35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySol wrote:aszka czyli dobrze zrozumiałam lekarza, że następny cykl z clo super
ale pewnie w grudniu jeszcze inseminacji nie będzie, skoro po stymulowanym, jeśli wszystko będzie dobrze hsg, a potem inseminacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja też zaczynam starać sie o dziecko. Mam 37 lat (w styczniu 38) i mam juz dwoje dzieci. To byłoby moje trzecie ale z uwagi na to, że to było daaaawno temu cholernie się boję....hi hi. Byłam kontrolnie u lekarza, zaczęłam brać kwas foliowy ale jeszcze nie było takiego miesiaca żebyśmy kochali sie w ,,te" dni....Planujemy zacząć od marca 2015 i tak aż do skutku.....
-
Hej Jeni...ja mam 36 lat,trojka chlopakow,moja siostra w moim wieku urodzila dziewczynke (pierwsze dziecko,po tabl antykoncep.).Życze powodzenia!!!Uda sie na pewno a W jakim wieku masz dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 20:41
zazu23l
ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka, Tygrys gdzie robiłyście/robicie hsg prywatnie?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Chcę być AMH 2,01 to dobry wynik.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChce byc dobry wynik, w normie.
Ania ja jestem z Wawy bede robic w klinice niepołodnosci ale jeszcze nie teraz bo w mojej wymagaja posiewu z pochwy i cytologii, a to zrobie za kilka m-cy bo jestem teraz na stymulacji i juz nie chce przerywac. Takze maja napisane ze wykluczone wspolzycie iles tam dni, wiec tez odpada, skoro sie staram, dlatego jak bede miec przerwe od stymulki to wtedy zrobie. w Wawie kosztuje to 600-700 bez znieczulenia, ze znieczuleniem do tysiaca zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:no to granica normy, a testosteron badalas?
Maiła robione w sumie chyba wszystkie badania już - generalnie wszystko mam w normie, testosteron też. Trochę podwyższony poziom mam dhaes, ale z tymi wynikami dopiero pójdę do lekarza i zobaczę. Może będą potrzebne jakieś dodatkowe badania. Bo jak czytam o tym to mi nic nie pasuje do mojej sytuacji. -
nick nieaktualnyDziewczyny Drogie!
Chcę się pożegnać i podziękować za wszystko dobre słowa od Was ale też jednocześnie zapewnić o moich kciukach i dobrych myślach za Was. Tutaj na wątku i 30+ bo z wielka sympatią śledziłam oba wątki. W moim życiu potoczyło się tak trudno, że rozstałam się z mężczyzną. Choć to trudne... z drugiej strony mam przekonanie, że stało się tak najlepiej jak tylko mogło się stać. Aby przyszłość miała szansę być szczęśliwą. Wierzę, że będzie szczęśliwie.
Pozwólcie, że będę sobie od czasu do czasu podglądać co u Was dobrego Pozdrowienia ciepłe
Navi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrys wlasnie niby zeby sklasyfikowac PCOs ma byc testosteron i amh podwyzszone, ale masz w normie testo i w gornej granicy AMH wiec niby dobrze. Mnie diagnozwali na PCOS, ale testosteron tez mam w normie, brak obrazu w jajnikach ale teraz czekam na wynik amh, dopiero za 14 dni bedzie.
Navi przykro mi, ale moze tak i lepiej, chociaz pewnie Ci teraz trudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:07