X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Aszka wiem o co kaman. Tu tez trzeba se szpital wybrac i tez dziewczyny patrza na to czy dany lekarz tam pracuje.
    Aaaa propo porodow to ja sie ostro zstanawiam nad cesarka po moich przezyciach podczas hsg i magicznych slowach lekarza 'pani ma bardzo ciasne ujscie szyjki i jest ona jeszcze wygieta' O.o skoro cienkiego wezyka nie mogli zapchac to jak ja wypcham glowe :P ?!
    tu moge se wybrac co chce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:02

Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie ;) nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przefaksowali wyniki :) oryginały musze odebrac przy okazji
    Betka 43644 mIU/ml 8 tydzien i 1dzien, wiec jest ok :)
    progesteron super bo 42,980 ng/ml lutka działa jak trza :D
    Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipa :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:35

MoBo, aszka, chruszczow, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie ;) nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przesłali wyniki :) oryginały musze odebrac przy okazji
    Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipa :(

Tylko sie nie strachaj tym estriadolem, sprawdz czy jednostki sa takie same!

Betka pikna :) Jutro wizyta ale Ci super!!

aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Spoko Aszka wiem o co kaman. Tu tez trzeba se szpital wybrac i tez dziewczyny patrza na to czy dany lekarz tam pracuje.
    Aaaa propo porodow to ja sie ostro zstanawiam nad cesarka po moich przezyciach podczas hsg i magicznych slowach lekarza 'pani ma bardzo ciasne ujscie szyjki i jest ona jeszcze wygieta' O.o skoro cienkiego wezyka nie mogli zapchac to jak ja wypcham glowe :P ?!
    tu moge se wybrac co chce.
    ja na pewno bede sie umawiac na cc. NIe wyobrazam sobie rodzic 20 h.

MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie ;) nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przefaksowali wyniki :) oryginały musze odebrac przy okazji
    super beta, to teraz bedzie <3 jutro.

MoBo lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    super beta, to teraz bedzie <3 jutro.

Tak dziwczynki betka ok a jutro musi byc piekne <3 :D
    No stracham sie tym esradiolem ze cos nie tak ehhh

Ja tez nie raz myslałam o cc, nawet jak jeszcze nie byłam w ciazy. Mam słabe serce i czasami rózne akcje, wiec nie wie czy naturlanie dam rade w ogóle

MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:

podałam dzisiejszy dzien ciazy a bete robiłam w 7tyg i 5 dniu

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie

Jak to k.... wez ten kalendarz wyp.... i nie sluchaj do jutra!

aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    nie wiem gdzie Ty wpisujesz, ale masz wynik bardzo dobry normy dla 7-8 tydz-7,660 -229,00 a Ty masz 43.644 czyli bardzo dobry.

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    podałam dzisiejszy dzien ciazy a bete robiłam w 7tyg i 5 dniu
    jezeli chcesz przyrost to musi byc data z dwóch dni wczesniej i dwa dni po czyli 48 godzin. Inaczej to sie nie sprawdzi, bo oczywiscie ze Ci poda zły wynik i zły komunikat. Zreszta po 6 tys juz sie przyrostów nie sprawdza, bo nie ma sensu, tylko sie chodzi na usg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Tak dziwczynki betka ok a jutro musi byc piekne <3 :D
    No stracham sie tym esradiolem ze cos nie tak ehhh

Ja tez nie raz myslałam o cc, nawet jak jeszcze nie byłam w ciazy. Mam słabe serce i czasami rózne akcje, wiec nie wie czy naturlanie dam rade w ogóle
    a podwyzszony estradiol napisali ze w ciazy normalne, wiec tez ok.

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    nie wiem gdzie Ty wpisujesz, ale masz wynik bardzo dobry normy dla 7-8 tydz-7,660 -229,00 a Ty masz 43.644 czyli bardzo dobry.

Wpisalam w nasz dziennik/wykres na bellybestfriend. Mi N. kazal zrobic wiec jakis ma tego powod.tez jak patrze na wyniki ze jest ok. N kazal mi juz darowac sobie wpisywanie na tych stronach i prowadzenie tych wykresow, moze ma racje. glowa juz mi peka ehhhh zwariuje do jutra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:10

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Wpisalam w nasz dziennik/wykres na bellybestfriend. Mi N. kazal zrobic wiec jakis ma tego powod.tez jak patrze na wyniki ze jest ok. N kazal mi juz darowac sobie wpisywanie na tych stronach i prowadzenie tych wykresow, moze ma racje. glowa juz mi peka ehhhh zwariuje do jutra
    no i juz bety nie wpisuj, bo na 1000% masz dobra.

• Lore Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;)

Nadrobić zaległości po 2 dniach nie jest łatwo :)

Ciążóweczki moje dbajcie o siebie a staraczki niech się bez presji starają :D

Mnie ginu powiedział, że to, że tak bardzo chcę może robić blokadę :) Więc się odblokowałam, zobaczymy, skupiam się teraz na tym, żeby przekonać mojego Lubego do wycieczki do USC :D szczególnie, że dziś siostra błysła mi diamentem po oczach, a ja nie lubię być gorsza hahahah :D

aszka, MoBo, milka1, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:

A co ja Ci mówiłam!!! Po co wpisuje i się denerwuje! A jak kilogram schudniesz a nie przytyjesz to też Co napisze, że już powinnaś mieć 2 kg więcej, więc coś nie tak?
    Maggie - nie dodawaj sobie stresów, bo Ci kopa w d... zasadzę!

aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Hej dziewczynki ;)

Nadrobić zaległości po 2 dniach nie jest łatwo :)

Ciążóweczki moje dbajcie o siebie a staraczki niech się bez presji starają :D

Mnie ginu powiedział, że to, że tak bardzo chcę może robić blokadę :) Więc się odblokowałam, zobaczymy, skupiam się teraz na tym, żeby przekonać mojego Lubego do wycieczki do USC :D szczególnie, że dziś siostra błysła mi diamentem po oczach, a ja nie lubię być gorsza hahahah :D
    kus go kuś :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret wez przestan sie dolowac i przestanta czytac te internety i sie negatywnie nakrecac!

Ja mam dzis znowu jakiegos dola. Zreszta juz od kilku dni. Z moim sie ciagle klocimy, do tego choroba sie zadomowila i jest mi sle i jestem wkurwona na caly swiat :(

Margaret.Se lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Jot Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf, z mojego doświadczenia radzę doła zdusić w zarodku i nie pozwolić się mu rozwinąć ! Jak tylko go poczujesz powiedz głośno "STOP!", i pomyśl o czymś miłym i optymistycznym, negatywne myśli i emocje należy natychmiast zagłuszyć w takiej sytuacji. No chyba że dół ma czemuś służyć...

Margaret...proszę tutaj nas czytać, i jak sama pisałaś nie szwędać się w inne miejsca :)

She Wolf, Lore, MoBo, Margaret.Se, loret1 lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot niczemu to nie sluzy. Mysle ze po czesci jest winna choroba, w wiekszej czesci moj luby ktory wkurwia mnie niesamowicie. Pogoda jest ciagle do dupy, wiec nie mam jakos z czego sie cieszyc. Do tego za 2 tyg koniec semestru, wiec stres, duzo nauki itp. Wiec trudno mi z tym wszystkim dojsc do ladu :/

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ