35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydleyk wrote:Witajcie Mnie w tym roku stuknęło 41 Staramy się o pierwsze dziecko od roku czasu Gdy chodzi o inne metody poza naturalną: Mnie mój ginekolog powiedział że w tym wieku - niezależnie od przekonań - wchodzi w grę - tylko metoda naturalna O in vitro i inseminacji nikt nie będzie z panią rozmawiał Tak więc sie staramy i nie załamujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:25
-
Dlejk witaj
Mysle ze moze gdybys miala 50 lat to lekarz moglby tak powiedziec. W wieku 41 lat nie powinien przekreslac in vitro. Wiadomo, szanse sa mniejsze niz u mlodszej, zdrowej kobiety, ale zawsze samilka1 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Witamy dleyk
Co tak cicho dziolchy siedzicie? Ja czasu 0 wpadam na chwile by se poczytać tyle ze nie ma co 0.o
Proszę się meldowac po kolei!
My skończyliśmy malowanie tzn salon, kuchnia, przedpokój, toaleta. Na więcej brak siły u czasu. Bedziemy malować po kolei pozostałe pokoje później.
Do końca tygodnia przenosimy graty. Dobra nie myślę ile jeszcze do roboty bo masakra
U nas w końcu chłodniej
milka1, aszka, jamaica, Eltasz lubią tę wiadomość
-
MoBo odliczanie do urlopu trwa, zakupy wczasowe prawie zrobione, lista gotowa, nic tylko się pakować Szansa na fasolkę zerowa więc bez stresu podchodzę do zbliżającej się @. Nie lubię swojej pracy i tylko czekam na wolne W sobotę mój M ma urodziny więc się troche odstresuję
milka1, aszka, jamaica, MoBo lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
dleyk wrote:Witajcie Mnie w tym roku stuknęło 41 Staramy się o pierwsze dziecko od roku czasu Gdy chodzi o inne metody poza naturalną: Mnie mój ginekolog powiedział że w tym wieku - niezależnie od przekonań - wchodzi w grę - tylko metoda naturalna O in vitro i inseminacji nikt nie będzie z panią rozmawiał Tak więc sie staramy i nie załamujemyjamaica
-
dleyk wrote:Witajcie Mnie w tym roku stuknęło 41 Staramy się o pierwsze dziecko od roku czasu Gdy chodzi o inne metody poza naturalną: Mnie mój ginekolog powiedział że w tym wieku - niezależnie od przekonań - wchodzi w grę - tylko metoda naturalna O in vitro i inseminacji nikt nie będzie z panią rozmawiał Tak więc sie staramy i nie załamujemy
Pozdrawiam wszystkich znad morza:)milka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
CZeść Dziewczyny, wracam do żywych ale tylko na chwile
Gości odwiozłam do babci teraz tam będą maluchy rozrabiać :D:D
A mnie czekają przygotowania do wyjazdu, zdecydowaliśmy się na Czarnogórę
W niedziele wyjeżdżamy. Na razie mam totalnego lenia, nic mi się nie chce, dobrze że przynajmniej listę zrobiłam co trzeba zabrać
W niedzielę będzie 10 dni od podania ovitrelle, ale 9 po iui, zastanawiam się czy testa zrobić...obiecałam sobie że nie będe się stresować na wyjeździe, i cierpliwie poczekam na kolej rzeczy, tylko jak?????
Witam nową Koleżankę
MoBo owocnego urządzania gniazdkaMoBo, Lore, milka1 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyLore wrote:MoBo odliczanie do urlopu trwa, zakupy wczasowe prawie zrobione, lista gotowa, nic tylko się pakować Szansa na fasolkę zerowa więc bez stresu podchodzę do zbliżającej się @. Nie lubię swojej pracy i tylko czekam na wolne W sobotę mój M ma urodziny więc się troche odstresuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:CZeść Dziewczyny, wracam do żywych ale tylko na chwile
W niedziele wyjeżdżamy. Na razie mam totalnego lenia, nic mi się nie chce, dobrze że przynajmniej listę zrobiłam co trzeba zabrać
W niedzielę będzie 10 dni od podania ovitrelle, ale 9 po iui, zastanawiam się czy testa zrobić...obiecałam sobie że nie będe się stresować na wyjeździe, i cierpliwie poczekam na kolej rzeczy, tylko jak?????
Witam nową Koleżankę
MoBo owocnego urządzania gniazdka -
nick nieaktualnyMoBo wrote:Witamy dleyk
Co tak cicho dziolchy siedzicie? Ja czasu 0 wpadam na chwile by se poczytać tyle ze nie ma co 0.o
Proszę się meldowac po kolei!
My skończyliśmy malowanie tzn salon, kuchnia, przedpokój, toaleta. Na więcej brak siły u czasu. Bedziemy malować po kolei pozostałe pokoje później.
Do końca tygodnia przenosimy graty. Dobra nie myślę ile jeszcze do roboty bo masakra
U nas w końcu chłodniej -
Eltasz wrote:CZeść Dziewczyny, wracam do żywych ale tylko na chwile
Witam nową Koleżankę
MoBo owocnego urządzania gniazdka
Za wcześnie na bete a co dopiero na test. 14 dni po IUI beta prawdę Ci powie.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Eltasz Ania ma racje, chcesz znowu przezywac jak w tamtym miesiacu?Jedz na urlop i spokojnie czekaj. Bo co zrobisz jak beta znowu wyjdzie niepewna i trzeba bedzie ja powtorzyc? Zepsujesz sobie tylko wyjazd.
Mobo tesknie :*
Jamaica, dlaczego lipa? Nie staraliscie sie w tym miesiacu? Bo jesli tak to prosze myslec pozytywnie a nie przekreslac cykl juz kilka dni po owlce
Lore uwazaj z tym imprezowaniem w sobote, bo niejedna juz myslala, ze sie nie wbila w owulke a potem test pozytywny
Gdzie jest Margaret?
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Ania1602 wrote:Nade wszystko jednak diagnostyka. Mieliście robione z partnerem jakieś badania?
Kochana mieliśmy wszystkie podstawowe badania Mąż miał badane nasienie Po wyniku nasienia lekarz zalecił kompleks witamin Co do mnie dostałam luteinę Miałam brać od owulacji przez 10 dni Właśnie je skończyłam Trwało to chyba 4 cykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:38
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydleyk wrote:Kochana mieliśmy wszystkie podstawowe badania Mąż miał badane nasienie Po wyniku nasienia lekarz zalecił kompleks witamin Co do mnie dostałam luteinę Miałam brać od owulacji przez 10 dni Właśnie je skończyłam Trwało to chyba 4 cykle