35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Aska wspolczuje troche, ja z tesciowa mam dobrze. Nie wtraca sie wcale mimo ze sa z moim blisko. Widze ja raz ma 2-3 miesiace i starczy
Mobo no wlasnie nie jestem pewna czy brac czy nie kolejny suplement. Boje sie ze to moglby byc blad labu i jeszcze sobie tym namieszam. Jak wroce z urlopu to zrobie jeszcze raz te badania.
A i tak bedzie najlepiejShe Wolf, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytemat rzeka - moja chciała mnie sobie podporządkować i najlepiej jakbyśmy siedzieli u nich co niedziela na obiadkach i wszędzie razem chodzili. Jak dorwała mój nr telefonu to wydzwaniała po kilka razy dziennie, więc przestałam odbierać. Zobaczyła, że stawiam granice, to zaczęła być o mojego zazdrosna, że jej synka zabieram, a jemu po psyche zaczęła jeździć, że teraz to ona go w ogóle nie widzi. A mój sobie jeździ do nich kiedy tylko ma na to ochotę, bo mu niczego nie zakazuje, zwyczajnie nie chce mu się często, bo jest zmęczony. Bardziej zagłębiać się nie będę, bo szkoda słów
aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana wrote:She, no to masz właśnie wysoki testo z tego co widzę, pod górną granicą
Te z pazdziernika 2014 wygladaja ok. Ale ona tez zrobila jakos miesiac badz dwa temu temu i byl nizej normy.
Dobrze pamietam She?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:45
She Wolf lubi tę wiadomość
-
She jak bedziecie w Pisa to koniecznie odwiedzic Cinque-Terre,
wrzuc w googla - to sa malownicze miejscowosci nas samym morzem.
Specificzne bo budynki pomalowane sa bardzo kolorowo, no slicznie.
Nie ma tam ruchu samochodowego ale mozna pociagiem zwiedzic wszystkie miejscowosci.
Masz tu
http://www.nomadtravellers.com/backpacking/99-hiking/161-hiking-cinque-terre-and-its-rural-sideShe Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywg mnie dhea to wspaniała sprawa jak ma sie niskie dheas
jak ma sie wysokie to lepiej uważać bo istnieje ryzyko transformacji w łysiejącego, z tłustą i trądzikową cerą zarośniętego facia mówiącego barytonem z żeńskimi narządami płciowymi:D miodzioShe Wolf, MoBo, aszka, Jot lubią tę wiadomość
-
Tak Mobo masz racje, w czerwcu testosteron ponizej normy
Tak pierwszy tydzien bedziemy kolo Pizy. Dzieki za link, zaraz poogladam. Tylko ciekawe czy mozna z psami do pociagu sie wladowac? Bo boje sie je zostawiac same w obcym domu25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyAsana wrote:masakra, dziewczyna by jeszcze mogła sobie życie ułozyć, współczuję i jej i Tobie
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsana wrote:wg mnie dhea to wspaniała sprawa jak ma sie niskie dheas
jak ma sie wysokie to lepiej uważać bo istnieje ryzyko transformacji w łysiejącego, z tłustą i trądzikową cerą zarośniętego facia mówiącego barytonem z żeńskimi narządami płciowymi:D miodzioAsana lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Tak Mobo masz racje, w czerwcu testosteron ponizej normy
Tak pierwszy tydzien bedziemy kolo Pizy. Dzieki za link, zaraz poogladam. Tylko ciekawe czy mozna z psami do pociagu sie wladowac? Bo boje sie je zostawiac same w obcym domu
Wiesz chyba pamietam ludzi z psami. Gdzies musialabys popatrzec. Jak bedziecie tam tydzien to super
Zobacz sobie na zdjecia jak wpiszesz w wyszukiwarce Cinque-Terre, pieknieaszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mobo dla mnie to jest fenomen jak Ci ludzie sie tam pobudowali na tych skalach no i co tam nie ma przyplywow? Ja bym sie bala, ale pieknie jest, na pewno sprobujemy sie tam jakos dostac.
Aaaa wasnie przyszla paczka od Ciebei, a ja sie zastanawiam, co ja znowu nazamawialam, ze nawet nie pamietam hahah! Ale wiesz co, musze Ci za to zaplacic. To za duzo, zeby tak za darmo przyjac. Ja myslalam, ze to bedzie tylko woreczek ziol, a nie tyle torebek nawet nie otwarych. No i jak to zmieszac musisz mi powiedziec Dziekuje Ci Kochana :*
Aszka, Asana ma racje, ja bym zrezygnowala z wycieczki gdybym miala wybor Zreszta kto Ci broni? Mozesz miec i to i toAsana, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Mobo dla mnie to jest fenomen jak Ci ludzie sie tam pobudowali na tych skalach no i co tam nie ma przyplywow? Ja bym sie bala, ale pieknie jest, na pewno sprobujemy sie tam jakos dostac.
Aaaa wasnie przyszla paczka od Ciebei, a ja sie zastanawiam, co ja znowu nazamawialam, ze nawet nie pamietam hahah! Ale wiesz co, musze Ci za to zaplacic. To za duzo, zeby tak za darmo przyjac. Ja myslalam, ze to bedzie tylko woreczek ziol, a nie tyle torebek nawet nie otwarych. No i jak to zmieszac musisz mi powiedziec Dziekuje Ci Kochana :*
Aszka, Asana ma racje, ja bym zrezygnowala z wycieczki gdybym miala wybor Zreszta kto Ci broni? Mozesz miec i to i to
Jedz jedz ladnie tam
To ja sie dziwie ze Ci sie udalo rozpakowac moja paczuszke bo tasmy tam poszlo sporo
Kasy nie potrzebuje, niech bedzie na bilety pociagiem dla psow
She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mobo no wez nie badz taka To nie wypada25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty