35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Z kliniki Invicta Neuberg, wydawal mi sie ok ale mojemu od poczatku nie podpasowal. Rozczarowal mnie swoim zachowaniem i podejsciem. Czlowiek placi tyle kasy a traktowany jest gorzej niz na nfz. Moja ginekolog ze Szczecina nigdy tak mnie nie potraktowala a wrecz przeciwnie a przyjmuje na nfz. Pojde do innego w tej klinice ale w ogole zmienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 22:20
-
Margaret nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale byłaś na potwierdzeniu ciąży i teraz u dwóch innych lekarzy? Dlaczego nie poszłaś do tego lekarza co za pierwszym razem? Jeśli o tym pisałaś to przepraszam, widocznie nie doczytałam...
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Margaret.Se wrote:Z kliniki Invicta Neuberg, wydawal mi sie ok ale mojemu od poczatku nie podpasowal. Rozczarowal mnie swoim zachowaniem i podejsciem. Czlowiek placi tyle kasy a traktowany jest gorzej niz na nfz. Moja ginekolog ze Szczecina nigdy tak mnie nie potraktowala a wrecz przeciwnie a przyjmuje na nfz. Pojde do innego w tej klinice ale w ogole zmienie
Prywatnie, w klinice, takie potraktowanie....szokMargaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Ania1602 wrote:Margaret nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale byłaś na potwierdzeniu ciąży i teraz u dwóch innych lekarzy? Dlaczego nie poszłaś do tego lekarza co za pierwszym razem? Jeśli o tym pisałaś to przepraszam, widocznie nie doczytałam...
Mialam dwie wizyty u tego samego lekarza ale w roznych gabinetach stad rozne urzadzenia usg -
smutne to jest bardzo, ale dla wiekszosci ( bo pewnie sa wyjatki) to tasma, pacjentow z kasa przyybywa wiec nie musza sie starac... tylko dlaczego zajmuja sie tematami tak delikatnymi a nie potrafia podejsc do tematu z jakims wspolczuciem- chodzi mi tez o temat dlugoletnuch staran itp...
Az ma sie ochote takiemu wygarnac!
Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Wrzasnal na mnie jak lezalam na samolocie i chcialam zobaczyc monitor, zebym sie rozluznila bo on tu nic nie widzi i tylko problem robie. Zatkalo mnie, potem patrze i widze ze cos pulsuje i sie pytam ooo to serduszko a on machnal glowa ze nie i tyle na temat usg sie dowiedzialam. Wczesniejsza wizyta byla inna ale tez humorki pokazywal, dalam mu szanse ale to koniec. Nie chce sie czuc nieswojo i niepewnie u lekarza ktoremu powinnam ufac tak bardzo ufac
-
Margaret.Se wrote:Mialam dwie wizyty u tego samego lekarza ale w roznych gabinetach stad rozne urzadzenia usg
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jak czesto mozna robic usg, zeby kruszynce nie zaszkodzilo???
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Margaret a teraz gdzie idziesz w sobote?
Robert Gardocki przyjmuje w Medical Center na Ochocie.Mam nadzieje ze bedzie to lepszy lekarz -
nick nieaktualny
-
Sluchaj ja niedawno czytalam tu na ovu historie dziewczyny ktora wyslali juz lekarze na lyzeczkowanie, bo niby nie rozwijala sie ciaza... a tam na miejscu odkryli dziecko z bijacym serduszkiem!byla to zdrowa ciaza! Nie trac nigdy nadziei!
Margaret.Se, MoBo, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość
Pola -
Dziekuje dajecie mi nadzieje
Sory ale juz mi odwala. Zauwazylam a raczej moj ze mam plame na brzuchu w tym miejscu gdzie kruszynka ale patrze ze to straszne wglebienie sie zrobilo nie mialam tak wczesniej. Zwariuje zaraz