X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Aszka wiem o co kaman. Tu tez trzeba se szpital wybrac i tez dziewczyny patrza na to czy dany lekarz tam pracuje.
    Aaaa propo porodow to ja sie ostro zstanawiam nad cesarka po moich przezyciach podczas hsg i magicznych slowach lekarza 'pani ma bardzo ciasne ujscie szyjki i jest ona jeszcze wygieta' O.o skoro cienkiego wezyka nie mogli zapchac to jak ja wypcham glowe :P ?!
    tu moge se wybrac co chce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:02

Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie ;) nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przefaksowali wyniki :) oryginały musze odebrac przy okazji
    Betka 43644 mIU/ml 8 tydzien i 1dzien, wiec jest ok :)
    progesteron super bo 42,980 ng/ml lutka działa jak trza :D
    Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipa :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:35

MoBo, aszka, chruszczow, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie ;) nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przesłali wyniki :) oryginały musze odebrac przy okazji
    Estradiol 189,600pg/ml i tu nie mam pojecia ale znałam cos w necie ze Itrymestr ciazy 786,0-4584,0 czyli lipa :(

Tylko sie nie strachaj tym estriadolem, sprawdz czy jednostki sa takie same!

Betka pikna :) Jutro wizyta ale Ci super!!

aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Spoko Aszka wiem o co kaman. Tu tez trzeba se szpital wybrac i tez dziewczyny patrza na to czy dany lekarz tam pracuje.
    Aaaa propo porodow to ja sie ostro zstanawiam nad cesarka po moich przezyciach podczas hsg i magicznych slowach lekarza 'pani ma bardzo ciasne ujscie szyjki i jest ona jeszcze wygieta' O.o skoro cienkiego wezyka nie mogli zapchac to jak ja wypcham glowe :P ?!
    tu moge se wybrac co chce.
    ja na pewno bede sie umawiac na cc. NIe wyobrazam sobie rodzic 20 h.

MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Znowu upały tropikalne zawitały, ledwo szłam tak gorąco. Ja to musze miec atrakcje bo przeciez bez nich nudne zycie ;) nie było moich wyników i nie wiadomo dlaczego nie przywiezli ich z labo, pielegniarka z własnej komórki wydzwaniała do nich i przefaksowali wyniki :) oryginały musze odebrac przy okazji
    super beta, to teraz bedzie <3 jutro.

MoBo lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    super beta, to teraz bedzie <3 jutro.

Tak dziwczynki betka ok a jutro musi byc piekne <3 :D
    No stracham sie tym esradiolem ze cos nie tak ehhh

Ja tez nie raz myslałam o cc, nawet jak jeszcze nie byłam w ciazy. Mam słabe serce i czasami rózne akcje, wiec nie wie czy naturlanie dam rade w ogóle

MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:

podałam dzisiejszy dzien ciazy a bete robiłam w 7tyg i 5 dniu

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie

Jak to k.... wez ten kalendarz wyp.... i nie sluchaj do jutra!

aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    nie wiem gdzie Ty wpisujesz, ale masz wynik bardzo dobry normy dla 7-8 tydz-7,660 -229,00 a Ty masz 43.644 czyli bardzo dobry.

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    podałam dzisiejszy dzien ciazy a bete robiłam w 7tyg i 5 dniu
    jezeli chcesz przyrost to musi byc data z dwóch dni wczesniej i dwa dni po czyli 48 godzin. Inaczej to sie nie sprawdzi, bo oczywiscie ze Ci poda zły wynik i zły komunikat. Zreszta po 6 tys juz sie przyrostów nie sprawdza, bo nie ma sensu, tylko sie chodzi na usg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Tak dziwczynki betka ok a jutro musi byc piekne <3 :D
    No stracham sie tym esradiolem ze cos nie tak ehhh

Ja tez nie raz myslałam o cc, nawet jak jeszcze nie byłam w ciazy. Mam słabe serce i czasami rózne akcje, wiec nie wie czy naturlanie dam rade w ogóle
    a podwyzszony estradiol napisali ze w ciazy normalne, wiec tez ok.

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    nie wiem gdzie Ty wpisujesz, ale masz wynik bardzo dobry normy dla 7-8 tydz-7,660 -229,00 a Ty masz 43.644 czyli bardzo dobry.

Wpisalam w nasz dziennik/wykres na bellybestfriend. Mi N. kazal zrobic wiec jakis ma tego powod.tez jak patrze na wyniki ze jest ok. N kazal mi juz darowac sobie wpisywanie na tych stronach i prowadzenie tych wykresow, moze ma racje. glowa juz mi peka ehhhh zwariuje do jutra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:10

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Wpisalam w nasz dziennik/wykres na bellybestfriend. Mi N. kazal zrobic wiec jakis ma tego powod.tez jak patrze na wyniki ze jest ok. N kazal mi juz darowac sobie wpisywanie na tych stronach i prowadzenie tych wykresow, moze ma racje. glowa juz mi peka ehhhh zwariuje do jutra
    no i juz bety nie wpisuj, bo na 1000% masz dobra.

• Lore Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;)

Nadrobić zaległości po 2 dniach nie jest łatwo :)

Ciążóweczki moje dbajcie o siebie a staraczki niech się bez presji starają :D

Mnie ginu powiedział, że to, że tak bardzo chcę może robić blokadę :) Więc się odblokowałam, zobaczymy, skupiam się teraz na tym, żeby przekonać mojego Lubego do wycieczki do USC :D szczególnie, że dziś siostra błysła mi diamentem po oczach, a ja nie lubię być gorsza hahahah :D

aszka, MoBo, milka1, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:

A co ja Ci mówiłam!!! Po co wpisuje i się denerwuje! A jak kilogram schudniesz a nie przytyjesz to też Co napisze, że już powinnaś mieć 2 kg więcej, więc coś nie tak?
    Maggie - nie dodawaj sobie stresów, bo Ci kopa w d... zasadzę!

aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Hej dziewczynki ;)

Nadrobić zaległości po 2 dniach nie jest łatwo :)

Ciążóweczki moje dbajcie o siebie a staraczki niech się bez presji starają :D

Mnie ginu powiedział, że to, że tak bardzo chcę może robić blokadę :) Więc się odblokowałam, zobaczymy, skupiam się teraz na tym, żeby przekonać mojego Lubego do wycieczki do USC :D szczególnie, że dziś siostra błysła mi diamentem po oczach, a ja nie lubię być gorsza hahahah :D
    kus go kuś :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret wez przestan sie dolowac i przestanta czytac te internety i sie negatywnie nakrecac!

Ja mam dzis znowu jakiegos dola. Zreszta juz od kilku dni. Z moim sie ciagle klocimy, do tego choroba sie zadomowila i jest mi sle i jestem wkurwona na caly swiat :(

Margaret.Se lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Jot Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf, z mojego doświadczenia radzę doła zdusić w zarodku i nie pozwolić się mu rozwinąć ! Jak tylko go poczujesz powiedz głośno "STOP!", i pomyśl o czymś miłym i optymistycznym, negatywne myśli i emocje należy natychmiast zagłuszyć w takiej sytuacji. No chyba że dół ma czemuś służyć...

Margaret...proszę tutaj nas czytać, i jak sama pisałaś nie szwędać się w inne miejsca :)

She Wolf, Lore, MoBo, Margaret.Se, loret1 lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot niczemu to nie sluzy. Mysle ze po czesci jest winna choroba, w wiekszej czesci moj luby ktory wkurwia mnie niesamowicie. Pogoda jest ciagle do dupy, wiec nie mam jakos z czego sie cieszyc. Do tego za 2 tyg koniec semestru, wiec stres, duzo nauki itp. Wiec trudno mi z tym wszystkim dojsc do ladu :/

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ