35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga39 wrote:Hej Dziewczyny!
A ja już zapisałam się do kliniki. Termin pierwszej wizyty dopiero 30 grudnia:( Nie wiedziałam , że terminy takie odległe. No ale do 30-tego można odłożyć jeszcze troszkę kasy:) -
Odebrałam moje wyniki hormonów, wszystkie oprócz prolaktyny w normie. Ucieszyłam się, że FSH w normie, a tu prolaktyna, czyli jak nie urok to sr.....* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyAnia1602 wrote:Odebrałam moje wyniki hormonów, wszystkie oprócz prolaktyny w normie. Ucieszyłam się, że FSH w normie, a tu prolaktyna, czyli jak nie urok to sr.....
-
aszka robiłam samą, norma nie jest dużo przekroczona, ale jest. Wynik 28,1 przy normie do 23,3. Pewnie sama spadnie...* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
aszka wrote:hej, ale myslisz o in vitro czy tak na wizyte?
-
nick nieaktualnyAnia1602 wrote:aszka robiłam samą, norma nie jest dużo przekroczona, ale jest. Wynik 28,1 przy normie do 23,3. Pewnie sama spadnie...
Aga raczej powinien dobrze poprowadzic ja tez ide na wizyte do kliniki, sie okaze co mi powie.Aga39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Kobietki mam 30 d.c. i odrobinę "brudzę" Przypomnę, że czekam na okres, by zrobić badania. Mam nadzieję, że przyjdzie jutro, wtedy badania zrobię w piatek, a do lekarza na usg i z wynikami pójdę 5 d.c. Zaczynam się denerwować. Mąż zrobił badania wczoraj, ale nie kazałam mu odbierać by się niepotrzebnie nie denerwować, niech lekarz się wypowie, bo ja może niepotrzebnie sobie coś ubzduram i tylko będę sie martwić a tak lekarz na świeżo oceni sytuację.
Wracając do "brudzenia" to wychodzi mi z wykresu, że mam na pewno za krótką fazę lutealną (wychodziłoby, że jestem 10 dni po owulacji - sugestia lekarza że owulacja jeśli wystąpi, to około 19-21 dnia cyklu i tak mi wychodzi z wykresu)
No nic, czekam na ten okres i wtedy do dzieła....zacznę zapewne od stymulacji i monitoringu...o ile żołnieżyki męża będą w miare dobre, by przygotować się do inseminacji.
Pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 15:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
aszka ... hmm tak sobie własnie wczoraj myslałam, ale chyba nie, dziś już plamię więcej, ale coś się cholera nie chce się rozkręcić, temp. 36,6 więc na pewno @ przyjdzie... oby szybko bo jutro chcę te badania zrobić.
Shabeel ... tak wiem, ale teraz wyszła dokładnie tak jak ocenił lekarz robiąc mi usg w 8 d.c. stwierdził, że pęcherzyki małe, brak dominującego, ale że może coś z tego będzie między 19-21 d.c. Szczerze? to chyba zazwyczaj tak miałam a ja usilnie bardziej się starałam w środku cyklu skoro cykle 28-32 dniowe od około 4 lat (czyli po poprzednim leczeniu) Nie wiem czy dam radę umówić się na jutro już na wizytę i usg, by zacząć stymulację, lekarz napisał by to było najpóźniej 5 d.c. więc przypadnie w poniedziałek jak się @ rozkręci. Cholercia, zawsze jak przyszła to z wielkim hukiem a dziś od rana nie chce się rozbujać.... Wiem marudzę, ale kto jak kto jak nie Wy mnie zrozumiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySol umawiaj sie nie odpuszczaj :p
Ja po wizycie w klinice juz. Lekarz przejrzał badania, w sumie mamy ok. Umowilismy sie ze jeszcze jestem na stymulacji, pozniej 2 miesiace przerwy w tym badanie hsg i podejscie do inseminacji.Shabeel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Ja po wizycie w klinice juz. Lekarz przejrzał badania, w sumie mamy ok. Umowilismy sie ze jeszcze jestem na stymulacji, pozniej 2 miesiace przerwy w tym badanie hsg i podejscie do inseminacji.
No to już coś wiesz . Najważniejsze, że wyniki ok. A może się uda w międzyczasie przed iui - oby -
aszka jestem już umówiona i po badaniach...hmmm z tego co sama potrafię ocenic, nie są najlepsze, ale niech lekarz się wypowie. Męża badań nie odebrałam, bo muszę mieć upoważnienie
Shabeel Nie, teraz nie brałam nic na ovu, jestem umówiona na poniedziałek na wizytę. lekarz dziś zadzwonił tylko, że mam przyjść mimo że nie mam jeszcze wyników AMH Androstendionu i 17-oh-prg, żeby zacząć stymulację.... hmmm myśle że widział wyniki w komputerze, bo napisałam mu sms że nie mam wszystkich wyników i nie wiem czy wtedy przyjść na wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:47
-
Ja dzisiaj byłam na wizycie (właściwie to już wczoraj:)) 10 dc, pęcherzyk 17 mm. Kolejna wizyta w poniedziałek...* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualny