X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Aska wspolczuje troche, ja z tesciowa mam dobrze. Nie wtraca sie wcale mimo ze sa z moim blisko. Widze ja raz ma 2-3 miesiace i starczy :D

Mobo no wlasnie nie jestem pewna czy brac czy nie kolejny suplement. Boje sie ze to moglby byc blad labu i jeszcze sobie tym namieszam. Jak wroce z urlopu to zrobie jeszcze raz te badania.

A i tak bedzie najlepiej :)

She Wolf, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    No co Ty Lore, ja mojej powiedziałam, że moja noga w jej domu nigdy nie postanie i od roku się tego trzymam :-)
    no i pewnie nie ma co sie z takimi meczyc, ja mam teraz luz i blues. :D

milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temat rzeka - moja chciała mnie sobie podporządkować i najlepiej jakbyśmy siedzieli u nich co niedziela na obiadkach i wszędzie razem chodzili. Jak dorwała mój nr telefonu to wydzwaniała po kilka razy dziennie, więc przestałam odbierać. Zobaczyła, że stawiam granice, to zaczęła być o mojego zazdrosna, że jej synka zabieram, a jemu po psyche zaczęła jeździć, że teraz to ona go w ogóle nie widzi. A mój sobie jeździ do nich kiedy tylko ma na to ochotę, bo mu niczego nie zakazuje, zwyczajnie nie chce mu się często, bo jest zmęczony. Bardziej zagłębiać się nie będę, bo szkoda słów ;-)

aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    moj mąż ma starszą siostre pod 40

masakra, dziewczyna by jeszcze mogła sobie życie ułozyć, współczuję i jej i Tobie

aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, no to masz właśnie wysoki testo z tego co widzę, pod górną granicą

• MoBo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asana wrote:
    She, no to masz właśnie wysoki testo z tego co widzę, pod górną granicą

Te z pazdziernika 2014 wygladaja ok. Ale ona tez zrobila jakos miesiac badz dwa temu temu i byl nizej normy.
    Dobrze pamietam She?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:45

She Wolf lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wy jedziecie do Pizzy?

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She jak bedziecie w Pisa to koniecznie odwiedzic Cinque-Terre,
    wrzuc w googla - to sa malownicze miejscowosci nas samym morzem.
    Specificzne bo budynki pomalowane sa bardzo kolorowo, no slicznie.
    Nie ma tam ruchu samochodowego ale mozna pociagiem zwiedzic wszystkie miejscowosci.

Masz tu
    http://www.nomadtravellers.com/backpacking/99-hiking/161-hiking-cinque-terre-and-its-rural-side

She Wolf, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie dhea to wspaniała sprawa jak ma sie niskie dheas
    jak ma sie wysokie to lepiej uważać bo istnieje ryzyko transformacji w łysiejącego, z tłustą i trądzikową cerą zarośniętego facia mówiącego barytonem z żeńskimi narządami płciowymi:D miodzio

She Wolf, MoBo, aszka, Jot lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Mobo masz racje, w czerwcu testosteron ponizej normy :(

Tak pierwszy tydzien bedziemy kolo Pizy. Dzieki za link, zaraz poogladam. Tylko ciekawe czy mozna z psami do pociagu sie wladowac? Bo boje sie je zostawiac same w obcym domu :P

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asana wrote:
    masakra, dziewczyna by jeszcze mogła sobie życie ułozyć, współczuję i jej i Tobie
    ja to mam swoje zycie, a ona nie. Z nia nikt nie wytrzyma, a dziewczyna jest ładna, madra tylko wychowana ze jej sie wszystko nalezy. A niestety z takimi ludzmi w ogole ciezka wytrzymac, faceci tez od takich uciekaja bo nikt nie wytrzyma, zeby sie całkiem podporzadkowac drugiej osobie.

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asana wrote:
    wg mnie dhea to wspaniała sprawa jak ma sie niskie dheas
    jak ma sie wysokie to lepiej uważać bo istnieje ryzyko transformacji w łysiejącego, z tłustą i trądzikową cerą zarośniętego facia mówiącego barytonem z żeńskimi narządami płciowymi:D miodzio
    :D :D :D

Asana lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Tak Mobo masz racje, w czerwcu testosteron ponizej normy :(

Tak pierwszy tydzien bedziemy kolo Pizy. Dzieki za link, zaraz poogladam. Tylko ciekawe czy mozna z psami do pociagu sie wladowac? Bo boje sie je zostawiac same w obcym domu :P

Wiesz chyba pamietam ludzi z psami. Gdzies musialabys popatrzec. Jak bedziecie tam tydzien to super :)
    Zobacz sobie na zdjecia jak wpiszesz w wyszukiwarce Cinque-Terre, pieknie

aszka, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Wam, jedna do Włoch druga na Majorke :) bedziecie balowac i balowac :D

Asana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka, Tobie też fajnie, niektóre oddałyby wycieczkę na Księżyc za Twoją 9miesięczną przygodę:)

She Wolf, MoBo, aszka, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo dla mnie to jest fenomen jak Ci ludzie sie tam pobudowali na tych skalach no i co tam nie ma przyplywow? Ja bym sie bala, ale pieknie jest, na pewno sprobujemy sie tam jakos dostac.
    Aaaa wasnie przyszla paczka od Ciebei, a ja sie zastanawiam, co ja znowu nazamawialam, ze nawet nie pamietam hahah! Ale wiesz co, musze Ci za to zaplacic. To za duzo, zeby tak za darmo przyjac. Ja myslalam, ze to bedzie tylko woreczek ziol, a nie tyle torebek nawet nie otwarych. No i jak to zmieszac musisz mi powiedziec :D Dziekuje Ci Kochana :*

Aszka, Asana ma racje, ja bym zrezygnowala z wycieczki gdybym miala wybor :P Zreszta kto Ci broni? Mozesz miec i to i to :D

Asana, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asana wrote:
    Aszka, Tobie też fajnie, niektóre oddałyby wycieczkę na Księżyc za Twoją 9miesięczną przygodę:)

Wlasnie, dobrze powiedziane!

aszka, She Wolf, Asana, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Mobo dla mnie to jest fenomen jak Ci ludzie sie tam pobudowali na tych skalach no i co tam nie ma przyplywow? Ja bym sie bala, ale pieknie jest, na pewno sprobujemy sie tam jakos dostac.
    Aaaa wasnie przyszla paczka od Ciebei, a ja sie zastanawiam, co ja znowu nazamawialam, ze nawet nie pamietam hahah! Ale wiesz co, musze Ci za to zaplacic. To za duzo, zeby tak za darmo przyjac. Ja myslalam, ze to bedzie tylko woreczek ziol, a nie tyle torebek nawet nie otwarych. No i jak to zmieszac musisz mi powiedziec :D Dziekuje Ci Kochana :*

Aszka, Asana ma racje, ja bym zrezygnowala z wycieczki gdybym miala wybor :P Zreszta kto Ci broni? Mozesz miec i to i to :D

Jedz jedz ladnie tam :)

To ja sie dziwie ze Ci sie udalo rozpakowac moja paczuszke bo tasmy tam poszlo sporo :P
    Kasy nie potrzebuje, niech bedzie na bilety pociagiem dla psow :P

She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Sama nie pojade, a maz juz po urlopie.

Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo no wez nie badz taka :( To nie wypada :(

17 cs <3 2.11.2019

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ