35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki :*
Dawno mnie tu nie było
Witam nowe kolezanki
Jot cieszem sie bardzooo ze juz zaczynasz działac :*
Milka ale czas leci 11tydzien zazdraszczam kochana ale to wiesz przecie :* a jak sie czujesz? troszke lepiej?
Aszka a Ty jak się czujesz?
MoBo widze ze juz ostro działasz w chałupce swojej nowej cudownej ale tez wolałabym ciaze niz chałupke remontować hehehe masz racje
Amelcia łojejciu jak ten czas leci, juz 6miechów łoł zagladałam tez do Ciebie i czytałam jeszcze raz gratuluję ale tym razem juz Kacperka :*
Catlady nie masz sie co martwic wiekiem swoim bo jestes młoda, ja jestem po 40-tce i nie usłyszłam ani razu ze jestem za stara tylko ze juz czas najwyzszy heheh i to ja mam mniejsze szanse niz Ty a wiekiem faceta to sie nie martw bo u nich wiek nie ma znaczenia a jezeli cos jest nie tak z wynikami ale to w kazdym wieku mozna miec.
Byłam na weselu w piatek, peknie az dech zapiera jak było. Wybawiłam sie ale nie za duzo po miałam ciezki tydzien w pracy i zajechana byłam jak stary rolnik, wiec o 12 juz nie miałam siły na nic.
Lore jeszcze chwilka i bedzie nic nie robic a jedynie smazyc sie na piaskuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 16:45
milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
catlady wrote:cześć , można pytać nie ma sprawy, cieszę się, że mam z kim pogadać ...
pozdrowionkamilka1, aszka, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki :*
Dawno mnie tu nie było
Witam nowe kolezanki
Jot cieszem sie bardzooo ze juz zaczynasz działac :*
Milka ale czas leci 11tydzien zazdraszczam kochana ale to wiesz przecie :* a jak sie czujesz? troszke lepiej?
Hej Kochana
A u mnie dobrze, dziękuję. Fizycznie coraz lepiej się czuję, chyba "najgorsze" za mną.Chociaż cieżko to nazwać w moim przypadku stanem błogosławionym, bo mam chyba wszystkie możliwe objawy, to wiecie, że jak się czeka na dziecko, to to naprawdę nie przeszkadza. Przed wczoraj mój mi pachniał świeżo złowionym karpiem, obraził się, jak mu to powiedziałam a wczoraj miałam kredę w ustach, wiecie taką ze szkoły, jakbym cały dzień przy tablicy stała w klasie i się nawdychała oparów z kredy. Ot, takie dziwne rzeczy
A psychicznie, najpierw człowiek się martwił zajściem w ciążę i brakiem zachodzenia, a teraz się martwi czy wszystko będzie w porządku. I weź tu człowieku znajdź czas na czystą radość nie okraszoną zmartwieniami!
Buziaki Maggie :-***aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:witam ja tez tu nowa jestem : )37 skoncze niedlugo staram sie pierwszy miesiac wczesniej po prostu nie chcialam wczoraj strasznie bolal mnie dol brzucha 18 powinnam dostac okres wiec mysle ze raczej dostane
pozdrowionka -
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:Hej Kochana
A u mnie dobrze, dziękuję. Fizycznie coraz lepiej się czuję, chyba "najgorsze" za mną.Chociaż cieżko to nazwać w moim przypadku stanem błogosławionym, bo mam chyba wszystkie możliwe objawy, to wiecie, że jak się czeka na dziecko, to to naprawdę nie przeszkadza. Przed wczoraj mój mi pachniał świeżo złowionym karpiem, obraził się, jak mu to powiedziałam a wczoraj miałam kredę w ustach, wiecie taką ze szkoły, jakbym cały dzień przy tablicy stała w klasie i się nawdychała oparów z kredy. Ot, takie dziwne rzeczy
A psychicznie, najpierw człowiek się martwił zajściem w ciążę i brakiem zachodzenia, a teraz się martwi czy wszystko będzie w porządku. I weź tu człowieku znajdź czas na czystą radość nie okraszoną zmartwieniami!
Buziaki Maggie :-***
Słonko mozesz mi oddać te wszystkie objawy i ja chętnie pozdycham zeby tylko miec to serduszko pod sercem wiem dobrze Cie rozumiem ze teraz sie martwisz czy jest ok wszystko ale musi byc i tak będzie ! wiec kochana moja zaraz ojawy przejda i bedziesz sie juz tyllko cieszyła rosnącym brzuszkiem i potem kopnięciamy pod żebro
Karp i kreda szkolna hmm niezłe masz smaki i wech pod noskiem hehehhehe takie tam małe wariactwa ciążowe, zazdraszczam :******milka1, dleyk, MoBo lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Pieprzone hormony!
Ja mam za krótkie ty zaś długie ....
Powodzenia w przyszłym
Normalnie cykle mam 24-26 dni max Teraz po owulacji brałam luteinę Chciałam ją skończyć jak najszybciej,bo wahania nastroju miałam straszne i ponoć byłam nie do zniesienia Temperaturka szła ładnie w górę - maiłam nadzieję... później pojawiło się coś - co mnie zaskoczyło - plamienie Ot myślę sobie - da Bóg implantacja zarodka Po plamieniach poszło wszystko max w dół I tutaj marne już szanse na ciążę - jeśli nie mam hasimoto a takie niskości No nic Dziewczyny - cieszę się że jakoś to się rozwiązało. najgorsze - ani ciąża, ani @ A tak, wiem przynajmniej, że startujemy od początku
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w nowym cyklu Trzymam kciuki za Was Kochane :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Lore Kochana, w sumie sie ciesze, bo okazalo sie dzisiaj, ze mam jakies robactwo w brzuchu i musze przez tydzien brac antybiotyki i jakies inne leki, wiec starania sa pod znakiem zapytania.
Przynajmniej dowiedzialam sie co jest przyczyna moich wzdec i gazow
Trzymam za Ciebie kciuki zeby jednak nie przyszla do Ciebie ta znienawidzona @ :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
A ja już bym chciała @ na początku w 3-4 dc bol krzyża i dwa dni leżenia w łóżku, od tamtej pory ten ostry ból przestał ale i tak caly czas boli do teraz, później kochane hsg, od ostatnich 4 dni boli mnie miesiaczkowo a to dopiero 17 dc, no kwa przecież się wykończyć idzie!!!
Moze mnie ta @ jakoś zresetuje -
She Wolf wrote:Lore Kochana, w sumie sie ciesze, bo okazalo sie dzisiaj, ze mam jakies robactwo w brzuchu i musze przez tydzien brac antybiotyki i jakies inne leki, wiec starania sa pod znakiem zapytania.
Przynajmniej dowiedzialam sie co jest przyczyna moich wzdec i gazow
Trzymam za Ciebie kciuki zeby jednak nie przyszla do Ciebie ta znienawidzona @ :*
Slonko co za robaki i jak je wykryłas? hmm cholerka skad te dziadostwa sie biora wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 08:16
-
She Wolf co za dziadostwo Ci się przyplątało:( Współczuję.
She Wolf lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Mobo Kochana, mam nadzieje, ze przejdzie Ci ten bol :* A do @ juz pewnie blisko i znowu bedziesz mogla zaczac dzialanie :*
Margaret, Ania, wlasnie nie wiem zapomnialam lekarki spytac co to konkretnie za dziadostwo bo pytalam czy moge sie starac itp. Rozmowa byla telefoniczna, wiec tez tak z zaskoczenia ciezko o wszystko zapytac
Wykryli mi je w kale, bo w srode i czwartek porobili mi badania
Zastanawiam sie tylko czy sie starac czy nie, bo skoncze brac leki jakos w 10dc, wiec teoretycznie jeszcze przed owu i nie wiem czy to bedzie bezpieczne i czy ryzykowac. Zobacze co to za leki i poczytam jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:19
MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Dziekusiam She
Co do robaków w przewodzie pokarmowym to ja mialam kiedyś jako nastolatka, nie trzeba było badań bo je było widać na kale ...bla
Czym mnie wyleczyli to kwaszona woda taka z ogórków bądź kapusty, robaczki tego nie lubialy a ja bardzo poczytaj se o tym na necie. I jeszcze kup olej kokosowy bo też super jest na to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:50
Margaret.Se, catlady, She Wolf, milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
AAaa Ja tez kiedys tez miałam takie robaki i to chyba od słodyczy tyle tego jadłam brrrr teraz jem mniej słodkosci, bo kiedys sniadanie a potem do wieczora słodycze. Ske ale Ty kochana chyba nie jadasz duzo słodyczy? cholerka a moze i one tez sa od czegos innego
Miłego dnia kobitki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 08:23
MoBo, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane :*
Mobo, u mnie w kale nic nie bylo widac golym okiem :p zreszta nawet nie pomyslalam ze to moze byc cos takiego.
Wlasnie czytalam o tym co jesc zeby sie ich pozbyc i musze wrocic do picia octu jablkowego i slyszalam o tym oleju kokosowym, musze sobie zamowic
Margaret no wlasnie slodyczy jem bardzo malo, ale jem baaaardzo duzo owocow, nie wiem czy to ma na to wolyw. W kazdym razie musze je troche ograniczyc chyba. Niedlugo nic nie bede mogla jesc
Lore na ciaze tez boli okresowo, wiec trzymam kciuki
Dzwonilam do szpitala zapisac sie na HSG I surprise! Nikt nie odbiera telefonu! Zostawilam wiadomosc, ciekawe czy ktos raczy oddzwonicmilka1, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Dzwonilam do szpitala zapisac sie na HSG I surprise! Nikt nie odbiera telefonu! Zostawilam wiadomosc, ciekawe czy ktos raczy oddzwonic
Zas te telefony! U mnie odbieraja a i tak nic nie zalatwiam
She Wolf, aszka lubią tę wiadomość