35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Z kliniki Invicta Neuberg, wydawal mi sie ok ale mojemu od poczatku nie podpasowal. Rozczarowal mnie swoim zachowaniem i podejsciem. Czlowiek placi tyle kasy a traktowany jest gorzej niz na nfz. Moja ginekolog ze Szczecina nigdy tak mnie nie potraktowala a wrecz przeciwnie a przyjmuje na nfz. Pojde do innego w tej klinice ale w ogole zmienieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 22:20 
- 

Margaret nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale byłaś na potwierdzeniu ciąży i teraz u dwóch innych lekarzy? Dlaczego nie poszłaś do tego lekarza co za pierwszym razem? Jeśli o tym pisałaś to przepraszam, widocznie nie doczytałam... Margaret.Se lubi tę wiadomość
                                * Czerwiec 2014 Aniołek Margaret.Se lubi tę wiadomość
                                * Czerwiec 2014 Aniołek 
 * Czerwiec 2015 Aniołek 
 Do trzech razy sztuka?
 * Wrzesień 2016 IVF
 * 19.09. transfer 
 * 24.10. crio 
 * 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt ; 26dpt 
 * TP 12.09.2017r.
 * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka 
- 

Margaret.Se wrote:Z kliniki Invicta Neuberg, wydawal mi sie ok ale mojemu od poczatku nie podpasowal. Rozczarowal mnie swoim zachowaniem i podejsciem. Czlowiek placi tyle kasy a traktowany jest gorzej niz na nfz. Moja ginekolog ze Szczecina nigdy tak mnie nie potraktowala a wrecz przeciwnie a przyjmuje na nfz. Pojde do innego w tej klinice ale w ogole zmienie
 Prywatnie, w klinice, takie potraktowanie....szok   Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
                                Jot Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
                                Jot
 "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą  
- 

Ania1602 wrote:Margaret nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale byłaś na potwierdzeniu ciąży i teraz u dwóch innych lekarzy? Dlaczego nie poszłaś do tego lekarza co za pierwszym razem? Jeśli o tym pisałaś to przepraszam, widocznie nie doczytałam...
 Mialam dwie wizyty u tego samego lekarza ale w roznych gabinetach stad rozne urzadzenia usg
- 

smutne to jest bardzo, ale dla wiekszosci ( bo pewnie sa wyjatki) to tasma, pacjentow z kasa przyybywa wiec nie musza sie starac... tylko dlaczego zajmuja sie tematami tak delikatnymi a nie potrafia podejsc do tematu z jakims wspolczuciem- chodzi mi tez o temat dlugoletnuch staran itp...
 Az ma sie ochote takiemu wygarnac!
  Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
                                loret1 Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
                                loret1
- 

Wrzasnal na mnie jak lezalam na samolocie i chcialam zobaczyc monitor, zebym sie rozluznila bo on tu nic nie widzi i tylko problem robie. Zatkalo mnie, potem patrze i widze ze cos pulsuje i sie pytam ooo to serduszko a on machnal glowa ze nie i tyle na temat usg sie dowiedzialam. Wczesniejsza wizyta byla inna ale tez humorki pokazywal, dalam mu szanse ale to koniec. Nie chce sie czuc nieswojo i niepewnie u lekarza ktoremu powinnam ufac tak bardzo ufac
- 

Ok, teraz rozumiem.Margaret.Se wrote:Mialam dwie wizyty u tego samego lekarza ale w roznych gabinetach stad rozne urzadzenia usg Margaret.Se lubi tę wiadomość
                                * Czerwiec 2014 Aniołek Margaret.Se lubi tę wiadomość
                                * Czerwiec 2014 Aniołek 
 * Czerwiec 2015 Aniołek 
 Do trzech razy sztuka?
 * Wrzesień 2016 IVF
 * 19.09. transfer 
 * 24.10. crio 
 * 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt ; 26dpt 
 * TP 12.09.2017r.
 * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczynki jak czesto mozna robic usg, zeby kruszynce nie zaszkodzilo???
- 
                        nick nieaktualny
- 

aszka wrote:Margaret a teraz gdzie idziesz w sobote?

Robert Gardocki przyjmuje w Medical Center na Ochocie.Mam nadzieje ze bedzie to lepszy lekarz
- 
                        nick nieaktualny
- 

Sluchaj ja niedawno czytalam tu na ovu historie dziewczyny ktora wyslali juz lekarze na lyzeczkowanie, bo niby nie rozwijala sie ciaza... a tam na miejscu odkryli dziecko z bijacym serduszkiem!byla to zdrowa ciaza! Nie trac nigdy nadziei! Margaret.Se, MoBo, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość
                                Pola Margaret.Se, MoBo, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość
                                Pola
- 

Dziekuje dajecie mi nadzieje dajecie mi nadzieje 

Sory ale juz mi odwala. Zauwazylam a raczej moj ze mam plame na brzuchu w tym miejscu gdzie kruszynka ale patrze ze to straszne wglebienie sie zrobilo nie mialam tak wczesniej. Zwariuje zaraz nie mialam tak wczesniej. Zwariuje zaraz