35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyech, bo dopóki brzucha nie ma a cyc nie boli, to się często zapomina, że w ciąży się jest. Teraz jakbym chciała podbiec, to d..., bo cyc mam wielki i obolały no i brzuchol duży (ale wcięcie w tali zachowałam jeszcze )
Ja wczoraj tak z herbatą miałam, nagle taki strzał - muszę natychmiast wypić herbatę z cytryną.
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki przepraszam ze sie nie odzywalam ale... swiat mi sie zawalił! Niestety moja kruszynka nie ma serduszka i prawie nie urosla Powinna miec juz okolo 2cm a ma jedynie 0,37cm tyle jakbym byla w 6tc jestem w 8tc. Lekarz mnie wkurwil bo byl niemily i prawie nic mi nie powiedzial, jedynie co uslyszalam to ze nie potrafi teraz powiedziec czy zarodek rozwija sie prawidlowo czy nie. Kurwa sama musialam sobie zinterpretowac ta wizyte. Po usg nie bylam w stanie o nic sie go zapytac juz. Wczoraj jedynie co bylam w stanie zrobic to ryczec.Jestesmy oboje zalamani. Wiecej do tego dupka nie pojde. Kazal mi przyjsc za 10dni i juz wtedy bedzie cos wiadomo! ale juz do innego pojde. W sobote zapisalam sie do innego lekarza i do innej przychodni. Boze tak sie boje ze to juz koniec! Moja ostatnia szansa na kruszynke i nie moze sie zakonczyc!
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dziewczynki przepraszam ze sie nie odzywalam ale... swiat mi sie zawalił! Niestety moja kruszynka nie ma serduszka i prawie nie urosla Powinna miec juz okolo 2cm a ma jedynie 0,37cm tyle jakbym byla w 6tc jestem w 8tc. Lekarz mnie wkurwil bo byl niemily i prawie nic mi nie powiedzial, jedynie co uslyszalam to ze nie potrafi teraz powiedziec czy zarodek rozwija sie prawidlowo czy nie. Kurwa sama musialam sobie zinterpretowac ta wizyte. Po usg nie bylam w stanie o nic sie go zapytac juz. Wczoraj jedynie co bylam w stanie zrobic to ryczec.Jestesmy oboje zalamani. Wiecej do tego dupka nie pojde. Kazal mi przyjsc za 10dni i juz wtedy bedzie cos wiadomo! ale juz do innego pojde. W sobote zapisalam sie do innego lekarza i do innej przychodni. Boze tak sie boje ze to juz koniec! Moja ostatnia szansa na kruszynke i nie moze sie zakonczyc!
-
Tak mowil ze super wszystko
-
nick nieaktualny
-
K.rwa nie wierze!!
To jest moja obawa ktora krazy mi po glowie non-stop!
Ale czy ten lekarz nie sprawdzal wczesniej ze ma 0.7mm pecherzyk?
dobrze robisz! idz do innego lekarza bo tacy nieludzcy to sa masakra. Slychac tez o przypadkach ze serducha nie bylo, nie bylo a nagle jest, i tego Ci zyczeaszka lubi tę wiadomość
-
Tak pecherzyk wtedy byl dokladnie 68mm a zarodka nie pamietam a teraz nie bylam w stanie myslec i sie pytac,o nic!
-
Teraz nie wiem ile pecherzyk mial! Nie wiem jak ja to przetrwam!
-
Margaret.Se wrote:Tak pecherzyk wtedy byl dokladnie 68mm a zarodka nie pamietam a teraz nie bylam w stanie myslec i sie pytac,o nic!
Wiem o co kaman, ile razy ja wychodze z placzem od lekarzy i dopiero pozniej analizuje.
Tylko nie kumam jak 68mm a teraz 38mm
Jakos musisz sobie te pytania gdzies spisac, zeby w sobote zapytac.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaret.Se, jej, może miałaś później owulację ? i stąd jeszcze serduszka nie można posłuchać bo zbyt młoda ciąża ? Myślę o Tobie, i skupiam wszystkie pozytywne emocje na Tobie !!!!
MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
Margaret, modle sie zeby to byl blad sprzetu i pomiaru. Obys w sobote trafila na jakiegos sensownego lekarza. Tule mocno i jestem z Toba myslami :*
aszka, milka1, Jot, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
MoBo wrote:Wiem o co kaman, ile razy ja wychodze z placzem od lekarzy i dopiero pozniej analizuje.
Tylko nie kumam jak 68mm a teraz 38mm
Jakos musisz sobie te pytania gdzies spisac, zeby w sobote zapytac.
Nie, 68 wtedy mial pecherzyk a zarodek nie wiem.wczoraj pecherzyk nie wiem ile a zarodek 0,38cm wiem mam je w glowie dzisiaj -
Dziekuje dziewczynki za wsparcie :* wczorajszy wieczor i dzisiejszy dzien to koszmar jakis.mam nadzieje ze sie obudze i wszystko bedzie dobrze a to okaze sie najgorszym snem. myslicie ze moze byc az taka pomylka? Rozne historie wczoraj czytal moj, ze nie ma szansy ale tez ze dwoch mowilo ze nic z tego a potem raptem serduszko sie pojawialo i ze z takiej tragedii jedna ma piekna i zdrowa coreczke ehhh.
Snilo mi sie dzisiaj ze poronilam widzialam odrobine krwi i zarodek.masakra! -
Margaret.Se wrote:Nie, 68 wtedy mial pecherzyk a zarodek nie wiem.wczoraj pecherzyk nie wiem ile a zarodek 0,38cm wiem mam je w glowie dzisiaj
juz zdążyłam to przemyśleć i wywnioskować, to teraz niech tam podrośnięte, jesuuu pomóż!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 20:30
She Wolf, Eltasz lubią tę wiadomość