35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asan to powodzenia! Fajnie ze cos Ci dala na zagniezdzenie
Ania trzymam kciuki zeby sie udalo!
Ja po prostu zaczynam wchodzic w ten etap, ktory wiekszosc z Was przechodzila czy jest w trakcie... Jestem troche oszolomiona iloscia lekow o ktorych po raz pierwszy tu uslyszalam, suplementow do lykania itp... Ale poczytalam o tym dhea i nie jest mi juz taki straszny;)
Spokojnej i przespanej nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:19
Asana, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnydziękuję pięknie za kciuki
większość tych supli co bierzemy zaszkodzić nie zaszkodzi a czy pomoże, któż to wie
osobiście to ja w każdym cyklu staram się coś zmienić, a nóż widelec zaskoczy
może to jak z tamą na wodzie, w końcu coś przeważy i zacznie źreć, nie?MoBo lubi tę wiadomość
-
Asana wrote:Jotka, a Ty już ekspertka jesteś a nie masz tu nic ani awatara ani wykresu?
Asana, bo ja ekspertka w innych dziedzinach jestemAsana, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
Asana w takim razie trzymamy z całych sił
aszka, Asana lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Zrób test! Dodaj zdjęcie! Jak Wy mną rozporządzacie...
MoBo, She Wolf, Asana, aszka, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki :*
Jak wy sie rozpisujecie jak mnie nie ma, w pracy zdaze tylko przeczytac i tez nie wszystko co piszecie a jak mam wolne i jestem czesto to cisza jak makiem zasial. Nie lubicie mnie i dlatego.
Jot super bajzelkowy image na wlosach
MoBo wywal ten magnez i nie truj malenstwa.
She jak samopoczucie?
Milka i Aszka jak sie czujecie?
Pozdrowionka dziewczynki i milego dnia a ja lece do pracy znowu.Asana, aszka, She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam w ten piękny weekendzik
Jotka, no widzisz, od razu inna dziewczyna W nagrode przesyłam Ci na ten cykl
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3af27cb1372f.jpg
żebyś nie mówiła że na darmo to wszystko:)
hm a jak na moim rozpuszczalnym magnezie "F-MAG B6" jest napisane że zawiera cytrynian magnezu i B6 w postaci proszku bez żadnych dodatków to też squbaniec ma to śwyństwo na f?
MoBo tak mam stymulacje, ale chyba to ostatni raz bo moje cykle po lekach tak się skróciły że mam owulacje zanim się na dobre skończy krwawienie i lekarka mowi że to źle bo zarodek nie ma jak sie zagnieździć.
dzisiaj mam 8dc a jeszcze mam plamienie a tu juz jaja dorastają a endo już mam trójlinijne 8,3mm
zawsze szybko mi sie ten okres kończył a teraz rozjeżdza mi sie to jak u pijanego na łyżwach, główny podejrzany to bromergon, no nic musze poczytać o co kaman bo tak być nie może
dzieki za kciuki:D w poniedziałek ide po pregnyl:)aszka, She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki :*
Jak wy sie rozpisujecie jak mnie nie ma, w pracy zdaze tylko przeczytac i tez nie wszystko co piszecie a jak mam wolne i jestem czesto to cisza jak makiem zasial. Nie lubicie mnie i dlatego.
Jot super bajzelkowy image na wlosach
MoBo wywal ten magnez i nie truj malenstwa.
She jak samopoczucie?
Milka i Aszka jak sie czujecie?
Pozdrowionka dziewczynki i milego dnia a ja lece do pracy znowu.
cześć dziewczyny
Ja dziś spędziłam dzień u koleżanki, w 7 mies ciązy jest i tak sobie pogadałysmy. Dziś pogoda świetna ani upał, ani zimno to przy okazji poszłyśmy na spacer. U mnie dziś samopoczucie dobre bo ostatnio średnie bo brzuch bolał, teraz troche odpuściło.
Margaret a Ty chyba wizytujesz w poniedziałek? Daj znac co i jak po wizycie
Asana na stronie prodecenta tego magnezu napisane zeby sprawdzic skład bo niektore te produkty zawieraja substancje f. Z tym magnezem to ogolnie jest tak ze to jest nikła wartosc f. ale wiadomo w ciazy lepiej unikac. Endo to masz ładne.
She Wolf, MoBo, Asana, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
-
Jot jaki fryz
Margaret lubimy Cie Idz na zwolnienie to bedziesz miala czas pisac.
Ja jestem przeziebiona na maksa, nie moglam spac, a potem odsypialam do 12 Jedyne pocieszenie ze jak organizm oslabiony to moje i fasola sie w koncu zagniezdzi
Asana najwazniejsze ze endo ladne, jajka moga juz pekac Ja to mialam takie sobie 7,5 - 8 okolo owulki, wiec Twoje jest ladne
Aszka super ze juz Ci lepiejMoBo, Asana, aszka, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyaszka wrote:Asana na stronie prodecenta tego magnezu napisane zeby sprawdzic skład bo niektore te produkty zawieraja substancje f. Z tym magnezem to ogolnie jest tak ze to jest nikła wartosc f. ale wiadomo w ciazy lepiej unikac. Endo to masz ładne.
dzięki, Aszka, sprawdzę, jeśli mi sie kiedykolwiek uda zajść to kupie ten magnez co piszecie.
co do endo, to ja sie nie znam ale jak plamię, to znaczy że ono się jeszcze łuszczy to ja nie rozumiem jak ono może być już trójlinijne czyli dojrzałe, coś mam napieprzone, czuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsana wrote:dzięki, Aszka, sprawdzę, jeśli mi sie kiedykolwiek uda zajść to kupie ten magnez co piszecie.
co do endo, to ja sie nie znam ale jak plamię, to znaczy że ono się jeszcze łuszczy to ja nie rozumiem jak ono może być już trójlinijne czyli dojrzałe, coś mam napieprzone, czujęAsana, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny