35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1602 wrote:aszka gratuluję córeczki:) Też bym chciała... Ale u mnie będzie znowu klapa:( Nic nie czuję
Ja tez nic nie czulam i bylam pewna ze znowu eredna przylezie a jednak ... nie udalo sie wredocie przyjscmilka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo a ja w każdej ciąży kilka dni przed testowaniem czułam już w piersiach. We wtorek, ale biorę dupka, więc może nie przyjść planowo.
Asana, Jot, Margaret.Se lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
MoBo w morde ja to padam po pracy jak nigdy. Na nic nie mam sily. Zazdraszczam energii
MoBo, aszka, Asana, milka1 lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:MoBo a ja w każdej ciąży kilka dni przed testowaniem czułam już w piersiach. We wtorek, ale biorę dupka, więc może nie przyjść planowo.
Moje cycki mi nigdy nic nie mówią.
A oby było inaczej tym razem. Pokciukamy tu do wtoreczku
Asana, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsana wrote:nie no, Aszka, i reszta cięzarówek no bez jaj, ja rozumiem pierwszy, drugi miesiąc, ale już siurki i cipki widać a wy dalej suwaczków nie wstawiacie i się tajniaczycie, nie róbcie sobie żartów
Asana, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hoi dziewczynki
Żebyście nie myślał, że u mnie tak kolorowo to na przykład dzisiaj nie mam ochoty na nic i mało mojemu głowy nie urwałam za nie wiem co już
U nas upał, że ciężko wytrzymac!
Asana jasne ze kota wina, pasibrzuch jedenAsana, aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAszka, gratulacje! Super, że już wiesz. Ja jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość dzidzia już wie, czy chłopak, czy dziewczynka, tylko rodzice jeszcze nie
Margaret - ale masz sny. Ja czekam bo mają się podobno zacząć mega sny erotyczne, ale nic mi się nie śni, za to mój zaczął mieć takie sny o zabarwieniu erotycznym.
Kurczę MoBoo, ale motorek,ze mnie teraz żadna gospodyni domowa, nie mam na nic ochoty, kompletnie
Asana - heh, dzisiaj też stwierdziliśmy, ze naszego trzeba odchudzić, bo biedak ma taką dupę ciężką, że nie dał rady na krzesło skoczyć. On nadal myśli, że lekki jak sarenka i ciągle z czegoś spada
miłego wieczoru dziewczynyaszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka niedługo i Ty sie dowiesz , moj gin do którego chodze sam mnie zaprosił wiec nawet nie wypadało odmówic jak zadzownił. Fajny facet sam miał invitro bo niestety ale tak wyszło i trzyma ze mna sztame w ramach solidarnosci. I cenowo tez mnie zaskoczył bo wział 100 zł a babce przede mną zasunał 290 zł, a wybadał przy okazji bo i ręcznie, wziernikiem i dwa usg
Kociski tak mają, że sa grube mój nie dość że gruby to i sporawyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 21:26
milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka . Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko .
Jak widać, jeden i drugi robi to beznadziejnie
Margaret.Se, co Ty musisz mieć w głowie że masz takie sny
Dziewczynki, musimy kiedyś zrobić sobie wspólny zjazdMoBo, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą