X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Lore Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Lore uwazaj z tym imprezowaniem w sobote, bo niejedna juz myslala, ze sie nie wbila w owulke a potem test pozytywny :P
    She oby, oby, a co do picia to marny ze mnie zawodnik, tylko z jedna psiapsiółą mi wino wchodzi jak woda, 2 butelki i zero kaca :D ale jej nie będzie więc bęgę grzeczna pewnie ;)

MoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    łał to super. Tylko pozazdroscic. My mamy prawie 44 ale chcemy za kilka lat kupic wieksze mieszkanie.

więcej miejsca to więcej dupereli i tyle :P

milka1, She Wolf lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Ania1602 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dleyk wrote:
    Kochana mieliśmy wszystkie podstawowe badania Mąż miał badane nasienie Po wyniku nasienia lekarz zalecił kompleks witamin Co do mnie dostałam luteinę Miałam brać od owulacji przez 10 dni Właśnie je skończyłam Trwało to chyba 4 cykle
    To dobrze. Warto też sprawdzić drożność jajowodów, chyba że miałaś. Jeśli nadal nie będzie Wam się udawało warto pomyśleć o konsultacji u lekarza od leczenia niepłodności. Nie zwlekajcie zbyt długo, w naszym wieku trzeba już działać konkretnie. Uwierz nam, to nie prawda, że żaden lekarz nie będzie z Tobą rozmawiał o IUI i in vitro.

milka1 lubi tę wiadomość

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziewczyny kochane jesteście ♥
    Taki kubeł zimnej wody na łep potrzebuję O.o

milka1, aszka, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    No i dziewczyny kochane jesteście ♥
    Taki kubeł zimnej wody na łep potrzebuję O.o

mnie wyszedł pozytywny 4 dni przed spodziewaną @ ;-)

ale dziewczyny mają rację, lepiej się nie stresować :-)

aszka, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    więcej miejsca to więcej dupereli i tyle :P
    oj tam mozesz sie ze mna zamienic :D

MoBo lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    mnie wyszedł pozytywny 4 dni przed spodziewaną @ ;-)

ale dziewczyny mają rację, lepiej się nie stresować :-)

Tylko, pamietasz ze u Eltasz ostatnio dlugo utrzymywala sie niska beta, pewnie pozostalosc po zastrzyku i sie stresowala. Po co jej te nerwy znowu?

A co u Ciebie Kochana?
    Jak sie czujesz?

U mnie spadek tempki, wiec tak jak myslalam, nic z tego. Teraz sie modle, zeby sie dostac na to HSG :)

milka1 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf dostaniesz sie, za wyniczek http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0018.gif

W Warszawie tak wieje, ze strach wychodzić. Coś z tą pogoda nie tak, raz albo upał i żar a raz deszcz i wiatr, czy nie może byc po srodku. mysli_2.gif

She Wolf lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    She wolf dostaniesz sie, za wyniczek http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0018.gif

W Warszawie tak wieje, ze strach wychodzić. Coś z tą pogoda nie tak, raz albo upał i żar a raz deszcz i wiatr, czy nie może byc po srodku. mysli_2.gif

Obys miala racje, ale stresuje sie, bo moge zadzwonic dopiero w pierwszym dniu @, a oni robia to badanie tylko we wtorki i w piatki, 3-4 tygodniowo, wiec ciezko bedzie mi sie wbic.

U nas tez pogoda w kratke, akurat dzisiaj jest fajnie, ale jeszcze 2 dni temu bylo zimno ze w kurtce trzebabylo chodzic :(
    Ide sie opalac :D

aszka lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Tylko, pamietasz ze u Eltasz ostatnio dlugo utrzymywala sie niska beta, pewnie pozostalosc po zastrzyku i sie stresowala. Po co jej te nerwy znowu?

A co u Ciebie Kochana?
    Jak sie czujesz?

U mnie spadek tempki, wiec tak jak myslalam, nic z tego. Teraz sie modle, zeby sie dostac na to HSG :)

Dlategoż napisałam, że dziewczyny mają rację ;-)

A u mnie, podziękować, bardzo dobrze, mdłości przeszły i chyba najgorsze objawy już za mną, brzuch rośnie a w przyszłym tygodniu ,pierwsze pobieranie krwi na badania prenatalne (oczywiście się stresuję).

Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że będzie po Twojej myśli. Ucałuj psiaki!

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to w tym cyklu problem bety mam rozwiązany ;-) poprostu nie mam jej gdzie zrobić

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

Eltasz
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra spadam na zakupy . Buźka dla Was

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Dlategoż napisałam, że dziewczyny mają rację ;-)

A u mnie, podziękować, bardzo dobrze, mdłości przeszły i chyba najgorsze objawy już za mną, brzuch rośnie a w przyszłym tygodniu ,pierwsze pobieranie krwi na badania prenatalne (oczywiście się stresuję).

Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że będzie po Twojej myśli. Ucałuj psiaki!
    to który tydzien u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz miłych zakupow.

She wolf zrobia zrobia, gon tam ich i dzwon :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam dzis odpowiedz od MZ, ze ciaz w programie u wszystkich realizatorów uzyskano ponad 6 tys, a brak u 14 tysiecy. Niestety nie maja danych poszczegolnych ? klinik. Procentowo wynosi to 31%.

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka dobrzez ze juz lepiej sie czujesz. Powaznie, juz Ci brzuch rosnie?
    Ucalowalam psiaki, dzieki :*
    Nie stresuj sie, badania na bank wyjda super :D

Aszka mam nadzieje :*

aszka lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• jamaica Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam za was kciuki dziewczynki :) u mnie oczekiwanie na okres i mysle ze niedlugo dostane bo tak mnie wysypalo diodami ze wstyd na ulice wyjsc :) miego weekendu zycze :)

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

jamaica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamaica wrote:
    trzymam za was kciuki dziewczynki :) u mnie oczekiwanie na okres i mysle ze niedlugo dostane bo tak mnie wysypalo diodami ze wstyd na ulice wyjsc :) miego weekendu zycze :)
    wzajemnie miłego :)

• catlady Znajoma

Wysłany: 12 lipca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, chciałabym dołączyć do wątku, też 35+ :) i starająca się po raz pierwszy... tak wyszło, miło się Was czyta i mam nadzieję na miłe towarzystwo i trochę informacji, pozdrawiam ciepło :)

MoBo lubi tę wiadomość

catlady

37l.
    AMH 3,76
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    catlady wrote:
    cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, chciałabym dołączyć do wątku, też 35+ :) i starająca się po raz pierwszy... tak wyszło, miło się Was czyta i mam nadzieję na miłe towarzystwo i trochę informacji, pozdrawiam ciepło :)
    czesc, a ile czasu juz sie starasz? Masz jakies badania? :)

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ