35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asana wrote:wg mnie dhea to wspaniała sprawa jak ma sie niskie dheas
jak ma sie wysokie to lepiej uważać bo istnieje ryzyko transformacji w łysiejącego, z tłustą i trądzikową cerą zarośniętego facia mówiącego barytonem z żeńskimi narządami płciowymi:D miodzio
Hahaha:) to juz tego nie kupie! Jak sobie wyobrazilam to wszystko brrrrrrAsana, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Uuuuuaaaa ale czytania, niuskow:)
Tez luknelam to miejsce co MoBo polecalas - rzeczywiscie pieknie tam!
Dziewczeta nie zazdroszcze takich tesciowych ale podziwiam za odwage w postawie!
She a czym sie bedziesz szprycowac ? A mialam Cie podpytac, leczysz sie, bierzesz cos w zwiazku ze staraniami?
She-rade to juz od dluzszego czasu daje bo w moim otoczeniu same pary z dziecmi...
Zycze nam wszystkim zeby sie udalo i zeby takie spotkania nie byly stresogenne!
MoBo, She Wolf, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
loret1 -
Loret, Mobo mi odstapila ziola o.Sroki, ale zaczynam kuracje dopiero po powrocie z urlopu.
Do tego mozesz zobaczyc pod moim wykresem jakie suplementy biore, tylko sie nie przestrasz, bo w tym miesiacu daje z grubej rury
Co do leczenia to jestem juz pacjentka kliniki nieplodnosci i czekam na HSG a potem w planie IUI, ale ze jestem w UK i lecze sie na fundusz to wszystko trwa juz od kwietnia i nic sie jeszcze nie ruszylo
Ja tez mam wszystkich znajomych z dziecmi i juz mnie te zloty dziecinne denerwuja, bo tylko my bez dzieci. A w grudniu sie zacznie, bo wtedy czworo ma urodziny w podobnym czasie i oczywiscie na wszystkich imprezach trzeba sie zameldowac. Najlepiej wyjechac na ten czasAsana, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
loret1 wrote:Hahaha:) to juz tego nie kupie! Jak sobie wyobrazilam to wszystko brrrrrr
Moze zbadj najpierw jego poziomMargaret.Se lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Loret, Mobo mi odstapila ziola o.Sroki, ale zaczynam kuracje dopiero po powrocie z urlopu.
Do tego mozesz zobaczyc pod moim wykresem jakie suplementy biore, tylko sie nie przestrasz, bo w tym miesiacu daje z grubej rury
Co do leczenia to jestem juz pacjentka kliniki nieplodnosci i czekam na HSG a potem w planie IUI, ale ze jestem w UK i lecze sie na fundusz to wszystko trwa juz od kwietnia i nic sie jeszcze nie ruszylo
Ja tez mam wszystkich znajomych z dziecmi i juz mnie te zloty dziecinne denerwuja, bo tylko my bez dzieci. A w grudniu sie zacznie, bo wtedy czworo ma urodziny w podobnym czasie i oczywiscie na wszystkich imprezach trzeba sie zameldowac. Najlepiej wyjechac na ten czas
Nie ojca sroki tylko Klimuszki!
Ja Ci tam nie chce produkowac 20stu pecherzykowShe Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLoret, właśnie o to chodzi, że jak masz niedobór to dobrze Ci zrobi, w klinikach inv zapisują to laskom w ciemno bo pomaga na jakość jajek, właśnie dlatego warto się zbadać a jak masz już sama nadmiar to lepiej nie zaczynać
ogólnie jeśli masz skłonność do łojotoku i na tym tle widzisz u siebie trądzik, wypadanie włosów, łupiez łojotokowy to lepiej nie zaczynać z tym koksemShe Wolf, aszka, Margaret.Se, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Aszka a ze wroce do tematu magnezu
Mam magne B6 ale sie konczy, kiedys bralam Laktomag B6 i wydawal mi sie lepszy wiec w polsce zakupilam teraz ten
Na roznych forach wyczytalam ze super bezpieczny ale nie bylam swiadoma jakis tam zwiazkow co t teraz unikamy Wiesz moze cos o nim?Asana, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Mobo jakie 20 jajec? O czym Ty mowisz?
Sorki, mi sie te ziola juz pierdziela w lepetynie.
Na forum poronienie.pl wyczytalam ze lekarz przepisal lasce Laktomag jako jedyny bezpieczny magnez dla ciezarnych, ale ze ona ma brac 8 tabsow dziennie to musiala sobie kupic to bez zawartosci B6Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:16
Asana, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka a ze wroce do tematu magnezu
Mam magne B6 ale sie konczy, kiedys bralam Laktomag B6 i wydawal mi sie lepszy wiec w polsce zakupilam teraz ten
Na roznych forach wyczytalam ze super bezpieczny ale nie bylam swiadoma jakis tam zwiazkow co t teraz unikamy Wiesz moze cos o nim?Asana, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Loret, Mobo mi odstapila ziola o.Sroki, ale zaczynam kuracje dopiero po powrocie z urlopu.
Ja tez mam wszystkich znajomych z dziecmi i juz mnie te zloty dziecinne denerwuja, bo tylko my bez dzieci. A w grudniu sie zacznie, bo wtedy czworo ma urodziny w podobnym czasie i oczywiscie na wszystkich imprezach trzeba sie zameldowac. Najlepiej wyjechac na ten czas
She- to jak z grubej rury juz dajesz to musi sie udac!
Ja bym wlazla na wykres luknac, to muszewie Cie tam wyszukac?
To super ze sie suplementujesz:)
No mi chodzi po glowie joga..
To rzeczywiscie mamy podobnie z towarzystwem ech
A sa niektorzy wtajemniczeni w Wasz problem? Bo ja np to czasami nie wiem juz co odpowiadac wszystkim co zagajaja a Wy kiedy, do roboty...bleh;)
Tez czytalam troche o tych ziolach i jakie jest Wasze zdanie? Pomagaja cosik!
She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Asana wrote:Loret, właśnie o to chodzi, że jak masz niedobór to dobrze Ci zrobi, w klinikach inv zapisują to laskom w ciemno bo pomaga na jakość jajek, właśnie dlatego warto się zbadać a jak masz już sama nadmiar to lepiej nie zaczynać
ogólnie jeśli masz skłonność do łojotoku i na tym tle widzisz u siebie trądzik, wypadanie włosów, łupiez łojotokowy to lepiej nie zaczynać z tym koksem
No nie mam nic z tych rzeczy, ani lojotoki, lupiezu...
Poczytalam troche o tym dhea i w sumie nie wyglada to zle
Zaczne sie faszerowac witaminami w sumie nie zaszkodza:)MoBo, Asana lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:She- to jak z grubej rury juz dajesz to musi sie udac!
Ja bym wlazla na wykres luknac, to muszewie Cie tam wyszukac?
To super ze sie suplementujesz:)
No mi chodzi po glowie joga..
To rzeczywiscie mamy podobnie z towarzystwem ech
A sa niektorzy wtajemniczeni w Wasz problem? Bo ja np to czasami nie wiem juz co odpowiadac wszystkim co zagajaja a Wy kiedy, do roboty...bleh;)
Tez czytalam troche o tych ziolach i jakie jest Wasze zdanie? Pomagaja cosik!
Kochana klikasz na moj avatar albo nick i pojawia Ci sie okienko. Tam jest 'biezacy wykres na tablicy: tak' Klikasz w 'tak' i bedziesz w moim swiecie
Mozesz w ten sposob ogladac wykres kazdej dziewczyny ktora ma go udostepnionego.
U mnie wszyscy najblizsi znajomi wiedza i raczej nie pytaja, pod tym wzgledem sa w pozadku. A jesli ktos sie pyta to odpowiadam ze sie staramy i jak bedzie to bedzie i to na ogol zamyka buzi delikwentowi
Tez troche cwiczylam joge, ale mi sie znudzilo jak wszystko Ale polecamAsana, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
To se wlazlam:)
No rzeczywiscie troche tego lykasz, a sama tak z siebie czy ktos Ci polecal:)
To i ja lece do apteki po swoje witaminki
She to dobrze ze masz takie podejscie i otwarcie mowisz co i jak w sumie rzeczywiscie to moze zamknc gebe... No ja troche alergicznie zaczelam reagowac na takie zaczepki...
Rozbawilas mnie z ta joga, nie chce sie powtarzac ale mam podobnie:) tez sie szybko nudze:p
She Wolf lubi tę wiadomość
loret1 -
Ja brałam DHEA na zalecenie dr, poziomu nigdy nie badałam, może powinnam... Tylko, że u mnie chyba pragnienie dziecka jest o wiele silniejsze niż np. ładna cera. Od zawsze miałam z nią problemy.
MoBo lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnybyłam u ginki, owu przewidywane w poniedziałek:D
mam dwa jajca po prawej jedno 14mm a drugie po lewej 13,5mm, trzymajta kciuki za moją 14-chę bo od tej strony mam lepszy ruraż
i dostałam encorton na zagnieżdżenie, zobaczymyJot, aszka, She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asana jajca jak ta lala To bedzie upijny weekend
Loret, nikt mi tego nie polecil, bo tu nie lecza nieplodnosci tylko od razu z grubej rury. Sama poszperalam, popytalam i biore
Ale musze troche zmodyfikowac ta liste, bo czuje sie jak lekoman, ja ktora nawet przeciwbolowych nie biore
Loret musze zobaczyc jak wygladasz, bo cos za duzo tych podobienstwAsana, loret1, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyAsana wrote:byłam u ginki, owu przewidywane w poniedziałek:D
mam dwa jajca po prawej jedno 14mm a drugie po lewej 13,5mm, trzymajta kciuki za moją 14-chę bo od tej strony mam lepszy ruraż
i dostałam encorton na zagnieżdżenie, zobaczymyAsana, MoBo lubią tę wiadomość