35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko Aszka wiem o co kaman. Tu tez trzeba se szpital wybrac i tez dziewczyny patrza na to czy dany lekarz tam pracuje.
Aaaa propo porodow to ja sie ostro zstanawiam nad cesarka po moich przezyciach podczas hsg i magicznych slowach lekarza 'pani ma bardzo ciasne ujscie szyjki i jest ona jeszcze wygieta' skoro cienkiego wezyka nie mogli zapchac to jak ja wypcham glowe ?!
tu moge se wybrac co chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:02
Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
-
Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przefaksowali wyniki oryginały musze odebrac przy okazji
Betka 43644 mIU/ml 8 tydzien i 1dzien, wiec jest ok
progesteron super bo 42,980 ng/ml lutka działa jak trza
Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:35
MoBo, aszka, chruszczow, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przesłali wyniki oryginały musze odebrac przy okazji
Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipa
Tylko sie nie strachaj tym estriadolem, sprawdz czy jednostki sa takie same!
Betka pikna Jutro wizyta ale Ci super!!
aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Spoko Aszka wiem o co kaman. Tu tez trzeba se szpital wybrac i tez dziewczyny patrza na to czy dany lekarz tam pracuje.
Aaaa propo porodow to ja sie ostro zstanawiam nad cesarka po moich przezyciach podczas hsg i magicznych slowach lekarza 'pani ma bardzo ciasne ujscie szyjki i jest ona jeszcze wygieta' skoro cienkiego wezyka nie mogli zapchac to jak ja wypcham glowe ?!
tu moge se wybrac co chce.MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przefaksowali wyniki oryginały musze odebrac przy okazji
Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipaMoBo lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:super beta, to teraz bedzie jutro.
Tak dziwczynki betka ok a jutro musi byc piekne
No stracham sie tym esradiolem ze cos nie tak ehhh
Ja tez nie raz myslałam o cc, nawet jak jeszcze nie byłam w ciazy. Mam słabe serce i czasami rózne akcje, wiec nie wie czy naturlanie dam rade w ogóleMoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie
-
Margaret.Se wrote:Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przefaksowali wyniki oryginały musze odebrac przy okazji
Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipa
podałam dzisiejszy dzien ciazy a bete robiłam w 7tyg i 5 dniu -
Margaret.Se wrote:Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie
Jak to k.... wez ten kalendarz wyp.... i nie sluchaj do jutra!aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:podałam dzisiejszy dzien ciazy a bete robiłam w 7tyg i 5 dniu
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Tak dziwczynki betka ok a jutro musi byc piekne
No stracham sie tym esradiolem ze cos nie tak ehhh
Ja tez nie raz myslałam o cc, nawet jak jeszcze nie byłam w ciazy. Mam słabe serce i czasami rózne akcje, wiec nie wie czy naturlanie dam rade w ogóleMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:nie wiem gdzie Ty wpisujesz, ale masz wynik bardzo dobry normy dla 7-8 tydz-7,660 -229,00 a Ty masz 43.644 czyli bardzo dobry.
Wpisalam w nasz dziennik/wykres na bellybestfriend. Mi N. kazal zrobic wiec jakis ma tego powod.tez jak patrze na wyniki ze jest ok. N kazal mi juz darowac sobie wpisywanie na tych stronach i prowadzenie tych wykresow, moze ma racje. glowa juz mi peka ehhhh zwariuje do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:10
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Wpisalam w nasz dziennik/wykres na bellybestfriend. Mi N. kazal zrobic wiec jakis ma tego powod.tez jak patrze na wyniki ze jest ok. N kazal mi juz darowac sobie wpisywanie na tych stronach i prowadzenie tych wykresow, moze ma racje. glowa juz mi peka ehhhh zwariuje do jutra
-
Hej dziewczynki
Nadrobić zaległości po 2 dniach nie jest łatwo
Ciążóweczki moje dbajcie o siebie a staraczki niech się bez presji starają
Mnie ginu powiedział, że to, że tak bardzo chcę może robić blokadę Więc się odblokowałam, zobaczymy, skupiam się teraz na tym, żeby przekonać mojego Lubego do wycieczki do USC szczególnie, że dziś siostra błysła mi diamentem po oczach, a ja nie lubię być gorsza hahahahaszka, MoBo, milka1, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie
A co ja Ci mówiłam!!! Po co wpisuje i się denerwuje! A jak kilogram schudniesz a nie przytyjesz to też Co napisze, że już powinnaś mieć 2 kg więcej, więc coś nie tak?
Maggie - nie dodawaj sobie stresów, bo Ci kopa w d... zasadzę!aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:Hej dziewczynki
Nadrobić zaległości po 2 dniach nie jest łatwo
Ciążóweczki moje dbajcie o siebie a staraczki niech się bez presji starają
Mnie ginu powiedział, że to, że tak bardzo chcę może robić blokadę Więc się odblokowałam, zobaczymy, skupiam się teraz na tym, żeby przekonać mojego Lubego do wycieczki do USC szczególnie, że dziś siostra błysła mi diamentem po oczach, a ja nie lubię być gorsza hahahahMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Margaret wez przestan sie dolowac i przestanta czytac te internety i sie negatywnie nakrecac!
Ja mam dzis znowu jakiegos dola. Zreszta juz od kilku dni. Z moim sie ciagle klocimy, do tego choroba sie zadomowila i jest mi sle i jestem wkurwona na caly swiatMargaret.Se lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf, z mojego doświadczenia radzę doła zdusić w zarodku i nie pozwolić się mu rozwinąć ! Jak tylko go poczujesz powiedz głośno "STOP!", i pomyśl o czymś miłym i optymistycznym, negatywne myśli i emocje należy natychmiast zagłuszyć w takiej sytuacji. No chyba że dół ma czemuś służyć...
Margaret...proszę tutaj nas czytać, i jak sama pisałaś nie szwędać się w inne miejscaShe Wolf, Lore, MoBo, Margaret.Se, loret1 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot niczemu to nie sluzy. Mysle ze po czesci jest winna choroba, w wiekszej czesci moj luby ktory wkurwia mnie niesamowicie. Pogoda jest ciagle do dupy, wiec nie mam jakos z czego sie cieszyc. Do tego za 2 tyg koniec semestru, wiec stres, duzo nauki itp. Wiec trudno mi z tym wszystkim dojsc do ladu
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty