35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
catlady wrote:cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, chciałabym dołączyć do wątku, też 35+ i starająca się po raz pierwszy... tak wyszło, miło się Was czyta i mam nadzieję na miłe towarzystwo i trochę informacji, pozdrawiam ciepło
Witaj :* Napisz cos o sobie. Mam nadzieje, ze nie uciekniesz, bo watek nam troszke umieracatlady, milka1, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
dziękuję za powitanie, obecnie z mężem zaczęliśmy starania o dziecko, jak każda tutaj boję się czy to nie jest już za późno, jestem pełna obaw co do chorób genetycznych ZD i innych, mąż ma 40 lat oboje dopiero teraz zdecydowaliśmy o powiększeniu rodziny, wcześniej wbrew powszechnym opiniom o karierze i mega wygodnym życiu - jak ze spotu reklamowego nie stać nas było na to, że jedno przestanie pracować, osobiste problemy i dodatkowo mamy sporo innych obowiązków wobec starszych członków naszych rodzin, mój gin twierdzi, że powinno być dobrze, ja też mam taką nadzieję, dlatego chętnie czytam o losach innych, czasem bardzo smutnych...jestem pełna podziwu i szacunku dla niektórych kobitek i ich wysiłkach życzę Wam wszystkim jak najlepiej i mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie wspierać
She Wolf, milka1, aszka, MoBo, Margaret.Se, jamaica lubią tę wiadomość
catlady
37l.
AMH 3,76 -
aszka wrote:czesc, a ile czasu juz sie starasz? Masz jakies badania?
MoBo, jamaica lubią tę wiadomość
catlady
37l.
AMH 3,76 -
Catlady, a ile Ty masz lat? Skoro czytasz forum, to wiesz, ze wiekszosci dziewczyn 35+ sie udaje. Gdzies na pierwszej stonie jest lista zaciazonych i wiele jest grubo po 40. Wiec glowa do gory, kazda z nas tutaj ma swoje powody dlaczego nie mogla sie wczesniej starac, ale skoro w koncu dotarlas do tego etapu zycie, to trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, ze szybko sie uda :*
milka1, catlady, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Milka dobrzez ze juz lepiej sie czujesz. Powaznie, juz Ci brzuch rosnie?
Ucalowalam psiaki, dzieki :*
Nie stresuj sie, badania na bank wyjda super
Aszka mam nadzieje :*
no,zaokrąglony już brzuchol jest, wysadziło go już się w spodnie nie dopinam, ale nogi mi schudły a moja mama w ciąży do 5 miesiąca w swoich dżinsach latała, no cóż, ja niestety już się nie dopinam w 3 miesiącuaszka, MoBo, catlady, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycatlady wrote:cześć aszka, parę miesięcy, jestem w trakcie pierwszych badań podstawowych plus hormony, póki co zwykła suplementacja moja + męża lekarz jeszcze nie każe robić paniki, ze względu na wiek... normalnie większy szok budzi kobieta 35+ w ciąży niż 17lletnia gówniara - co za naród ....
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:a to ładnie bo mi sie wydaje ze pisałas ze 28 maja test Ci wyszedł pozytywny, ale moze cos pokreciłam.
w dzień matki test robiłam pierwszy pozytywny, co pisałam, że jak to zmyłka, to głupi kawał od losu ale okazało się, że pierwszy był prawdziwy i pierwszy prezent na dzień matki był od kropkaaszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Witaj :* Napisz cos o sobie. Mam nadzieje, ze nie uciekniesz, bo watek nam troszke umiera
Jak to umiera?
Choćbym do osranem śmierci miała się tu zalic to pisać będę
Meldowac się tu dziewczynki bo nam She wątek zamknie!!!
aszka, catlady, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Jak to umiera?
Choćbym do osranem śmierci miała się tu zalic to pisać będę
Meldowac się tu dziewczynki bo nam She wątek zamknie!!!
MoBo, jak tam remoncik?MoBo, catlady, milka1 lubią tę wiadomość
-
U mnie laparo dopiero we wrześniu bo kurna urlopy mają, w mordę jeża
Musze powiedzieć ze fizycznie jestem wyczerpana malowaniem i przeprowadzka, ale psychicznie dobry reset od staranek
Czekam na @ i wracam do gryaszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:oj tam ja tu pisałam jak jedna osoba chyba pisała i watek trwa wiec ok.
MoBo, jak tam remoncik?
Aszka parter skończony czyli pomalowany, 1 piętro będziemy pokój po pokoju w tym BAD przyszłym miesiącu - jak siła będzie
W sobotę przenieśliśmy wszystko z poprzedniego mieszkania, dzięki znajomym bo w sumie było nas 10 tka i poszło super szybko
Teraz mam 2 tygodnie wysprzatanie mieszkania przed oddaniem kluczy - a tu w Szwajcarii sprawdzają nawet uszczelki w lodówkach wiec musze je 'wylizac'
Ale już w nowym domku
aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczyny w tym tygodniu idę na badania, nasienie nie badane na razie, ale chyba się nie obejdzie bez tego, jestem tu nowa i czytam starsze posty póki co czytam o losach innych... mam nadzieję, że będzie happy end
milka1 lubi tę wiadomość
catlady
37l.
AMH 3,76 -
She Wolf wrote:Catlady, a ile Ty masz lat? Skoro czytasz forum, to wiesz, ze wiekszosci dziewczyn 35+ sie udaje. Gdzies na pierwszej stonie jest lista zaciazonych i wiele jest grubo po 40. Wiec glowa do gory, kazda z nas tutaj ma swoje powody dlaczego nie mogla sie wczesniej starac, ale skoro w koncu dotarlas do tego etapu zycie, to trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, ze szybko sie uda :*
SheWolf ja mam 35 skończone, mam nadzieję, że się ułoży jakoś i że będziemy mogli zostać rodzicami, a przede wszystkim, żeby zdrowy był potomek dlatego boję się swojego wieku i męża też, tyle się osłuchałam i oczytałam, że mam dość....MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
catlady
37l.
AMH 3,76 -
dleyk wrote:Nie miałam hsg i AMH Dzisiaj sprawa się rozwiązała Cykl trwający 44 dni - niestety nie zakończony ciążą Ale przyszła miesiączka i zaczynamy nowy miesiąc starań [url=https://ovufriend.pl/graph/5730d66425071859b6d1a3c2574ea0ea[/url]
Pieprzone hormony!
Ja mam za krótkie ty zaś długie ....
Powodzenia w przyszłym