35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Lore uwazaj z tym imprezowaniem w sobote, bo niejedna juz myslala, ze sie nie wbila w owulke a potem test pozytywny
MoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
dleyk wrote:Kochana mieliśmy wszystkie podstawowe badania Mąż miał badane nasienie Po wyniku nasienia lekarz zalecił kompleks witamin Co do mnie dostałam luteinę Miałam brać od owulacji przez 10 dni Właśnie je skończyłam Trwało to chyba 4 cykle
milka1 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:mnie wyszedł pozytywny 4 dni przed spodziewaną @
ale dziewczyny mają rację, lepiej się nie stresować
Tylko, pamietasz ze u Eltasz ostatnio dlugo utrzymywala sie niska beta, pewnie pozostalosc po zastrzyku i sie stresowala. Po co jej te nerwy znowu?
A co u Ciebie Kochana?
Jak sie czujesz?
U mnie spadek tempki, wiec tak jak myslalam, nic z tego. Teraz sie modle, zeby sie dostac na to HSGmilka1 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe wolf dostaniesz sie, za wyniczek http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0018.gif
W Warszawie tak wieje, ze strach wychodzić. Coś z tą pogoda nie tak, raz albo upał i żar a raz deszcz i wiatr, czy nie może byc po srodku.She Wolf lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:She wolf dostaniesz sie, za wyniczek http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0018.gif
W Warszawie tak wieje, ze strach wychodzić. Coś z tą pogoda nie tak, raz albo upał i żar a raz deszcz i wiatr, czy nie może byc po srodku.
Obys miala racje, ale stresuje sie, bo moge zadzwonic dopiero w pierwszym dniu @, a oni robia to badanie tylko we wtorki i w piatki, 3-4 tygodniowo, wiec ciezko bedzie mi sie wbic.
U nas tez pogoda w kratke, akurat dzisiaj jest fajnie, ale jeszcze 2 dni temu bylo zimno ze w kurtce trzebabylo chodzic
Ide sie opalacaszka lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Tylko, pamietasz ze u Eltasz ostatnio dlugo utrzymywala sie niska beta, pewnie pozostalosc po zastrzyku i sie stresowala. Po co jej te nerwy znowu?
A co u Ciebie Kochana?
Jak sie czujesz?
U mnie spadek tempki, wiec tak jak myslalam, nic z tego. Teraz sie modle, zeby sie dostac na to HSG
Dlategoż napisałam, że dziewczyny mają rację
A u mnie, podziękować, bardzo dobrze, mdłości przeszły i chyba najgorsze objawy już za mną, brzuch rośnie a w przyszłym tygodniu ,pierwsze pobieranie krwi na badania prenatalne (oczywiście się stresuję).
Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że będzie po Twojej myśli. Ucałuj psiaki!She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:Dlategoż napisałam, że dziewczyny mają rację
A u mnie, podziękować, bardzo dobrze, mdłości przeszły i chyba najgorsze objawy już za mną, brzuch rośnie a w przyszłym tygodniu ,pierwsze pobieranie krwi na badania prenatalne (oczywiście się stresuję).
Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że będzie po Twojej myśli. Ucałuj psiaki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka dobrzez ze juz lepiej sie czujesz. Powaznie, juz Ci brzuch rosnie?
Ucalowalam psiaki, dzieki :*
Nie stresuj sie, badania na bank wyjda super
Aszka mam nadzieje :*
aszka lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, chciałabym dołączyć do wątku, też 35+ i starająca się po raz pierwszy... tak wyszło, miło się Was czyta i mam nadzieję na miłe towarzystwo i trochę informacji, pozdrawiam ciepło
MoBo lubi tę wiadomość
catlady
37l.
AMH 3,76 -
nick nieaktualnycatlady wrote:cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, chciałabym dołączyć do wątku, też 35+ i starająca się po raz pierwszy... tak wyszło, miło się Was czyta i mam nadzieję na miłe towarzystwo i trochę informacji, pozdrawiam ciepło