35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dziewczynki Ania sie pytala kiedy sie spotykamy
Pewno trzeba bedzie przyjechac do stolicy - bo chyba wiekszosc tam mieszka, albo sa ok polaczenia pociagiem, no i dla nas 'za-krajowych' da sie przyleciec.
Mysle ze pazdziernik moglby wypalic, bo listopad-grudzien to bede pod kocem siedziecMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Wpisałam swoj wynik bety w dzienniku ciązy i mi podaje ze wynik jest za niski i moze swiadczyc o zle rozwijajjacej sie ciązy! poryczałam sie
Lepiej już sobie odpuść takie badania. A kalkulator jest tylko programem.MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Po 5000 nie liczy się juz przyrostu 66%. Beta zwalnia i o ile sie ją sprawdza, to tylko po to, by zobaczyć czy nie spada.
Lepiej już sobie odpuść takie badania. A kalkulator jest tylko programem.
To nie moj wymysl a lekarza, kazal zrobic to zrobilam ale wpisywac wiecej nie bedeShe Wolf lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dziewczynki Ania sie pytala kiedy sie spotykamy
Pewno trzeba bedzie przyjechac do stolicy - bo chyba wiekszosc tam mieszka, albo sa ok polaczenia pociagiem, no i dla nas 'za-krajowych' da sie przyleciec.
Mysle ze pazdziernik moglby wypalic, bo listopad-grudzien to bede pod kocem siedziec
Dla mnie super w pazdzierniku zamierzam strajkowac to bede miala czasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 14:11
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Mowisz ze zbliza sie L4?
Taki mam plan bo nie zamierzam ryzykowac dluzej. Sa dni ze naprawde ciezko pracuje, na szczescie tylko po jednym takim dniu mialam straszny bol brzucha pod koniec pracy ze az zwinelam sie z bolu -
Jot wrote:Margaret.Se, a przedłużyli Ci umowę ?
Przedluza ale kiedy ja podpisze to czas pokaze, oby jak najszybciejMoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Przedluza ale kiedy ja podpisze to czas pokaze, oby jak najszybciej
Wez wykorzystaj ciazowy dar powiekszonych cyckow, w polaczeniu z niskimi dekoltami musi zaowocowac w podpisaniu umowy No chyba ze szef baba?!
No chyba nr 2, ze masz jak ja, male cycki ktore o ciazy nie wiedzaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 14:34
Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Wez wykorzystaj ciazowy dar powiekszonych cyckow, w polaczeniu z niskimi dekoltami musi zaowocowac w podpisaniu umowy No chyba ze szef baba?!
No chyba nr 2, ze masz jak ja, male cycki ktore o ciazy nie wiedza
Baba a glowny szef to facet ale na szczescie nie mialam przyjemnosci go poznac. Ja mam ni male ni duze takie idealne podobnoMoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milo sie was czyta mialam troche zaleglosci bo sie przeprowadzalam ale juz luzik . gratuluje wszystkim Ciezaroweczka i nadal trzymam kciuki za starajace sie . Ja ogolnie czuje sie dobrze , energi mam duzo i jest ok 17 wrzesnia badnia prenatalne , juz powoli mojej malej oponki zimowej na brzuchu nie moge wciagnac to chyba oznacza ze rosnie hehe. mysle ze u mnie tak widac od razu nie bedzie bo nie naleze do super szczuplych przesylam gorace buziaki
Jot, Lore, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
jamaica -
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Dziewczynki Ania sie pytala kiedy sie spotykamy
Mysle ze pazdziernik moglby wypalic, bo listopad-grudzien to bede pod kocem siedziec
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Jot wrote:Ania1602 jak u Ciebie ? przyszła ?
She Wolf, lepiej się czujesz dziś ?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka