatanie mieszkania przed oddaniem kluczy - a tu w Szwajcarii sprawdzają nawet uszczelki w lodówkach wiec musze je 'wylizac'
Ale już w nowym domku
ale w sensie pozytywnym oczywiscie. Jednak wiecej miejsca to wiecej miejsca
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto mozna na poczatek zrobic AMH, sprawdza ile zostalo rezerwy jajnikowej. A tarczyce masz ok? Ja tez mialam takie długie cykle z winy tarczycy.
-
nick nieaktualnyale czego sie boisz, macie w rodzinie jakie choroby genetyczne?catlady wrote:SheWolf ja mam 35 skończone, mam nadzieję, że się ułoży jakoś i że będziemy mogli zostać rodzicami, a przede wszystkim, żeby zdrowy był potomek
dlatego boję się swojego wieku i męża też, tyle się osłuchałam i oczytałam, że mam dość....
catlady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:to swietnie, byle do przodu. Troche Ci zazdroszcze ale chyba juz tu pisałam tego mieszkania
ale w sensie pozytywnym oczywiscie. Jednak wiecej miejsca to wiecej miejsca 
Ja tam wolalabym w cIONzy siedziec niz remontowac
nick nieaktualny, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Patrzcie a nasz Amelcia juz w 6 miesiacu https://bellybestfriend.pl/pamietnik/projekt-quot-zuzek-quot-w-trakcie-realizacji,1747.html
Bylam obwachalam
Zajebiscie co tu duzo mowic!!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki. Żyję po imprezie, mój M zadowolony bo fajnie było : ) Miałam zaszaleć okrutnie ale gdzieś przypomniały mi się wasze słowa i skończyło się na dwu babskich piwkach
ale za to pożarłam jak niedźwiedź i rano mięta do picia była
nick nieaktualny, MoBo, nick nieaktualny, catlady lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Kochane koleżanki,
Wróciłam na dobre do żywych, jakiś czas temu rozpoczęłam nowy cykl, od którego rozpoczęłam starania. Ponadto wykonałam rozliczne badania z krwi (wydałam ok. 1500 zł...) i póki co wszystkie wyniki są w porządku. Czekam jeszcze na kariotyp.
No i zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić, żeby nie doświadczyć straty kolejny raz...
Pod koniec tygodnia jadę sobie na urlop
nick nieaktualny, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrunt ze dobra zabawaLore wrote:hej dziewczynki. Żyję po imprezie, mój M zadowolony bo fajnie było : ) Miałam zaszaleć okrutnie ale gdzieś przypomniały mi się wasze słowa i skończyło się na dwu babskich piwkach
ale za to pożarłam jak niedźwiedź i rano mięta do picia była 
MoBo, nick nieaktualny, Lore lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzespol antyfosfolipidowy robilas?Jot wrote:Kochane koleżanki,
Wróciłam na dobre do żywych, jakiś czas temu rozpoczęłam nowy cykl, od którego rozpoczęłam starania. Ponadto wykonałam rozliczne badania z krwi (wydałam ok. 1500 zł...) i póki co wszystkie wyniki są w porządku. Czekam jeszcze na kariotyp.
No i zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić, żeby nie doświadczyć straty kolejny raz...
Pod koniec tygodnia jadę sobie na urlop
MoBo lubi tę wiadomość
-
Ależ bym już pojechała na urlop a tu jeszcze 3 tygodnie
Od 3 dni jestem jakoś tak dziwnie zmęczona, łapię zadyszkę a wyjście po schodach u teściowej to jak wyprawa w Himalaje. Marzę już tak bardzo, żeby się wyłożyć na piachu
nick nieaktualny, catlady lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Aszka, wszystko robiłam
wypisałam wszystkie badania jakie znalazłam w necie, podejrzewam że połowa nie była potrzebna
nick nieaktualny, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą
-
nick nieaktualny